Rengøring ⇒ Udendørs rengøring

Udregn tid havearbejde

Rengøringsservice
Udendørs rengøring

Vi tilbyder alle former for rengøring. Når dagene bliver lysere og længere, er det tid til at klargøre havemøblerne og terrassen. Vi tilbyder rengøring af fliser, havemøbler, fejning af fortorve, rensning af altangulve, alle former for udendørs rengøring. Til udendørs rengøring er der ofte brug for en højtryksrenser med diverse udstyr.

Når havemøblerne skal rengøres, er det både effektivt og hurtigt at benytte en højtryksrenser. Benyttes de rigtige brusehoveder kan man nemt og effektivt komme til i alle kroge af dine møbler. Ligeledes er en højtryksrenser også effektivt når der skal fjernes snavs og ukrudt, fra terrasse eller fliser i indkørslen skal rengøres.

Man kan leje alt muligt udstyr til højtryksrenser, hvis man ikke har det i forvejen. Til alle modeller er lavet smarte roterende vaskebørster, beskyttelsesskærme så vandet ikke sprøjter til alle sider, forskellige brusehoveder til de forskellige opgaver samt mulighed for at tilføre rengøringsmiddel i dosering sammen med vandet. Det er dog ikke alle rengøringsopgaver hvor højtryksrenser er hensigtmæssigt.

Man skal vide hvad man laver. Spuler man løs på overflade af fliser med højt tryk kan man nemt komme til at gøre overfladen af fliserne ujævne og altså til dels ødelægge fliserne. Så det gælder om at tage det lidt med ro når en højtryksrenser benyttes. Træ på eksempelvis terrassen, plankeværk, carport, haveskur, bør ikke spules direkte da det kan ødelægge træets fibre, skabe ujævnheder og fugte træet i dybden. Men man kan sagtens med fordel benytte en roterende vaskebørste for at gøre rengøringen lidt nemmere.

Du kan få udført alle former for rengøring. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for rengøring. Du kan få rengjort privat, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring af kontor, fællesarealer, erhvervsrengøring, alle former for rengøring.

Vi tilbyder billig lokal hjælp til rengøring hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringsfolk kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og rengøringen er minimum tid 2,5 timer. Vores rengøringsfolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille rengøringshjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Rengøring Amager

Værktøj og udstyr
Din hjælper kan medtage det meste

Vores system fungerer således at det er dig som kunde, der skal sikre, at det, der er nødvendigt for at udføre arbejdet, er til stede og funktionelt. Som udgangspunkt benyttes således dine rengøringsmaterialer, redskaber og maskiner. Dette er en væsentlig grund til at vores hjælpere kan holde deres lave timepriser. De kan holde deres udgifter nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke have brug for at råde over dyre maskiner og redskaber.

Skulle der være brug for at helperen medtager andet, er der dog mod merbetaling mulighed herfor. Således kan din helper medtage værktøj, haveredskaber og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at løse opgaven. Din havehjælper kan medtage alt det værktøj, som kan lejes via Toolmatic , der udlejer via Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 Byggecenter og XL-Byg.


Rengøring Amager

Udendørs rengøring
Kvalifikationer og faglighed

Der findes massevis af foreskrifter for hvorledes man håndværksmæssig korrekt udfører forskellige opgaver og du skal leve op til disse i din udførelse. Vi tilbyder vores hjælpere rådgivning og oversigt over diverse standarder for udførelse af de forskellige opgaver.

Eksempelvis ved at fortælle at Flügger tilbyder behandlingsanvisninger på skrift som man bør følge. Det betyder at man som ufaglært (også juridisk) kan vise at man har udført arbejdet efter professionelle forskrifter. Ligeledes for rengøring udendørs af eksempelvis fliser eller træværk med en højtryksrenser. Her findes også massevis af nemt tilgængelige behandlingsanvisninger som man bør følge.

Det er dog væsenligt at være opmærksom på at da vi ikke er arbejdsgiver overfor vores freelancere har vi ikke retten til at fortælle dem hvorledes de skal udføre deres arbejde. Vi kan kun vejlede, rådgive og stille ekspertise til rådighed. Det er naturligt i alles interesse at der siges fra hvis opgavens omfang og kompleksitet overstiger det konkrete faglige niveau.

Bestilles rengøringshjælp igennem vores normale timesystem kan du ikke forvente at få udført opgaver som overstiger almindelig normal viden og faglighed omkring eksempelvis højtryksrensning af fliser. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave – fx hvad koster det at få rengjort min terrasse, eller rengjort fliserne i min indkørsel – kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude – der tilbyder fast pris på diverse praktiske opgaver.


Rengøring Amager

Hvad kan vi hjælpe med?
Danmarks flinkeste rengøringsservice

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service