Havearbejde ⇒ Luge ukrudt. Beregn pris og book online

Ukrudt og biodiversitet

Luge ukrudt
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til at fjerne ukrudt. Du kan få udført alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter redskaber du stiller til rådighed.

Du har også mulighed for at bestille en havemand, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber og maskiner. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Bliv ven med dit ukrudtUkrudt og biodiversitet

Lugning af ukrudt
Mellem fliser, i græsplæne mv.

Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få hjælp til alle former for fjernelse af ukrudt, manuel lugning, brænding af ukrudt, bekæmpelse med ukrudtsmiddel, ukrudtsdug, etc.

 • Manuel lugning
  Lugning af ukrudt med traditionelle redskaber som skuffejern og rive er stadig effektivt.
 • Højtryksrenser
  Anbefales ikke da brug af højtryksrensere ofte er med til at ødelægge fliser og belægninger.
 • Kemisk bekæmpelse
  Kemi, der bruges med måde og på afgrænsede arealer, er en nem og effektiv måde at klare ukrudtet på. Vi bruger kun produkter godkendt i Danmark af Miljøstyrelsen. Vi kender de rette doseringer, så der undgås overdosering og vi er præcise i arbejdet, således at der undgås sprøjtning på planter, blomster, buske og andet som kan tage skade af sprøjtningen.
 • Gasbrænder til ukrudtsbekæmpelse
  Ukrudtsbrænderen er effektiv, hvis det gøres rigtigt. Små sarte spirer og enårigt ukrudt forsvinder let med en svidning, mens det flerårige ukrudt ofte skal have flere gange. Man fører brænderen hen over ukrudtet , således at planten varmes op, uden at blive afbrændt. Efter en uges tid kan man feje det visne ukrudt væk med en stiv kost. En del ukrudt vil dog overleve varmebehandlingen og vokse frem igen, derfor skal brænding af ukrudt gentages med faste intervaller. Varmen fra en gasbrænder ødelægger ikke belægningen.
 • Alternativ løsning med salt
  Salt er for nogle haveejere et universalmiddel mod alt fra dræbersnegle til ukrudt. Men salt er ikke godkendt til ukrudtsbekæmpelse fordi det er giftigt for miljøet og kan gøre skade på belægninger og planter. Hertil kan naturligvis modargumenteres med at de sprøjtegifte der benyttes, vel ikke kan være mindre skadelige end salt.
 • Alternativ løsning med eddike
  Et andet gammelt husråd er at benytte er at benytte eddike der dog heller ikke er godkendt til ukrudtsbekæmpelse. Miljøstyrelsen henviser til et produkt baseret på eddike til bekæmpelse af ukrudt. Problematikken er hovedsagelig doseringen. Eddikesyre er ætsende på mennesker og dyr samt diverse metaller. Husholdnings eddike indeholder 5-8 % eddikesyre, eddike til syltning 18 % eddikesyre og køber man eddike til afkalkning indeholder det 32% eddikesyre.

Bliv ven med dit ukrudtUkrudt og biodiversitet

Havehjælp
Bliv ven med dit ukrudt!

Da vi er et havefirma der lever af at ordne haver og grønne arealer, kan det forekomme besynderligt at vi opfordre dig til at blive ven med dit ukrudt. Men der er rigtig mange grunde til at du bør blive ven med dit ukrudt!

At blive ven med sit ukrudt er bestemt ikke det samme som at give op og lade ukrudtet overtage alt. Det er blot en vej hvor man ikke udmatter og stresser sig selv i en kamp, der ikke kan vindes. Vi ser eksempelvis mange ældre som må opgive deres hus fordi haven ganske enkelt overvælder dem. Der er alt for meget, der hele tiden skal holdes nede og haven bliver til et nødvendigt onde fremfor en dejlig oase.

En god have er en have, som er nem at passe!

