Hjemmepleje ⇒ Services | Rengøring

Rengøring hjemmepleje

Hjemmepleje
Billig rengøring
Alle typer hjemmehjælp udføres

Mange som kommer i kontakt med hjemmeplejen oplever at der er tale om et ufleksibelt system, med massevis af regler og begrænsninger. Således vil man hurtigt kunne finde beretninger fra folk  som oplever at de får afslag når de beder hjemmehjælperen om helt almindelige ting. “Det må jeg ikke” – synes at være standard svaret når der bedes om ganske almindelige gøremål. Mange ældre oplever hjemmeplejen som at stå overfor et nej-regime, et rigidt system.

Vi tilbyder en anden løsning. Vi tilbyder hjemmepleje på dine præmisser.

At du nemt og fleksibelt kan få den service du har brug for. På det tidspunkt som passer dig bedst. Hjælpen er endvidere så billig at det giver mulighed for sociale aktiviteter og tid til at få lavet lige præcis det som du gerne vil have lavet. Står der rengøring på programmet så kan dette være alle former for rengøring. Din hjemmehjælper kan hjælpe med at pudse vinduer, vaske gulve, støvsuge, vaske tøj, gøre hovedrent, rydde op i pulterrummet etc..

Der kom et ægtepar og da de gik var der skinnende rent. Overalt! Også steder som jeg ikke havde fortalt dem skulle gøres rent. Meget søde og dygtige mennesker. Så nu har jeg bestilt dem til at komme hver anden måned og give det hele en overhaling.
Charlotte, Rungsted

Den hjælp man får visiteret skal det være muligt at kvalitetsstyre fra kommunens side hvilket betyder at den skal være objektiv målbar. Derfor er al den hjælp som du kan få kvantificerbart. Og derfor nedskrives udførlige kontrakter om hvor meget tid der skal gå med at støvsuge, vaske, etc. Det er derfor du undertiden ser offentlig kontrolpersoner udstyret med stopur og notesblok. De søger at kvantificere hvor lang tid forskellige opgaver bør tage. Hvor lang tid bør det tage at støvsuge én m2 gulvtæppe? Hvor lang tid tager det at vaske en omgang tøj?

Ud fra alle deres noteringer kommer de frem til hvor lang tid det bør tage gennemsnitlig at udføre forskellige opgaver. Og ud fra dette får du så tildelt din visiteret ydelse. Da alting skal være objektivt målbart er der vanskeligt plads til menneskelige begreber som omsorg, støtte, ensomhed, tryghed. Når du selv betaler for din hjælp er den helt uden begrænsninger. Her kan du få udført lige hvad du har brug for.

Min hjemmehjælper skulle egentlig kun gøre rent en enkelt gang, men nu har jeg haft hende i to år! Meget tilfreds med hende og jeres billig pris.
Louise, Aarhus

Rengøring hjemmepleje

Hjemmepleje
Nem hjemmehjælp
Alle typer rengøring udføres

Du bestiller ved at indtaste dato, postnr og i hvor lang tid du ønsker hjemmehjælp – herefter ser du en oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe dig. For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / t. Du kan fortælle hvad du gerne vil have hjælp til ved bestillingen, eller du kan vente indtil din hjemmehjælp kommer på besøg med at give instrukser og forklare hvad du gerne vil have lavet. På det aftalte tidspunkt møder din hjemmehjælp op og du får hjælp.

Da denne hjælp er uafhængig af visitation kan du frit selv bestemme hvad det er du gerne vil have hjælp til. Hvis du er tilfreds med din hjemmehjælper og du har lyst til at bestille igen så vil det være den samme hjemmehjælper, som kommer på besøg næste gang.

Søger du hjemmehjælp til rengøring kan du få tilskud til privat hjemmehjælp hvis du godkendes igennem en visitation. Det er nemt og gratis at få en visitation. Men du vil formentlig opleve at praktisk hjælp til ældre er ganske begrænset. Og det er her vi giver mulighed for at du kan supplere den begrænset visiteret ydelse du kan få. Vi tilbyder at du kan få billig rengøring eller anden form for hjælp som du har brug for. Da den private hjemmehjælp til ældre som vi tilbyder er meget billig og tillige omfattet af servicefradraget vil du blive gladelig overrasket over de priser vores hjemmehjælpere tilbyder.Rengøring hjemmepleje

Hvad kan vi hjælpe med?
Hjælp til borgere i eget hjem
Billige hjemmehjælp

faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service