Tilbud ⇒ Ukrudt fjernes | Prisberegn og book online

Ukrudt

Danmarks flinkeste haveservice. Vi fjerner dit ukrudt.


TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Ukrudt og biodiversitet

Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud du kan stole på. Vi arbejder efter kvalitetsstandarder. Din sikkerhed for et perfekt resultat hver gang.

FREMGANGSMÅDE A
Brænde ukrudt væk

Man kan brænde ukrudt væk. Her benyttes en ukrudtsbrænder. Der benytter gas eller elektricitet. Skal arbejdstempoet op skal der benyttes stor ukrudtsbrænder. Tempoet bestemmes af areal som dysehovedet dækker.

Jo større, jo hurtigere kan ukrudt brændes væk. Men større ukrudtsbrænder betyder også større vægt. Så valg afhænger af projektet.

Hvis der benyttes elektrisk ukrudtsbrænder er der brug for adgang til strøm, samt forlængerledning. Hvis der benyttes gasbrænder er der brug for gasflaske. Disse kan fås i mindre versioner, der dog hurtigt løber tør. Der benyttes oftest letvægtsflaske, der transporteres med flaskevogn. Man kan også få bæresele og bære gasflaske på ryggen.

FREMGANGSMÅDE B
Ukrudtsmiddel

Man kan vande med ukrudtsmiddel. Her benyttes hjemmelavet blanding eller man kan købe ukrudtsmidler, der ofte er fortyndet op på forhånd. En udfordring er dog at ukrudtsmidlernes styrke efterhånden er temmelig svag, samt at pris på ukrudtsmiddel kan være temmelig høj.

Der er også brug for en stor vandkande eller en havesprøjte, en tryksprøjte med dyser. Fordel er at det er nemmere at dosere og således nemmere at undgå de grimme pletter der kommer langs fliserne eller andre steder hvor ukrudtsmiddel utilsigtet er påført.

FREMGANGSMÅDE C
Luge ukrudt

Her er brug for et godt skuffejern! Evt. et der er skræddersyet til fliserne. Hvis ukrudt er lidt højere kan med fordel benyttes en elektrisk trimmer. Her fås rødderne ikke op, og ukrudt kommer derfor hurtigt igen. Men det er en nem hurtig måde at holde ukrudt lidt nede.

Ukrudt og biodiversitet, den vilde fri have

Prisberegn

Transport
Vores algoritme søger at præsentere vores kunder for den bedst mulige havehjælp. Der tages hensyn til at havehjælperen befinder sig i nærheden, så der spares transporttid og tages hensyn til miljøet. Derfor kan der oftest tilbydes gratis kørsel. Transport af større maskiner og redskaber kan dog nødvendiggør behov for bil.

Prisberegn fjerne ukrudt
Hvor lang tid tager det at luge i en køkkenhave? Hvor mange riller i mine fliser kan luges for ukrudt på én time. Sådanne spørgsmål har naturligvis deres svar, men et generelt svar kan ikke gives, da ukrudt kommer i mange former!

Hvor lang tid det tager at fjerne ukrudt afhænger af forhold som hvor tæt, fast er jorden? Hvor godt har ukrudt fat? Har rødderne af ukrudt bredt sig under fliser eller andre svært tilgængelige steder?, etc.

Skal udstyr medtages?
Mens det således er svært at give en generel formular på hvor lang tid det tager at fjerne ukrudt, er det til gengæld nemt at fortælle hvordan ukrudt fjernes hurtigst. Svaret er gode redskaber. Med det rigtige udstyr kan der meget nemmere og hurtigere fjernes ukrudt.

Benyttes profesionelle redskaber kan arbejdet ofte udføres hurtigere og med bedre kvalitet. Pris for at medtage dette kan kalkuleres ud fra hvad det koster at leje udstyret i et byggemarked.

Hvad der er behov for afhænger af hvordan der vælges at fjerne ukrudt. Man kan brænde ukrudt, bruge ukrudtsmiddel eller finde et skuffejern og  fjerne ukrudt manuelt.

Tur til genbrugsstation?
Skal fjernet ukrudt bortskaffes? På Google Maps kan du se hvor lang tid det tager at komme mellem to destinationer. Hvis haveaffald skal medtages og bortskaffes kræves gennemsigtige affaldsposer og transport til nærmeste genbrugsplads. Vores hjælpere benytter ofte cykel til transport og som cyklende er der endnu ikke gebyr for at besøge genbrugspladsen. Benyttes erhvervsbil  er der afgift for hvert besøg på genbrugsstationen.

Antal m2 ukrudt?
Med google maps kan nemt findes areal hvis man er i tvivl. Hovedpart af pris udregnes ud fra hvor mange m2 belægning der skal brændes for ukrudt. Indsæt antal m2 i vores prisberegner og se pris med det samme.

Hvor ofte?
Det anbefales at brænde ukrudt hver 3. uge i perioden april til september. Det er nemmere hvis det tages  i opløbet. Så forårsbrændingerne er afgørende for, hvor nemt det skal være resten af året. Når der startes anbefales behandling hver uge i 3 uger, for hurtigere at se et synligt resultat. og derefter behandling hver 3 uge resten af sæson.

Ukrudt og biodiversitet, den vilde fri have

Prisberegn
faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service