Havearbejde ⇒ Hækkeklipning. Beregn pris og book online

Hækkeklipning, fra 188 kr pr time

Hækkeklipning
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til hækklipning. Du kan få udført alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed.

Dette enkle system med lave priser og brug af de redskaber du sætter til rådighed er bedst til de fleste opgaver. Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få hækkeklipning af alle typer hæk; Løvfældende hække som bøgehæk, lærkehæk, ligusterhæk, tjørnehæk. Stedsegrønne hække som buksbomhæk, takshæk, thujahæk, etc.

Du har også mulighed for at bestille en havemand, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Hækkeklipning, fra 188 kr pr time

Få klippet hæk
Billigt og nemt

Traditionelt har gartnere beskåret træer og buske om vinteren. Én begrundelse var, at planterne havde bedst af at blive beskåret, når de var i hvile. En anden var, at det var praktisk at lægge beskæring arbejdet på et tidspunkt af året, hvor der ikke var så meget andet at lave i haven. En tredje årsag er, at det er nemmere at danne sig et overblik over grenstrukturen, når der ikke er blade på.

Hvornår man bør klippe hæk findes der rigtig mange forskellige meninger om.

Et praktisk hensyn er at klippe før Sankt Hans så man nemt kan komme af med affald på det nærmeste bål. Vil man skåne fugleliv i hækken, bør man vente til juli, hvor ungerne er fløjet fra reden. En ny hæk som ikke har nået sin fulde størrelse behøver man ikke klippe i toppen. Men det er vigtigt at den klippes i siderne, også selv om den endnu ikke har nået den ønskede bredde. Hver gang en gren klippes over kommer der 2-3 nye skud fra denne gren. Så jo mere side-skuddene klippes, jo tættere bliver hækken. Hvis hæk klippes to gange om året bliver den tættere og fremstår mere trimmet.

Løvfældende hække

Bøgehæk
Kan beskæres januar, februar, marts. Man kan med fordel beskære i to omgange. Første år skæres toppen og én side. Den anden side skæres året efter. Almindelig vedligeholdelse med klipning af bøgehæk kan gøres efter behov i perioden april til oktober.

Lærkehæk
Kan beskæres i december og februar. Lærk har en god evne til at danne nye skud på gamle grene. Lærk beskæres som bøg.

Ligusterhæk
Kan beskæres januar, februar, marts. Ligusterhæk kan skæres ned, så der er ca. 10 cm tilbage. Man bør her – som ved alle typer af hæk – kun beskære en side om året, således at hækken beholder vitalitet nok til at kunne suge næring op og heale efter beskæring. Almindelig vedligeholdelse med klipning af ligusterhæk kan gøres efter behov i perioden april til oktober.

Tjørnehæk
Kan beskæres januar, februar, marts. Tjørn tåler ret hård beskæring og kan tåle at blive skåret næsten ind til stammen. Til gengæld har den ikke godt af at få stammerne skåret helt ned til jorden. Almindelig vedligeholdelse med klipning af tjørnehæk kan gøres efter behov i perioden april til oktober.

Stedsegrønne hække

Buksbomhæk
Kan beskæres næsten hele året og tåler ret hård beskæring. Ideel til at klippe i former og facon.

Takshæk
Beskæres på samme måde som buksbom.

Thujahæk
Kan beskæres i juli. Thujahække må ikke skæres for langt tilbage. Der skal stadig være grønt tilbage på grenen.

Græsslåning

Græsslåning
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til græsslåning. Du kan få slået græs en enkelt gang eller regelmæssigt i sæson. Vores havefolk er servicemindede, med praktisk sans og flair for havearbejde.

tilbud

Vores lave timepriser er mulige da vi er lokalt baseret og sparer transporttid. Vi benytter ofte cykel som transportmiddel og benytter gerne dine haveredskaber så det bliver endnu billigere. Du kan få hjælp til alt havearbejde – slå græs, klippe hæk, luge ukrudt.


