Rengøring ⇒ Services | Vinduespudsning

vinduespudsning

Vinduespudsning
Få flot og billig vinduespudsning

Vores koncept er simpelt. Vi tilbyder billig lokal rengøringhjælp hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringshjælpere kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed.

At lave ordentlig vinduespudsning er ikke nogen kunst. Det er et håndværk. Alle former for vinduespolering kan udføres af vores rengøringsfolk da de har adgang til vores vejledninger for hvorledes de forskellige rengøringsopgaver bør udføres. Således har alle vores rengøringsfolk adgang til udførelige instrukser, videoer, vejledning om arbejdsgange etc. Altsammen så du kan få tilbudt professionel vinduespudsning udført af lokale rengøringsfolk.

Hemmeligheden bag vores succes er ganske simpel. Vores rengøringsfolk har mulighed for at holde deres faste omkostninger nede ved at der er kort transporttid og der i udstrakt grad kan benyttes cykel som transportmiddel. Endvidere benyttes så vidt muligt de rengøringsartikler og rengøringsmidler som kunden stiller til rådighed. Dette giver vores rengøringsfolk mulighed for at kunne tilbyde meget fordelagtige timepriser.

Til at støtte rengøringsfolk således at alt arbejde udføres så professionelt og effektivt som muligt gives adgang til et omfattende videnscenter, hvorfra det er nemt at finde instrukser, videoer, vejledning om arbejdsgange etc. Endvidere står hele vores netværk klar til at supplere med ekstra hænder eller yderligere hjælp. Og endelig sørges centralt for markedsføring, bogføring, betalinger, etc. således at vores rengøringsfolk kan koncentrer sig om det egentlige arbejde – at give vores kunder professionel vinduespudsning til meget fordelagtige timepriser.

Du kan få udført alle former for rengøring. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for rengøring. Du kan få rengjort privat, hovedrengøring, flytterengøring, rengøring af kontor, fællesarealer, erhvervsrengøring, alle former for rengøring.

Vi tilbyder billig lokal hjælp til rengøring hvor du selv bestiller den tid som der er brug for. Vores lokale rengøringsfolk kan tilbyde meget lave timepriser, da de benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed. For at sikre en god oplevelse for både dig og rengøringen er minimum tid 2,5 timer. Vores rengøringsfolk fastsætter selv deres timepris som starter ved 188 kr pr time inkl. serviceomkostninger.

Du har også mulighed for at bestille rengøringshjælp, der kommer i bil og medbringer alle nødvendige redskaber. Her fortæller du hvad du gerne vil have ordnet og får en fast pris på opgaven. Vælg nedenfor hvad du ønsker.

vinduespudsning

Værktøj og udstyr
Din hjælper kan medtage det meste

Vores system fungerer således at det er dig som kunde, der skal sikre, at det, der er nødvendigt for at udføre arbejdet, er til stede og funktionelt. Som udgangspunkt benyttes således dine rengøringsmaterialer, redskaber og maskiner. Dette er en væsentlig grund til at vores hjælpere kan holde deres lave timepriser. De kan holde deres udgifter nede ved at benytte cykel som transportmiddel og ikke have brug for at råde over dyre maskiner og redskaber.

Skulle der være brug for at helperen medtager andet, er der dog mod merbetaling mulighed herfor. Således kan din helper medtage værktøj, haveredskaber og hvad der ellers måtte være nødvendigt for at løse opgaven. Din havehjælper kan medtage alt det værktøj, som kan lejes via Toolmatic , der udlejer via Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4 Byggecenter og XL-Byg.

