Freelancer ⇒ FAQ | Din profil | Tilmelding

Få nye opgaver gratis

VI SØGER FOLK
Tilmelding som freelancer

Haveservice : Garden.Servicehelper.dk

Rengøring : Ren.Servicehelper.dk

Hjemmehjælper : Senior.Servicehelper.dk

Du kan også stadigvæk benytte nedenstående tilmeldingsformular. Denne gør dog kun at du sender en besked til os om at du er interesseret i at blive tilmeldt. Ønsker du at blive tilmeldt direkte skal du benytte et af ovenstående link.

Fortæl kort om dine kvalifikationer for at udføre de valgte opgaver.
Fortæl hvilke postnumre hvor du servicere kunder.
Har du nogle spørgsmål eller noget du gerne vil fortælle kan du anføre det her.

Ofte stillede
spørgsmål

Hvornår får jeg arbejdsopgaver fra jer?
Du kan gratis få tilbudt nye opgaver allerede i morgen ved at tilmelde dig som ServiceHelper.

Hvor mange opgaver kan jeg få?
Vi har massevis af kunder og udføre du opgaver til kundernes tilfredhed, kan du få lige så mange opgaver du har lyst til.

Er det et heltidsjob?
Det bestemmer du selv. Du kan benytte vores platform for en periode, fx som sommerferiejob eller fritidsjob. Du kan også benytte vores platform til at skaffe dig et fuldtidsjob.

Skal jeg have en bil?
Nej, du behøver ikke have en bil. Du vælger selv, hvilke områder du har lyst til at være aktiv i. På denne måde kan du sikre dig, at du ikke skal tage langt væk til en booking, men kan holde dig til dine nærområder.

Skal jeg have værktøj og udstyr?
Nej du behøver ikke have specielt udstyr eller værktøj. Som udgangspunkt skal du udføre opgaven med det som kunden stiller til rådighed.

Hvordan modtages nye opgaver?
Vi sender dig besked via mail og SMS, når vi får en opgave ind, der matcher dine ønsker. Beskeden  indeholder et link til opgavebeskrivelsen. Hvis du ønsker opgaven, svarer du ‘Ja’. Er du ikke interesseret, svarer du ‘Nej’. Dette skal ske indenfor max 24 timer, men naturligvis gerne så hurtigt som muligt.

Bliver jeg ansat af jer?
Hvis du tilmelder dig som freelancer får du tilbudt opgaver via vores platform. Du har dog fuld råderet over din egen tid og hvilke typer opgaver du ønsker at lave, da du arbejder som selvstændig. Vi er ikke din arbejdsgiver. Vi er formidler af jobs via vores serviceplatform.

Hvilke kvalifikationer skal jeg have?
Vi søger både professionelle som har eget firma samt folk, der har lyst til at supplere deres indkomst med opgaver de får fra os. Eksempelvis som sommerferiejob eller fritidsjob. Vi søger både ufaglærte og faglærte. Folk med svendebrev, lærebrev, uddannelsesbevis, autodidakte, selvlærte, folk med højere uddannelse. Kort sagt har vi helt sikkert også arbejdsopgaver til dig.

Er det gratis at være tilmeldt jeres portal?
Ja. Det er ganske gratis. Det er ganske gratis at oprette sig og det er ganske gratis være tilmeldt. Det er også gratis at få tilbudt opgaver. Kunder betaler servicegebyr direkte til os. Det er ganske gratis og uforpligtende at være tilmeldt og modtage opgaver via vores serviceportal.

Hvilke type opgaver får jeg tilbudt?
Du får tilbudt opgaver hvor kunden allerede har forudbetalt og er klar til at få opgaven udført. Du skal således blot koncentrer dig om at gøre kunden tilfreds. Du får tilbudt opgaver indenfor de kategorier du kvalificere dig til via vores tilmeldings procedure.

Hvad sker der efter jeg har indsendt ansøgning?
Vi kigger din ansøgning igennem. Hvis der er fyldt med stavefejl, virker sjusket og uengageret, så får du besked tilbage fra os om at det har vi ikke lyst til at tilbyde vores kunder. Hvis din ansøgning derimod er engageret, at man kan se at du har taget dig lidt tid til at skrive til os, så får du en invitation til at gå videre i vores digitale onboarding proces.

Hvad er fordele ved at være tilknyttet jeres portal?
At blive ServiceHelper er en af de nemmeste måder du kan styrke din virksomhed på. Kunder du får, har allerede betalt og er klar til at få deres opgave løst. Du får kunder leveret uden at lave markedsføring eller afgive tilbud. Og vi gør mere end bare at levere nye kunder – vi tager os også af kommunikation og fakturering. Vi giver tilbud, laver salgsarbejde, markedsføring og tager os af al forudgående kommunikation med kunden. Kort sagt – vi får din virksomhed til at gro, mens du gør det du er bedst til – passer dine kunder.

Har du spørgsmål?
– Ring eller send os en mail 


Servicehelper - Din freelance profil FREELANCER
Freelancer succes FÅ SUCCES
Freelancer arbejdsområder ARBEJDSOPGAVER
Freelancer - Dine arbejdssteder ARBEJDSOMRÅDER
Freelancer profil foto PROFILFOTO
Freelancer - Din profilbeskrivelse PROFILBESKRIVELSE
Registreringstype REGISTRERINGSTYPE
Priser og vilkår TIMEPRIS
Freelancer kalender KALENDER
Freelancer sprog SPROGKUNDSKAB
Freelancer sikkerhed VERIFIKATIONER
Kvalifikationer KVALIFIKATIONER
Support havehjælp udlejning VÆRKTØJ & UDSTYR
Freelancer - Transport, bil og cykel TRANSPORT
Freelancer - Arbejdsbeklædning ARBEJDSBEKLÆDNING
Freelancer - Personlig coach FÅ PERSONLIG HJÆLP
Freelancer - Sociale profiler SOCIALE MEDIER
Vikarbureauer VIKARBUREAUER
Freelancer tilmelding TILMELDING
Netværk NETVÆRKET
Netværk NETVÆRKET - REGLER
Netværk NETVÆRKET - FORDELE
 • Intro til nye freelancere

  Freelancer - Personlig coach

  Regelmæssigt arrangeres et webinar for alle nye freelancere. Her fortælles live om hvordan man får succes på platformen, gode råd til hvordan du styrer dine bookninger og i det hele

  august 27|14:00 - 15:00
 • Gløgg og æbleskiver julehygge

  Hjemmepleje kalender - december

  Vores årlige “Gløgg og æbleskiver” julesammenkomst er en hyggelig mulighed for alle til at hilse på hinanden. Her er alle velkommne. Såvel kunder som freelancere er inviteret. Stemningen er uformel.

  december 3|15:00 - 18:00