Problematikken er for de fleste at de ikke ved hvad de skal lade stå og hvad der udvikler sig fint. Vi mennesker har en helt naturlig trang til at alting skal sættes i bestemte rammer, kommes i bestemte kasser, så når vi står overfor et virvar af forskellighed bliver vi forvirret og får lyst til at rydde op. Så det hele starter med at man genovervejer hele planlægningen af haven.

Med lidt vejledning kan de fleste blive rigtig gode venner med deres ukrudt. Og endda til stor glæde. For når man først begynder at forstå hvorledes man kan arbejde sammen med ukrudt istedet for at bekæmpe det over en kam, så vil man opleve at haven bliver meget mere mangfoldig, farverig, nuanceret, afvekslende efter årstiderne – og giver mindre havearbejde!

Bliv ven med dit ukrudt
Læs mere

Ukrudt og biodiversitet Ukrudt og biodiversitet

Kom ukrudt til livs
Forebyggelse mod ukrudt 

Hold ukrudt nede i din have og forebyg at der kommer mere ukrudt. Det er nemt at holde ukrudtet nede. Det meste handler om forebyggelse og god planlægning.

Gennemgå haven i efteråret
Du kan forhindre meget ukrudt i haven, hvis du om efteråret og igen i det tidlige forår gør en målrettet indsats. Du skal bruge greb, skuffejern eller hakke. Hak eller skuf alle små spirer, inden de vokser sig store og danner stort rodnet. På solskinsdage tørrer de små frø hurtigt ind, når de enten skuffes eller hakkes omkuld.Grav køkkenhaven igennem med en havegreb – en spade kan skære for mange rødder over, hvilket spreder ukrudtet! Vend kun de øverste 10 cm jord ved meget ukrudt, ved små kimplanter kun de øverste få cm. (En kimplante er den unge plante, som netop er spiret frem af frøet. Kimen er forstadiet til den nye plante.

Fjern alle rødder, fra skvalderkål, kvikgræs, agersnerle og lign. – så der er færre frø og rødder, der kan spire frem om foråret. Fræs ikke, hvis du har problemer med især skvalderkål, kvikgræs og agersnerle, for så spreder du blot deres rødder.

Læg ukrudtsdug alle steder!
Læg ukrudtsdug alle steder det giver mening – under belægninger og fliser, i blomsterbede, ja alle steder hvor du kan komme til uden at man efterfølgende kan se ukrudtsdugen. En ukrudtsdug er ikke ensbetydende med ukrudtsfri, da ukrudtsfrø ofte kommer enten flyvende eller bringes til via dyr. Men du minimer kraftigt mængden af ukrudt ved at lægge en ukrudtsdug.

Undgå ukrudt i blomsterbedet
Når du skal anlægge et blomsterbed så plant meget tæt i bedet. Sørg for, at der ikke er bare pletter med jord mellem planterne. Når blomster og buske står tæt, kan lys ikke trænge ned og få ukrudtet til at vokse. Plant bunddækkeplanter, som hjælper med at holde ukrudtsplanter væk. Dæk bar jord med barkflis eller træflis.

Gøremål i haven året rundt
Læs mere

Ukrudt og biodiversitetUkrudt og biodiversitet

Brug for haveredskaber?
Haveredskaber og værktøj 

Vores system fungerer således at det er dig som kunde, der skal sikre, at det, der er nødvendigt for at udføre arbejdet, er til stede og funktionelt. Som udgangspunkt benyttes således dine haveredskaber og maskiner. Dette er en væsentlig grund til at vores havehjælpere kan holde deres lave timepriser. De kan holde deres udgifter nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke have brug for at råde over dyre maskiner og redskaber.

Din helper kan dog medtage værktøj, haveredskaber og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at løse opgaven. Dette foregår ved at der medbringes udstyr der lejes igennem det nærmeste udlejningssted – typisk via Toolmatic, der udlejer igennem alle de store byggemarkeder.


