Hjemmepleje ⇒ Få hjælp til mobilitet, seniorer og pensionister

Senior mobilitet

Privat hjemmehjælp
Hjælp til borgere i eget hjem

Vi tilbyder et alternativ til den offentlige hjemmepleje, uafhængig af kommune og visitation, og på dine præmisser. Det er dit hjem, dine regler og dig der bestemmer. Vi yder en særdeles fleksibel hjælp og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov. Hos os vil du altid møde et kendt ansigt. Vi vægter nærhed, overskud og kærligt engagement højt, og løser alle opgaver med et smil.

Det som vi især er gode til er billig priser. Hvilket muliggør at de fleste har råd til at bestille hvad de reelt har brug for. Det er de færreste ældre, som har hverken råd eller lyst til at bestille praktisk hjælp hvis det koster mange hundrede kroner pr time. Så kan det godt være at der er mulighed for at købe privat praktisk hjælp til  hundeluftning, ledsager i og uden for hjemmet, rengøring, mv. Men alt bliver holdt på et minimum på grund af økonomi, sind fornuft og almen mådehold.


Senior mobilitet

Privat hjælp til lav pris
Hjælp til mobilitet

Når der tales om hjælp til mobilitet for ældre er vi naturligvis sjældent ude i bungy jump, windsurfing, bjergvandring, den spanske pilgrimsrute Caminoen eller anden form for større fysisk udføjelse. Omend du dog sagtens også kan få hjælp fra din private seniorplejer til at udføre således aktiviteter.

I stedet er der ofte fokus på genoptræning. Dette er hvad der kan fås tilskud til. Ønsker du visiteret offentlig hjælp er der kun fokus på genoptræning – ikke hjælp til at forebygge, ikke hjælp til at holde dig selv i god form. Men det kan du heldigvis så få hos os til meget billig pris. Hvilket du med fordel kan gøre brug af.

Jeg får hjælp til at forebygge ved at holde mig i form, hvilket jeg er meget glad for. Min hjemmehjælper følger med til tur i parken, tur i supermarkedet, ja jeg går næsten ikke udenfor døren uden at have følgeskab af min hjælper. Det er meget trygt og giver mig lyst og mulighed for at holde mig i form.
Herman, Højbjerg

At holde sig selv i form når man bliver ældre drejer sig oftest om sikkerhed. Man bliver utryk ved at begive sig ud i det offentlige liv hvor man kan komme til skade og isolere sig derfor mere og mere. Men via vores lave priser kan du billigt få en ledsager til alle former for aktiviteter. Ikke kun de allermest nødvendige såsom at gå til lægen eller til undersøgelse på hospitalet. Men også mere fornøjelige aktiviteter såsom at gå en tur i parken.

Et andet aspekt som ofte er medvirkende til at det bliver svært at holde sig i form når man bliver ældre, er at man er alene, mangler følgeskab. Ens venner er måske ikke så meget i vigør som tidligere og det kniber så med følgeskab til badminton, udflugter, vandring eller hvad man nu end holder af. Og derfor bliver der længere og længere imellem udflugterne.

Din Helper kan hjælpe med sikkerhed når du bevæger dig ud i det offentlige rum. Din helper kan hjælpe med yoga, kan følges med dig til et yogahold. Således har du via vores billig service rigtig gode muligheder for at holde dig i form og få hjælp hertil.


Senior aktiv

Senior pleje
Hjælp til borgere i eget hjem

Vi udfører de opgaver i hjemmet, som du ikke længere selv kan udføre. Da vi fungere uafhængig af den visiteret hjælp kan du sætte os til hvad som helst. Det som du har behov for at få udført. Og du kan frit variere hvad der skal udføres fra gang til gang.

For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / time incl. serviceomkostninger.

Vores medarbejdere er erfarne, professionelle og omsorgsfulde. De har forskellig uddannelsesmæssig baggrund som sundhedshjælper, sundhedsassistent eller rengøringsassistent. Det er helt op til dig at vælge din egen hjemmehjælper. Du kan være sikker på, at det er den samme lokale hjemmehjælper, der kommer til dig hver gang. Det skaber tryghed og personlige relationer.

Senior mobilitet

Hvad kan vi hjælpe med?
Hjælp til borgere i eget hjem

faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service