Rengøring ⇒ Affald | Afhentning og sortering

Affald sortering og bortskaffelse

Affald bortskaffes
Sortering og afhentning

Vi kan hjælpe med at indsamle og sortere affald.Er der brug for oprydning i garage, carport, haveskur, loftsrum, kælder, kælderrum, depotrum, mv. kan vi være behjælpelige med sortering og bortskaffelse af affald.

Du kan få udført alle former for rengøring. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for rengøring. Du kan få rengjort privat, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring af kontor, fællesarealer, erhvervsrengøring, alle former for rengøring.

Vi tilbyder billig lokal hjælp til rengøring hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringsfolk kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og rengøringen er minimum tid 2,5 timer. Vores rengøringsfolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille rengøringshjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Affald sortering og bortskaffelse

Affald sortering og bortskaffelse

Affald sortering og bortskaffelse

Hvor meget affald på en cykel?
Cykel, trailer, bigbag, container

Du er altid garanteret at din helper kan medtage et stk affaldssæk, størrelse 80 liter, max 30 kg. Pris herfor afregnes efter den transporttid, der er til den nærmeste genbrugsstation. Har du brug for bortskaffelse af mere end en enkelt sæk, kan du fordele bortskaffelse på flere besøg, flere ture til genbrugsstationen, eller vælge at din helper skal medtage en trailer.

Har du større mængder haveaffald henvises til firmaet Service Inde og Ude  som tilbyder at du kan få fjernet alle typer affald. Og at du selv kan vælge hvordan du ønsker dit affald fjernet; via container, bigbag eller grabning.

Affald sortering og bortskaffelse

Affaldssortering
Kræver en højere uddannelse!

Det er nødvendigt og godt at vi sortere vores affald. Men det er efterhånden temmeligt omstændigt at finde hoved og hale i hvordan man egentlig gør det korrekt. Heldigvis findes der massevis af nemme overskuelige sorteringsguider.

Det er også godt at være opmærksom på alt den gratis hjæp som tilbydes til affaldssortering af kommuner og det offentlige. De enkelte kommuner har hver især deres egne vejledninger som med fordel kan opsøges. Ligeledes tilbyder mange kommuner også gratis afhentning af langt det meste – haveaffald, storskrald, mv. Det som ikke tilbydes gratis afhentet ved husstanden, kan nemt bortskaffes via lokale miljøbokse eller afleveres på genbrugsstationen.

Er du i tvivl om, hvordan en bestemt slags affald, fx pizzabakker skal sorteres, kan du søge svar i AffaldsABC’en. ABC’en udbygges løbende med nye genstande, og er et godt sted at finde svar om sortering af en bestemt type affald. Der kan også henvises til sorteringsguiden fra Service Inde og ude.

Benytter du vores service om afhentning af affald på din adresse, er alt inkluderet i prisen – bortkørsel, sortering og genanvendelse. Vi gør det  enkelt for dig at komme af med dit affald og samtidig være miljøbevidst. Vi tilbyder alt fra afhentning af storskrald og byggeaffald til haveaffald og elektronik. Enkelt, ligetil og til priser, som er til at forstå.

Affald sortering og bortskaffelse Affald sortering og bortskaffelse Affald sortering og bortskaffelse

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig rengøring

Affald sortering og bortskaffelse Affald sortering og bortskaffelse Affald sortering og bortskaffelse

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service