Rengøring ⇒ Teams til alle typer rengøring

Rengøring team

Alle typer rengøring

Rengøringsteam

For alle typer rengøring – privat rengøring, erhvervsrengøring, ejendomsservice – har du mulighed for at sætte dit eget team. Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv de rengøringshjælpere der er brug for og laver selv selv aftaler med de enkelte hjælpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Vi kan også stå for at levere et samlet team. Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning for dem, som bare vil have at rengøringen fungere og ellers ikke beskæftige sig meget mere hermed.

Og endelig er der muligheden for at benytte et af de professionelle rengøringsfirmaer, der er tilknyttet vores portal. Disse har selv folk ansat og kan således også tilbyde en samlet løsning, hvor  det som leveres formuleres i en serviceaftale. Og så står de derefter for rengøring, uden at du skal beskæftige dig meget mere hermed.

Rengøring team

Rengøringsteam
Brug for et team?

Hvornår vil du gerne vil have teamet på besøg?
Hvor skal teamet møde op?
Antal timer, dage, uger, antal freelancere?
Så vi kan skrive tilbage til dig.
Forklar kort hvad du gerne vil have vores hjælp til.

Rengøring team

Teams til alle formål
Brug for et team?

Er det blot en enkelt eller to freelancere som du har brug for, er det nemt og hurtigt at booke direkte. Du vælger blot dato og hvor mange timer du har brug for. Du kan herefter se et overblik over de forskelligere freelancere, som er til din rådighed og deres priser. Har du brug for et større team, kan det være fordelagtigt at få os med til at hjælpe med at sammensætte og sikre dets kontinuitet.

Et team til oprydning i haven
Forårs- efterårs oprydning. Du sætter teamet til de opgaver der er brug for. Eventuelt så arbejder du selv sideløbende med, eller også så tager teamet sig af det hele. Resultatet er at du hurtigt og billigt får en flot have som er klar til foråret / vinteren.

Et team til hovedrengøring
Du sætter teamet til de opgaver der er brug for. Eventuelt så arbejder du selv sideløbende med, eller også så tager teamet sig af det hele. Resultatet er at du hurtigt og effektivt og billigt får orden på det meste af din hovedrengøring.

En hjælpende hånd
En ekstra hjælpende hånd på lageret, på fabrikken, i butikken. Som virksomhed er der ofte brug for ekstra hjælp i forbindelse med spidsbelastninger. Dette kunne eksempelvis være i forbindelse med højtider hvor der ofte er brug for ekstra hjælp til at service kunder, pakke varer. Behov for ekstra hjælpende hænder kan også opstå ved hasteordre, sygdom, ferie hos det faste personale.

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service