Tilbud ⇒ Samle nedfaldsblade | Prisberegn og book online

AFFALDSBLADE

Danmarks flinkeste haveservice. Vi samler blade fra græsplæne og gangstier.


TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Tilbud samle nedfaldsblade

Transport omkostninger?
Vores algoritme søger at præsentere vores kunder for den bedst mulige havehjælp. Der tages hensyn til at havehjælperen befinder sig i nærheden, så der spares transporttid og tages hensyn til miljøet. Derfor kan der oftest tilbydes gratis kørsel. Transport af større maskiner og redskaber kan dog nødvendiggør behov for bil.

Brug for udstyr ?
Hvad der er behov for afhænger af hvordan der vælges at samle affaldsblade. Man kan benytte en løvblæser, eller en løvsuger. Hvis bladene ligger rigtigt er dette meget tidsbesparende. Men blæser det lidt eller kommer man blot til at blæse bladene rundt, er det lige så nemt og hurtigt at benytte traditionel metode med rive og kost.

Antal m2 ?
Med google maps kan nemt findes areal hvis man er i tvivl. Hovedpart af pris udregnes ud fra hvor mange m2 der skal ryddes for blade. Almindeligvis regner man blot dette som værende arealet af hele haven.

Skal blade bortskaffes?
Hvis haveaffald skal medtages og bortskaffes kræves at vores hjælper medtager gennemsigtig affaldspose og transportere affald til nærmeste genbrugsplads. Vores hjælpere benytter ofte cykel til transport – og som cyklende eller gående er der  ikke gebyr for at besøge genbrugspladsen. I bil på gule plader opkræves afgift for besøg.

Nedfladsblade fjernes

Prisberegn

Blade
Ligger der nogle få blade, gør de ikke skade, men hvis der ligger et lag af blade, der dækker din græsplæne, bør du fjerne dem. Riv dem sammen med en rive, anvend en løvsuger eller fordel dem i bede med en løvblæser.

Lader du bladene ligge på græsset, vil de klistre sammen, når de bliver våde. Under bladene vil der opstå høj luftfugtighed, og det øger risikoen for, at din græsplæne bliver angrebet af svampesygdomme og/eller græsset dør, fordi det ikke får tilstrækkeligt med ilt.

Genstande på græsplænen
Hvis du lader ting ligge, vil græsset begynde at blive gult, da græsset mangler lys. Ligger genstanden i en længere periode, vil du kunne opleve, at græsset dør. Er det en mindre plet, vil den forsvinde med tiden, men er det et større område, skal der eftersåning til.

Nedfaldne frugter
Nedfaldne æbler og andre frugter skal samles op. Frugterne skærmer græsset for lys med den konsekvens, at græsset dør, og der vil opstå bare pletter i græsplænen under træet.

Nedfladsblade fjernes

Prisberegn
Oversigt helpers
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service