Havearbejde ⇒ Få lokal billig hjælp

Lokal haveservice og havehjælp

Haveservice
Billig lokal havehjælp

Du kan få udført alle former for havearbejde, alle steder – i private haver, sommerhus, kolonihave mv. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for havearbejde.

Hvis du bestille gentagen service vil din helper fra gang til gang prioritere de opgaver som trænger mest. Og helperen vil fra gang til gang blot fortsætte hvorfra der kom til sidst. Enkelt, nemt og effektivt. Endvidere kan du frit variere hvilke opgaver du ønsker udført, ligesom du frit fra gang til gang kan variere timeantal du ønsker.

Bestiller du regelmæssig service vil det altid være den samme haveservice som kommer på besøg. Du kan frit vælge hvad der skal udføres af haveopgaver fra gang til gang. Dette kan være at klippe hæk, slå græs, luge ukrudt etc. Din helper vil automatisk rotere imellem de opgaver som du ønsker udført i din have. Er der tid til overs når en opgave er udført, vil helper gå videre til næste opgave.

Bliv ven med dit ukrudt

Billigt og nemt

For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / t.

Din servicehelper brug af de redskaber, værktøj og materialer, du stiller til rådighed. Dette er en væsentlig årsag til at vi kan tilbyde meget lave priser. Vores Helpers kan holde deres omkostninger nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke  have brug for at råde over diverse værktøj og udstyr.

Er der brug for værktøj, udstyr, maskiner er der mulighed for at servicehelperen kan medtage dette mod servicegebyr. Din helper kan stå for afhentning og aflevering af alle udlejningsemner, medtage haveredskaber, trailer, etc. Du kan få udført alle former for almindelig haveservice, der ikke fordrer specielle kundskaber eller udstyr, såsom slå græs, luge ukrudt, hækkeklipning og lign. Har du brug for at få udført en opgave som ikke kan klares af en almindelig havehjælper – kan du få hjælp fra de professionelle havefolk, som er tilknyttet vores netværk.

Bliv ven med dit ukrudt

BILLIG LOKAL HAVEHJÆLP
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
Ønsker du at bestille service så foregår dette via høflig selvbetjening, men er der noget du gerne vil have svar på før din bestilling så endelig bare spørg om alt vi hjælper gerne. Du kan også hurtigt selv finde svar på det meste ved fx at kigge i vores FAQ.

Haveservice
HAVESERVICE
Haveservice ydelser
SERVICES
Priser og vilkår
PRISER
Bestil haveservice
BESTIL HAVESERVICE
Haveservice find lokal havehjælp
LOKALE HELPERE
Support havehjælp tidsberegning
TIDSBEREGNING
Support havehjælp ukrudt
BIODIVERSITET
Support havehjælp udlejning
HAVEREDSKABER
Vikarbureauer
LEDIGE JOBS
Netværk Los Locales
NETVÆRK
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
SUPPORT
Logo Servicehelper
SERVICEHELPER
Vi gør det nemt at bestille service
Danmarks bedste serviceplatform
Havearbejde....Hjemmepleje....Rengøring