Rengøring ⇒ Hovedrengøring fra kun 188 kr pr time

Hovedrengøring

Alle typer rengøring
Hovedrengøring

Du kan få udført alle former for rengøring. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for rengøring. Du kan få rengjort privat, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring af kontor, fællesarealer, erhvervsrengøring, alle former for rengøring.

Vi tilbyder billig lokal hjælp til rengøring hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringsfolk kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og rengøringen er minimum tid 2,5 timer. Vores rengøringsfolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille rengøringshjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Hovedrengøring

Rengøringsteam
Hovedrengøring

Er det blot en enkelt eller to freelancere som du har brug for, er det nemt og hurtigt at booke direkte. Du vælger blot dato og hvor mange timer du har brug for. Du kan herefter se et overblik over de forskelligere freelancere, som er til din rådighed og deres priser. Har du brug for et større team, kan det være fordelagtigt at få os med til at hjælpe med at sammensætte og sikre dets kontinuitet.

Du sætter teamet til de opgaver der er brug for. Eventuelt så arbejder du selv sideløbende med, eller også så tager teamet sig af det hele. Resultatet er at du hurtigt og effektivt og billigt får orden på det meste af din hovedrengøring.

♦ Fleksibel arbejdskraft
♦ Automatisk erstatning ved sygdom mv.
♦ Mulighed for selvstyrende teams

Hovedrengøring

Hvad kan vi hjælpe med?
Rengøring stort som småt

Hvornår vil du gerne vil have teamet på besøg?
Hvor skal teamet møde op?
Antal timer, dage, uger, antal freelancere?
Så vi kan skrive tilbage til dig.
Forklar kort hvad du gerne vil have vores hjælp til.
faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service