Ukrudt og biodiversitetUkrudt og biodiversitet

Tidsforbrug
Hvor lang tid skal du bestille?

Vores system fungerer på den måde at du bestiller de timer der er brug for. Men hvor lang tid tager det egentlig at luge ukrudt? Det får du nemt svar på via vores tidsberegner.

Den samlede pris for at få luget ukrudt af os vil næsten altid være blandt markedets billigste priser. Du bliver glad for vores priser! Med vores meget billige timepriser kan du sagtens bestille rigeligt med timer og alligvel opnå den billigste pris på fjernelse af ukrudt! Og som ekstra bonus oveni den billige pris er at hvis du har skønnet alt for meget er der sikkert noget andet din havehjælper kan ordne i din have.

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Dette enkle system med lave timepriser er bedst og billigst til langt de fleste opgaver. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave – fx hvad koster det at få luget ukrudt – kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude – der tilbyder fast pris på diverse haveopgaver.

Ukrudt og biodiversitet Ukrudt og biodiversitet

Billig lokal hjælp
Serviceaftale om pasning af din have

Serviceaftale om pasning af din have er enkel og billig. Du får en fleksibel løsning hvor vi automatisk sørger for at hele din have er velplejet. Du får klippet hæk, slået græs, fældet træer, plantet nye blomster, mv. – alt efter hvad din have trænger til. Med en serviceaftale er du sikker på at din have altid er velpasset og flot. Vores kompetente havefolk vil udføre alle de gøremål som haven aktuelt har brug for.

Du bestemmer frit hvad der skal udføres og hvor tit. En serviceaftale kan være meget enkel. Eksempelvis lugning af ukrudt i indkørsel, på græsplæne, lugning mellem fliser etc. Få fjernet dit ukrudt nemt og billigt.

Trænger haven til vedligeholdelse?
Få en serviceaftale
Det er billigere end du tror!
Læs om serviceaftale 

Ukrudt og biodiversitet

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig havehjælp

Ukrudt og biodiversitet Ukrudt og biodiversitet   Ukrudt og biodiversitet

Oversigt helpers

MØDE DE LOKALE HELPERE
KLIK PÅ KORTET

Fjerne ukrudt • Feje • Rive • Vande planter og blomster • Bortskaffe haveaffald • Oprydning i haven • Få fjernet haveaffald • Praktisk hjælp i haven   Beskæring   Beskæring af busk Beskæring af hæk • Beskæring af træer • Beskæring af frugttræer • Formgivning • Foryngelse • Beskæring af røn • Egetræ • Bøgetræ • Ahorn • Nøddetræ • Birketræ • Troldhassel   Græsslåning  Kantklipning •. Kantklipper • Kanttrimmer • Græstrimmer • Slåning af græsarealer   Hækkeklipning  Klippe hæk på top • Skånsom hækkeklip • Hækklipning • Bøgehæk klippes • Klippe hæk   Ukrudtsbekæmpelse  Luge ukrudt • Fjerne mælkebøtter • Luge mellem fliser • Luge i urtehaven • Fjerne ukrudt i indkørsel • Ukrudtsdug • Fiberdug • Fibertex • Ukrudtsdug   Fælde træ  Træfældning • Skære grene • Kløve brænde • Komposthåndtering •  Beskære træer   Stubfræsning  Drivhus • Beplantning • Bestøvning • Podning   Serviceaftale  Regelmæssig service • Ejendomsservice •  Vedligeholdelse af grønne arealer • Regelmæssige havehjælp  Belægning Mindre anlægsopgaver • Afgrænsning af bed • Støttemur • Fliser • Sti • Terrasse • Indkørsel • Nedgravning af trampolin • Nedgravning af faskine • Få fjernet jord Haveaffald  Afhente haveaffald • Kompost • Flishugger Biodiversitet  Den vilde have • Spiseligt ukrudt • Den stressfri have • Høste frø
Havehjælp

Klik og se
Overblik ydelser

KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service