Havearbejde ⇒ Beskæring. Beregn pris og book online

Beskæring fra 188 kr pr time

Beskæring
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til beskæring. Du kan få udført alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter redskaber du stiller til rådighed.

Dette enkle system med lave priser og brug af redskaber du sætter til rådighed er bedst til de fleste opgaver. Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få beskåret alle former for træer, buske og planter.

Du har også mulighed for at bestille en havemand, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Beskæring fra 188 kr pr time

Beskæring buske og hæk
Billigt og nemt

Når man beskære en busk fjerner man grene med grensaks eller sav. Disse grene kan være flere centimeter i omkreds. Ved klipning benyttes en elektrisk hækkeklipper, der kun kan fjerne mindre grene. Forskel mellem beskæring og klipning, er at ved beskæring fjerner man dele af en plante nøjsomt, således at planten lider mindst muligt ved det. Beskæring er mere skånsomt da man undervejs beslutter sig for hvordan de enkelte grene og fremspring skal beskæres.

Da planten skal bruge megen energi på at læge sårene efter beskæring bør man kun beskære hvis der god grund hertil. Det kan også være svært at forudsige hvad resultat af beskæring vil være. Træet eller busken vil efterfølgende sætte en masse nye skud så ønsker man en bestemt form kan det være nødvendig løbende at beskære og forme.

Kunsten at beskære buske i forme kender vi eksempelvis fra engelske have og fra Egeskov slot hvor den berømte labyrint bestående af klippede bøgehække blev plantet helt tilbage i 1730. En nyere blomsterpark finder vi i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, hvor Miracle Garden byder blandt andet på talrige dyr som elefanter og en teddybjørn, samt Mickey Mouse – altsammen formet af buske og træer.

Når du beskærer, giver du planten et sår, som den skal bruge energi på at hele. Såret efter saven eller beskæresaksen kan også blive inficeret med bakterier eller svampe, og det svækker planten yderligere. Derfor bør man kun beskære træer og buske i haven, hvis der er en god grund til det.

 • Grene er beskadiget, visne eller angrebet af sygdom.
 • Grene vokser på tværs af andre grene, så de gnider mod hinanden, og der kommer sår i barken.
 • Hæk er blevet for stor, så den fx fylder for meget i haven eller generer forbipasserende.
 • Du ønsker at forynge busken, så den bliver tæt forneden og ikke for høj.
 • Du vil give hækken en bestemt form, fx ved at forme.
 • Ved frugttræer kan beskæring gøre at træet holdes i en højde, hvor man kan nå op og plukke frugterne.
 • Beskæring giver større frugter.

Traditionelt har gartnere beskåret træer og buske om vinteren. Én begrundelse var, at planterne havde bedst af at blive beskåret, når de var i hvile. En anden var, at det var praktisk at lægge beskæringarbejdet på et tidspunkt af året, hvor der ikke var så meget andet at lave i haven. En tredje årsag er, at det er nemmere at danne sig et overblik over gren strukturen, når der ikke er blade på.

Det er dog ikke alle træer og buske, der kan tåle at blive beskåret om vinteren.

Sommerfuglebusk og lavendel beskæres bedst sidst i april, når der ikke længere er risiko for hård frost. Stedsegrønne planter tåler dårligt at blive beskåret om vinteren, fordi de ikke kan sætte nye skud. Frugttræer som kirsebær, blomme, mirabel, får nemt svampesygdomme, hvis de beskæres om vinteren.

De generelle anbefalinger for tidspunkt til at beskære er:

 • Bøge hæk beskæres i februar og marts.
 • Liguster hæk beskæres i januar og februar.
 • Buksbom hæk beskæres i maj og august.
 • Taks hæk beskæres i april og maj.
 • Lærke hæk beskæres i december og februar.
 • Thuja hæk beskæres i juli.
 • Tjørne hæk beskæres i januar og februar.


Beskæring fra 188 kr pr time

Brug for haveredskaber?
Værktøj, maskiner, bil, mv. 

Vores system fungerer således at det er dig som kunde, der skal sikre, at det, der er nødvendigt for at udføre arbejdet, er til stede og funktionelt. Som udgangspunkt benyttes således dine haveredskaber og maskiner. Dette er en væsentlig grund til at vores havehjælpere kan holde deres lave timepriser. De kan holde deres udgifter nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke have brug for at råde over dyre maskiner og redskaber.

Din helper kan dog medtage værktøj, haveredskaber og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at løse opgaven. Dette foregår ved at der medbringes udstyr der lejes igennem det nærmeste udlejningssted – typisk via Toolmatic, der udlejer igennem alle de store byggemarkeder. Hvis din havehjælper selv råder over det som ønsker medtages, vil havehjælperen medbringe sit eget udstyr.

Havens kalender marts

Tidsforbrug beskæring
HVOR LANG TID SKAL DU BESTILLE?

Vores system fungerer på den måde at du bestiller de timer der er brug for. Men hvor lang tid tager det egentlig at beskære træer, buske mv. ? Det får du nemt svar på via vores tidsberegner.

Den samlede pris for at få beskåret af os vil næsten altid være blandt markedets billigste priser. Du bliver glad for vores priser! Med vores meget billige timepriser kan du sagtens bestille rigeligt med timer og alligvel opnå den billigste pris på dit havearbejde. Og som ekstra bonus oveni den billige pris er, at hvis du har skønnet alt for meget er der sikkert noget andet din havehjælper kan ordne i din have.

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Dette enkle system med lave timepriser er bedst og billigst til langt de fleste opgaver. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave – fx hvad koster det at få beskåret mine buske – kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude – der tilbyder fast pris på diverse haveopgaver.

Hækkeklipning, fra 188 kr pr time

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig havehjælp


faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service