Rengøring ⇒ Få professionel billig hjælp

Erhvervsrengøring

Alle typer rengøring
Billig lokal rengøringshjælp

Bestil rengøringDu kan få udført alle former for rengøring. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for rengøring. Du kan få rengjort privat, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring af kontor, fællesarealer, erhvervsrengøring, alle former for rengøring.

Vi tilbyder billig lokal hjælp til rengøring hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringsfolk kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og rengøringen er minimum tid 2,5 timer. Vores rengøringsfolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille rengøringshjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Ønsker du at bestille rengøring hvor din rengøring selv kan medtager alt nødvendigt udstyr samt alle nødvendige rengøringsartikler, bedes du kontakte os og fortælle om din opgave. Vi kan så give et tilbud eller kan komme på besøg for nærmere afklaring.

Skriv til os og fortæl os lidt om din opgave. Vi vil så vende tilbage med et tilbud. Eller hvis der er brug herfor, så et forslag til tidspunkt hvor der kan laves afklaring af opgaven. Opgavens kompleksitet afspejles i vores aftale. Heri anføres fx. rengøringsstandarder, samt om der er brug for nøglekort, adgangskoder, sikkerhedsgodkendelser, etc. Hvis relevant er du meget velkommen til at medsende fotos så vi nemt kan få overblik over opgaven.

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service