Freelancer | Info til freelancere

Servicehelper - Din freelance profil

FREELANCER

TILMELDING

 • Tilmeld dig i dag
  og få kunder allerede i morgen!

  Som Servicehelper arbejder du selvstændigt som freelancer og vælger selv din timepris samt på hvilke tidspunkter du ønsker at arbejde. Vi servicere dig med betalende kunder og sørger for alt det administrative med betaling, faktura etc.
 • Bestem selv arbejdstid
  Du bestemmer selv hvornår du vil have ferie, om du ønsker at arbejde i weeekenden, du bestemmer frit dine egne arbejdstider og hvornår du er til rådighed.
 • Bestem selv timelpris
  Vi kommer med anbefalinger, men det er helt frit og helt op til dig hvad din timepris er.
 • Vi sørger for markedsføring
  Du får kunder leveret uden at lave markedsføring eller afgive tilbud. Vi reklamere såvel lokalt som på landsplan. Endvidere uddeles flyers, benyttes netværk, sociale medier osv.
 • Vi sørger for administration
  Kunder du får har allerede betalt og er klar til at få deres opgave løst. Du får gratis alt hvad du skal bruge til din bogføring, faktura, oversigter, opgørelser.
 • Det er gratis
  Det er gratis at tilmelde sig
 • Danmarks bedste serviceplatform
  Det står dig frit for at være tilmeldt andre portaler. Vi ønsker at være Danmarks bedste serviceplatform  og da der er rift om din arbejdskraft, gør vi meget for at være din favorit – massevis af kunder,  sommerfest, sociale lokale arrangementer, tips og vejledninger, gratis  lån af maskiner og udstyr.
 • Først  i søgeresultater
  Hvis dine kunder ikke kan få øje på dig, ja så har du ingen kunder! Tilmelder du dig på vores platform, bliver du meget synlig i søgeresultaterne. Og nævnte vi at det er ganske gratis!!
hjemmehjælprengøringhavehjælp

TILMELDING

 • Det er gratis!
 • Vi klarer det administrative
 • Vi sørger for markedsføring

Freelancer - Brug for et team?

FREELANCER SYNLIGHED
SØGERESULTATER

Du kender det sikkert godt. Google viser ikke de bedste søgeresultater. Google er gået fra rene søgninger til at favorisere egen indtjening. Hvorfor de første mange søgeresultater er betalte og ikke fordi de er det bedste svar på hvad man søgte efter.

Dette gør det svært for mindre erhversdrivende. For det koster mange penge at betale sig fra at ligge først i søgeresultaterne. Googles dominans på søgeresultaterne betyder at de stort set kan gøre som de har lyst, da alternativet er minimal søgetrafik.

Vi sørger for at kunderne får øje på dig. Opretter du dig som freelancer på vores portal bliver du hurtigt meget synlig for kunderne.

Oversigt helpers

SYNLIGHED
⇒ På den lokale byside 

Vi sørger for at kunder tæt på dig nemt bliver opmærksomme på dig. For hver af Danmarks 160 største byer har vi oprettet en lokal side. Her vises kun freelancere, som tilbyder deres service i netop denne by. Hvis du tilbyder service i flere byer, vises din profil på den lokale side for alle disse byer.

SYNLIGHED
⇒ Som visitkort

Vi har gjort det nemt så adressen på din profil blot er dit brugernavn. Du kan nemt bruge din profil som et visitkort. Via din profil kan kunder booke dig til opgaver, eller I kan frit kommunikerer sammen.

SYNLIGHED
⇒ I vores søgeresultater

Kunder indtaster hvor og hvornår de ønsker havearbejde, samt hvor mange timer der er behov. Herefter ses overblik over de helpere som opfylder søgekriterier. Kunden kan nu vælge, hvem de vil booke, baseret på helperens profil, bedømmelse og pris.

SYNLIGHED
⇒ I kundens søgeresultater

Når kunder søger efter service vil profiler på vores platform dukke op som de første søgeresultater. Det er ikke hokus pokus, men blot fordi vi levere præcis det resultat som kunderne søger – den bedste lokale hjælper til den bedste pris.

 • Du bliver eksponeret lokalt
 • Du bliver synlig for de lokale kunder.
 • Tilmeld dig i dag og  få kunder i morgen!

Profil som freelancer

FREELANCER VEJLEDNING
ARBEJDSOPGAVER

Du skal bestemme dig for hvilke serviceydelser – altså hvilke former for job du ønsker at tilbyde igennem vores portal. Du kan tilbyde Haveservice, Rengøring og/eller  Hjemmepleje. Ligeledes bestemmer du selv i hvilke postnumre du tilbyder din service.

