Feriepasning ⇒ have, altan, planter

Amager strand

Feriepasning af have
Vi passer din have mens du er på ferie

Det er ganske enkelt. Du har mulighed for at vi sørger for dine planter og blomster mens du er på ferie. Vi kommer forbi og vander og sørger for at din have, planter, træer, buske, grøntsager mv. trives, mens du er på ferie.

Vi tilbyder ferie service.

  • Der bliver gødet og vandet regelmæssigt
  • Vi sørger for at passe og pleje din have.

Du kan bestille billig lokal havehjælp til alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter redskaber du stiller til rådighed.

Dette enkle system med lave priser og brug af redskaber du sætter til rådighed er bedst til de fleste opgaver. Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få en lokal havehjælper til at passe og vande din have, blomster, buske, mens du selv er på ferie.

Havearbejde ⇒ Lokal havehjælp Ørestad

Haveservice
Lokal hjælp

Du kan få udført alle former for havearbejde. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde.

Vi tilbyder billig lokal havehjælp hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og havehjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores havefolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille havehjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven.

Hjemmepleje kalender Juni

Lokal billig havehjælp
Hvad kan vi hjælpe med?

Privat havemand

Serviceaftale
Privat havemand

Med en serviceaftale er du altid sikker på at der passes godt på dine blomster og planter. Nyd en velplejet have året rundt med en billig fleksibel serviceaftale uden binding! Din haveservice kan meget mere end traditionelle opgaver som at slå græs, klippe hæk mv. De kan også hjælpe med at pynte din have efter årstiden.

Hen over året vil der være forskellige højtider og anledninger til at give din have et specielt udtryk. Udsmykning ved juletid, pynte ved påske og fastelavn. Året rundt er der massevis af muligheder for at din have pyntes op med udhulede græskar, lyskæder mv. Til glæde for både store og små, for havens ejere og forbipasserende. Du kan nemt få meget mere glæde ud af din have hele året rundt. Med en serviceaftale bliver pyntet ganske automatisk sat op og pillet ned igen. Nemt sjovt og spændende.

Der er ingen binding og du kan frit regulere det bestilte timeantal op og ned. Med vores serviceabonnement har vi gjort det nemt at passe godt på din have. Har du en serviceaftale kan du nemt få løftet alle de forskellige ønsker du har omkring trivsel og pleje af din have, dine grønne arealer.

  • – Danmarks billigste serviceaftale.
  • – Du kan opsige din serviceaftale når som helst.
  • – Nemt. Opgaver kan frit varieres efter behov.
  • – Fleksibel. Tid og frekvens kan ændres
  • – Kontinuitet. Samme havehjælper fra gang til gang.

Der er to muligheder når du ønsker en serviceaftale:

Lav selv dine aftaler
For alle typer havearbejde har du mulighed for at sætte dit eget team. Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv de havefolk, der er brug for og laver selv selv aftaler med de enkelte hjælpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Få en serviceaftale igennem os
Vi kan også stå for at levere et samlet team. Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning hvis du gerne vil at haven, nogle grønne områder, vedligeholdes regelmæssigt og ellers ikke beskæftige dig meget mere hermed.

Serviceaftale havearbejde

Alt havearbejde udføres
Lokal billig havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter redskaber du stiller til rådighed.

Dette enkle system med lave priser og brug af redskaber du sætter til rådighed er bedst til de fleste opgaver. Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få hjælp til alle former for havearbejde.

Du har også mulighed for at bestille en havemand, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber og maskiner. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Serviceaftale

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig havehjælp


faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service