SÅDAN TRIVES GRÆS
Lokal havehjælp

Det kan betale sig at vedligeholde sin græsplæne. Hvis du sætter os til at passe din græsplæne kan vi hjælpe så din græsplæne bliver tæt, velplejet, fri for ukrudt og i det hele taget har optimale forhold. Her er grundreglerne for at holde græsplænen i optimal form!

Luft plænen
kom luft i jorden

Med en greb laves huller i plænen med cirka 30 cm afstand. Herved kan luft og overfladevand komme ned til rødderne.

Fjern mos
og ukrudt

Da mos trives bedst i skygge, kan man overveje at fælde eller beskære de mest skyggende træer og buske. Eksisterende mos kan behandles med en mos opriver, som fjerner mos og skærer ned i græssets rodnet, så det tyndes ud, bliver mindre tæt og giver plads til nye skud. Ukrudt som mælkebøtter og vejbred kan fjernes med et redskab til formålet. Dette kan kombineres med plænerens samt naturlige bekæmpelsesmidler.

Kløver fjerner ukrudt og giver næring. Man kan få en ren, grøn græsplæne og spare på gødningen, ved at benytte plænegræs med mikrokløver i. Kløver gør plænen så tæt, at ukrudtsfrø har svært ved at spire. Desuden har kløver evnen til at optage luftens kvælstof. Kvælstoffet gemmes i rødderne, hvor det frigives efterhånden som rødderne forgår og nedbrydes.

Giv græsplæne
lidt sand

Derved bliver jorden omkring græsset mere porøs, og når græsfrøene dækkes fås en bedre spiring.

Gødning
og næring

Græsplæne kan med fordel gødes ved start og slut af sæson – altså omkring hhv. april og oktober. Behov for at berige plænen med kalk afhænger af jordbundens surhed, hvilket man kan afklare med en simpel jordbundsprøve.

Fjernelse af
afklippet græs

Det giver et flot resultat når græs opsamles og er nødvendigt hvis græsset har vokset sig langt, da det ellers lægger sig som et lag ovenpå græsplænen. Hvis man bruger opsamler græsset kan man dog få behov for gødning, da græsafklippets næringsstoffer mangler. Ved de sidste græsslåninger i sæsonen bør græsafklip og visne blade rives væk for at forebygge sneskimmel i vintermånederne.

Tilbud græsslåning GræsslåningGræsslåning 188 kr pr time

HAVENS KALENDER
Styr på årstiderne

I havens kaldender finder du oversigt over hvornår på året det er tid til forskellige gøremål i haven. Her er også mulighed for påmindelser, så du husker når det er tid til at gøde, tid til at beskære, etc. | Se havens kaldender

Græsslåning 188 kr pr time
Græsslåning 188 kr pr time
Græsslåning 188 kr pr time

Tidsforbrug
Hvor lang tid skal du bestille?

Oprindelig fungerede vores system på den måde at du bestiller de timer, der er brug for. Men hvor lang tid tager det egentlig at slå græs, klippe en hæk, eller luge ukrudt?

Det søgte vi at svare på via tidsberegner Altså mulighed for at udregne tid. Der var dog stadig efterspørgsel efter prisberegner. Altså mulighed for at udregne pris. Så det lavede vi også! Du har således to muligheder for at bestille græsslåning – løse  timer eller fast  tilbud – hvad du end vælger bliver du glad for vores priser!

Bestil fast tilbud

Fortæl i vores prisberegner hvad du gerne vil have udført og automatisk udregnes et tilbud du kan stole på. Du ser pris med det samme og betaler først når opgaven er udført.

tilbud

Bestil løse timer

Minimum er 2.5 time for at gøre det til en god oplevelse for såvel dig som din helper. Hvis der er tid i overskud når din græsplæne er slået, kan du frit sætte din helper til andet havearbejde i den resterende tid.

OVERVEJ SERVICEAFTALE! 

Du bestemmer frit hvad der skal udføres og hvor tit. Du kan få klippet hæk, slået græs, fældet træer, plantet nye blomster, mv. – alt efter hvad din have trænger til. Med en serviceaftale er du sikker på at din have altid er velpasset, velplejet og flot.

faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service