Det anbefales at du styrker din profil ved at gøre den målrettet – ved at vise at du er rigtig god til noget i et afgrænset område. Det gælder ikke at jo bredere din profil er – du tilbyder flere forskellige services, i mange postnumre – jo flere kunder får du. Du får flest kunder hvis du har en præcis profil, som viser at du er god til at varetage én bestemt arbejdstype i et afgrænset lokalt område.

 • Det er gratis at tilmelde sig
 • Det er gratis at få kunder

Vi har en algoritme for hvordan kunder præsenteres for søgeresultater – altså hvordan din profil placeres når kunder søger på vores hjemmesider. Denne algoritme søger at præsentere kunderne for profiler i den rækkefølge de vurderes bedst. Her indrages kriterier som pris, geografisk afstand mellem kunde og freelancer, anbefalinger, etc.

Hvis du tilbyder alt i et stort område, så siger vores algoritme at din profil ikke passer særlig godt ind i vores koncept – som er at tilbyde lokal hjælp. Derfor anbefales at du har en profil, som viser at du er god til at varetage én bestemt arbejdstype i et afgrænset lokalt område. Så får du massevis af kunder fra os!

Samarbejde med os

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
REGISTERINGSTYPE

Når du opretter en profil kan du vælge at registere dig som privatperson via dit CPR nummer, eller som virksomhed via et CVR nummer. Det anbefales at du opretter et enkeltmandsvirksomhed for at få en klar adskillelse mellem din personlige økonomi og din indtjening som freelancer – men dette er blot et råd og ikke et krav. Vil du gerne have hjælp til hvordan du vælger imellem de to registreringstyper, se vores vejledninger eller kontakt support.

 • Deltag gratis i lokale arrangementer
 • Kom til sommerfest og julefest!

Team freelancer

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FIRMA REGISTERING

Når du har ansatte i dit eget firma, vil du naturligvis gerne benytte vores portal til at skaffe yderligere jobs til dig selv og dine ansatte. Du har dog igennem en normal profil kun et enkelt profilfoto (for hver opgavetype du varetager), ligesom du også kun har en enkelt kalender. En almindelige profil – hvad enten registreringstypen er via CPR eller CVR – er således velegnet til en enkelt person.

 • Vi levere kunder der allerede har betalt
  og er klar til at få opgave udført.

Har du et firma med flere ansatte kan du godt have en almindelig profil.  Men systemets opbygning med kun én kalender, et profilfoto, en timepris, etc. pr profil – gør at du med fordel i stedet kan benytte muligheden for en optagelse i vores professionelle netværk.

Når du har ansatte i dit eget firma og gerne vil benytte vores portal til at skaffe kunder kan du med fordel benytte muligheden for at blive netværksmedlem – fremfor eller som supplement til – en almindelig profiloptagelse.

Presse og reklamer

FREELANCER VEJLEDNING
OVERBLIK

Hvis du gerne vil arbejde som freelancer på vores portal kan det være fornuftigt lige hurtigt at sætte dig ind i hvorledes vi er opbygget. Du befinder dig lige nu på www.Servicehelper.dk.

Du befinder dig i den sektion som indeholder hjælp og vejledning til vores freelancere. Her finder du hjælp og vejledning i form af artikler og videoer. Alt er lavet for at gøre dit job som freelancer hos os til en succes. Gør dig selv den tjeneste at klikke lidt rundt. Det er her du finder opskriften på hvorledes du får succes som freelancer.

Team freelancer

FREELANCER VEJLEDNING
WEBBINAR & VIDEOER

Intro til ny freelancer
Regelmæssigt arrangeres et webinar for alle nye freelancere. Her fortælles live om hvordan man får succes på platformen, gode råd til hvordan du styrer dine bookninger og i det hele taget får du en generel introduktion til at komme godt fra start.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Deltagelse i intro webinar er en rigtig god måde hurtigt at forstå vejen til succes på platformen.

Om Servicehelper

 • Sådan opretter du dig som Helper
  Læs mere

VI SØGER FOLK!

HAVEHJÆLP

RENGØRING

HJEMMEHJÆLP

Efter din tilmelding så gør dig selv den tjeneste at kigge lidt rundt på alt det vejledning der findes i nærværende sektion.

Servicehelper Få et tilbud

Få ideer,
gode råd og tips

Se vores facebook gruppe

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service