Havearbejde ⇒ Services | Fælde træer. Beregn pris og book online

Træfældning fra 188 kr pr time

Træfældning
Lokal havehjælp

Du kan bestille billig lokal havehjælp til fældning. Du kan få udført alle former for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, fældet et træ, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de ofte benytter cykel som transportmiddel og benytter redskaber du stiller til rådighed.

Dette enkle system med lave priser og brug af redskaber du sætter til rådighed er bedst til de fleste opgaver. Vores havefolk er servicemindede, har praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få hjælp til fældning af alle træer, store som små.

Du har også mulighed for at bestille en havemand, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber og maskiner. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

Træfældning fra 188 kr pr time

Fældning af træ
Lokal haveservice

Hvorfor du ikke bør gøre det selv!
At fælde træer er farligt arbejde. Selv de professionelle kommer undertiden til skade. Som ved så meget andet arbejde gælder det først og fremmest om at have det rigtige udstyr. En god motorsav med skarpe tænder er en god start, men der er også ofte brug for kiler, trisser og tovværk. Er træet højt benytter de professionelle en lift. Står man på en høj stige i sandaler med en skarp motorsav er det næste stop som regel skadestuen! Hvis man ikke er helt klar over hvordan et træ fældes, så undgå at gøre skade på hus, bil, dig selv eller andre mennesker, ved at benytte en professionel.

Topkapning af træer
Hvis træet er meget højt, skal det formentlig fældes med en teknik, der hedder topkapning. Det vil sige, at man kravler op i træet, og skærer det ned fra toppen et stykke ad gangen. Man har professionelt klatreudstyr på og firer stammer og grene ned, efterhånden som man får dem savet af. Hvis der er plads om træet, kan man også vælge at køre en kran ind, som har et fældehoved på, og så kan man stå fra jorden og save træet med kranen.

Træfældning fra 188 kr pr time

Brug for udstyr?
Værktøj, maskiner, bil, mv. 

Vores system fungerer således at det er dig som kunde, der skal sikre, at det, der er nødvendigt for at udføre arbejdet, er til stede og funktionelt. Som udgangspunkt benyttes således dine haveredskaber og maskiner. Dette er en væsentlig grund til at vores havehjælpere kan holde deres lave timepriser. De kan holde deres udgifter nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke have brug for at råde over dyre maskiner og redskaber.

Skulle der være brug for at helperen medtager andet, er der dog mod merbetaling mulighed herfor. Således kan din helper medtage værktøj, haveredskaber og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at løse opgaven. Din havehjælper kan medtage alt værktøj, maskiner, udstyr, som kan lejes via Toolmatic , der udlejer via Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 Byggecenter og XL-Byg.

Udlejning haveredskaber

 

I forbindelse med træfældning er der som regel brug for at leje en professionel motorsav. Dette er et farligt stykke værktøj som ikke alle vores havehjælpere er fortrolige med at betjene. Hvis der er tale om et træ under 4 meter kan du bestille almindelig havehjælp. I din bestilling skal du blot gøre opmærksom på at der er tale om træfældning for træ mindre end 4 meter højt og om der er brug for at din havehjælper medtager noget værktøj og udstyr.

At fælde et træ over 4 meter i højden er farligt arbejde. Selv de professionelle kommer undertiden til skade. Som ved så meget andet arbejde gælder det først og fremmest om at have det rigtige udstyr. En god motorsav med skarpe tænder er en god start, men der er også ofte brug for kiler, trisser og tovværk. Er træet højt benytter de professionelle en lift.

Står man på en høj stige i sandaler med en skarp motorsav er det næste stop som regel skadestuen! Hvis man ikke er helt klar over hvordan et træ fældes, så undgå at gøre skade på hus, bil, dig selv eller andre mennesker, ved at benytte en professionel.

Træfældning fra 188 kr pr time

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig havehjælp

faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service