Regelmæssig hjemmepleje

Regelmæssig hjemmepleje

SeniorCleangarden

Serviceaftale
Regelmæssig hjemmepleje

Mange som kommer i kontakt med hjemmeplejen oplever at der er tale om et ufleksibelt system, med massevis af regler og begrænsninger. Således vil man hurtigt kunne finde beretninger fra seniorer som oplever at de får afslag når de beder hjemmehjælperen om helt almindelige ting. “Det må jeg ikke” – synes at være standard svaret når der bedes om ganske almindelige gøremål. Mange ældre oplever hjemmeplejen som at stå overfor et nej-regime, et rigidt system.

Det som også især er et problem i den offentlige hjemmehjælp er at man sjældent får den samme hjemmehjælp ret længde ad gangen. Der laves om på ruter eller skemaer og derfor kan det fra gang til gang være helt forskelligt hvem der dukker op

Tidligere følte jeg mig utryk hver gang min hjemmehjælper skulle komme på besøg. Det var jo som på en banegård med forskellige mennesker hele tiden. Nu er jeg sikker på hvem der kommer hver gang. Det gør mig tryk. Og så er det også meget lettere når man kender hinanden.
Rigmor, Værløse

Det er helt op til dig at vælge din egen Helper. Du kan være sikker på, at det er den samme lokale hjælper, der kommer til dig hver gang. Det skaber tryghed og personlige relationer. Tillid, sikkerhed og tryghed er naturligvis ganske vigtig i forbindelse med seniorpleje. At lukke andre mennesker ind i sit hjem er en tillidssag. Og når det kommer til hjælp omkring personlig pleje er der også mange intime og private hensyn at tage.

Jeg er meget tryk og lad for den hjælp som gives. Det er altid den samme hjemmehjælper som kommer på besøg og så er det også rart at jeg altid kan tale med den samme person i support. Det hele er meget familiært og trykt. Og så er det altså i et prisleje hvor jeg kan følge med på min beskedne pension, så tak for det.
Henrik, GrenaaRegelmæssig hjemmepleje

Serviceaftale
Regelmæssig hjemmepleje

Der er to muligheder når du ønsker en serviceaftale, regelmæssig hjemmepleje:

Lav selv dine aftaler
For alle typer hjemmepleje har du mulighed for at sætte dit eget “team”. Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv den hjælp, der er brug for og laver selv selv aftaler med de enkelte hjælpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Book hjemmehjælper

Få en serviceaftale igennem os
Vi kan også stå for at levere den ønskede hjælp. Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning hvis du gerne vil have maksimal fleksibilitet og højeste grad af support. Her styres hjemmeplejen centralt fra os således at du altid kan hente hjælp og vejledning fra os til alle spørgsmål du løbende måtte have.

Se vores abonnement

Regelmæssig hjemmepleje

Hvad kan vi hjælpe med?
Hjælp til borgere i eget hjem

faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service