Mange af vores rengøringsfolk har deres eget professionelle udstyr som de kan medbringe efter ønske. Men for at give en nem gennemsigtighed i vores priser tages altid udgangspunkt i hvad det ville koste at leje via Toolmatic. Således er du som kunde ganske frit stillet til om du selv ønsker at stille til rådighed – om du ønsker at leje via Toolmatic, eller et andet udlejningssted – eller om din rengøringshjælper skal medtage det udstyr og materialer som er nødvendigt for at udføre arbejdet.


vinduespudsning

Vinduespolering
Kvalifikationer og faglighed

Der findes massevis af foreskrifter for hvorledes man håndværksmæssig korrekt udfører forskellige opgaver og man skal leve op til disse hvis man ønsker et perfekt resultat. Vi tilbyder vores hjælpere rådgivning og oversigt over diverse standarder for udførelse af de forskellige opgaver.

Eksempelvis ved at fortælle at Flügger tilbyder behandlingsanvisninger på skrift som man bør følge. Det betyder at man som ufaglært (også juridisk) kan vise at man har udført arbejdet efter professionelle forskrifter. Ligeledes for rengøring af vinduer. Her gives vores hjælpere adgang til et omfattende videnscenter med behandlingsanvisninger.

Det er dog væsenligt at være opmærksom på at da vi ikke er arbejdsgiver overfor vores freelancere har vi ikke retten til at fortælle dem hvorledes de skal udføre deres arbejde. Vi kan kun vejlede, rådgive og stille ekspertise til rådighed. Det er naturligt i alles interesse at der siges fra hvis opgavens omfang og kompleksitet overstiger det konkrete faglige niveau. Og selvfølgelig har vi tilfredshedsgaranti. Er arbejdet ikke udført efter de korrekte behandlingsanvisninger, får du tilbudt en ækvivalent service uden beregning.

Vinduespudsning

Vindues rengøring
Hvor lang tid tager vinduesrengøring

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Du skal således ikke afkrydse hvilke vinduer du har, anføre deres type og størrelse, samt fortælle om de kan nås med stige, etc. Du skal blot bestille det antal timer du skønner der er brug for – har du skønnet for meget er der sikkert noget andet din vinduespudser kan hjælpe med i den overskydende tid og har du skønnet for lidt så booker du bare ekstra timer til et senere tidspunkt.

Dette enkle system med lave timepriser er bedst og billigst til langt de fleste opgaver. For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / t. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave – fx hvad koster det at få rengjort mine vinduer – kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude – der tilbyder fast pris på diverse praktiske opgaver.

Når din vinduespudser kommer på besøg første gang, kan I hurtig sammen finde det timeantal som skal bestilles til næste gang. Hvis du altså vil benytte vores service igen. Der er ingen binding eller abonnement. Du bestemmer helt selv om du ønsker vinduespudsning en enkelt gang eller gentagen service.

Udregning af hvor lang tid det tager at lave vinduesrengøring afhænger af en lang række faktorer. Almindeligvis er det første man ser på hvor du bor. Hvis du bor langt væk fra vinduespudserens rute, vil det tage vedkommende længere tid at køre ud til dig, og det vil afspejle sig i prisen. Da vores rengøringsfolk er lokale er transportiden minimal. Det tager naturligvis også længere tid, hvis det er svært at komme til vinduerne. Det kan for eksempelvis være, at der vokser en stor tjørnehæk foran vinduet.

Tiden afhænger selvfølgelig også af hvilke vinduer du har. Dannebrogsvinduer, hvor der i princippet sidder fire vinduer i ét vindue, tager længere tid på grund af sprosser og kanter. Det vil også koste mere tid, hvis vinduespudseren skal til at finde stigen frem, hvis du fx har vinduer på førstesalen. Hvis vindue er meget beskidt, der er klistermærker eller andet på vinduet tager det også lidt ekstra tid den første gang. Endelig har det også stor betydning for såvel tid som resultat hvilket udstyr der anvendes.

HVOR LANG TID TAGER DET EGENTLIG
.. AT STØVESUGE, PUDSE VINDUER, AT GØRE RENT?

Vinduespudsning

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig rengøring

Vinduespudsning

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service