Havearbejde ⇒ Græsslåning. Beregn pris og book online

Tilbud græsslåning

Græsslåning
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til græsslåning. Du kan få slået græs en enkelt gang eller regelmæssigt i sæson. Vores havefolk er servicemindede, med praktisk sans og flair for havearbejde.

tilbud

Vores lave timepriser er mulige da vi er lokalt baseret og sparer transporttid. Vi benytter ofte cykel som transportmiddel og benytter gerne dine haveredskaber så det bliver endnu billigere. Du kan få hjælp til alt havearbejde – slå græs, klippe hæk, luge ukrudt.


SÅDAN TRIVES GRÆS

Det kan betale sig at vedligeholde sin græsplæne. Hvis du sætter os til at passe din græsplæne kan vi hjælpe så din græsplæne bliver tæt, velplejet, fri for ukrudt og i det hele taget har optimale forhold. Her er grundreglerne for at holde græsplænen i optimal form!

Luft plænen
kom luft i jorden

Med en greb laves huller i plænen med cirka 30 cm afstand. Herved kan luft og overfladevand komme ned til rødderne.

Fjern mos
og ukrudt

Da mos trives bedst i skygge, kan man overveje at fælde eller beskære de mest skyggende træer og buske. Eksisterende mos kan behandles med en mos opriver, som fjerner mos og skærer ned i græssets rodnet, så det tyndes ud, bliver mindre tæt og giver plads til nye skud. Ukrudt som mælkebøtter og vejbred kan fjernes med et redskab til formålet. Dette kan kombineres med plænerens samt naturlige bekæmpelsesmidler.

Kløver fjerner ukrudt og giver næring. Man kan få en ren, grøn græsplæne og spare på gødningen, ved at benytte plænegræs med mikrokløver i. Kløver gør plænen så tæt, at ukrudtsfrø har svært ved at spire. Desuden har kløver evnen til at optage luftens kvælstof. Kvælstoffet gemmes i rødderne, hvor det frigives efterhånden som rødderne forgår og nedbrydes.

Giv græsplæne
lidt sand

Derved bliver jorden omkring græsset mere porøs, og når græsfrøene dækkes fås en bedre spiring.

Gødning
og næring

Græsplæne kan med fordel gødes ved start og slut af sæson – altså omkring hhv. april og oktober. Behov for at berige plænen med kalk afhænger af jordbundens surhed, hvilket man kan afklare med en simpel jordbundsprøve.

Fjern
afklippet græs

Det giver et flot resultat når græs opsamles og er nødvendigt hvis græsset har vokset sig langt, da det ellers lægger sig som et lag ovenpå græsplænen. Hvis man bruger opsamler græsset kan man dog få behov for gødning, da græsafklippets næringsstoffer mangler. Ved de sidste græsslåninger i sæsonen bør græsafklip og visne blade rives væk for at forebygge sneskimmel i vintermånederne.

Tilbud græsslåning Græsslåning

HAVENS KALENDER
Styr på årstiderne

I havens kaldender finder du oversigt over hvornår på året det er tid til forskellige gøremål i haven. Her er også mulighed for påmindelser, så du husker når det er tid til at gøde, tid til at beskære, etc. | Havens kalender

Græsslåning 188 kr pr time
Græsslåning 188 kr pr time

Græsslåning
Bestil lokal havehjælp

Oprindelig fungerede vores system på den måde at du bestiller de timer, der er brug for. Men hvor lang tid tager det egentlig at slå græs, klippe en hæk, eller luge ukrudt? Det søgte vi at svare på via tidsberegner. Altså mulighed for at udregne hvor lang tid haveopgaver tager.

Udregn tid havehjælp

Bestil fast tilbud

Vores kunder efterspurgte dog stadig prisberegner. At få et fast tilbud på en opgave og ikke skulle udregne hvor lang tid noget tager. Så det lavede vi også! Fortæl i vores prisberegner hvad du gerne vil have udført og automatisk udregnes et tilbud du kan stole på. Du ser pris med det samme og betaler først når opgaven er udført.

tilbud

Bestil løse timer

Minimum er 2.5 time for at gøre det til en god oplevelse for såvel dig som din helper. Hvis der er tid i overskud når din græsplæne er slået, kan du frit sætte din helper til andet havearbejde i den resterende tid.

tilbud

BESTIL VIA SERVICEAFTALE! 

Du bestemmer frit hvad der skal udføres og hvor tit. Du kan få klippet hæk, slået græs, fældet træer, plantet nye blomster, mv. – alt efter hvad din have trænger til. Med en serviceaftale er du sikker på at din have altid er velpasset, velplejet og flot.

Græsslåning 188 kr pr timeGræsslåning 188 kr pr time

faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service