Freelance ⇒ Succes som freelancer

Succes som freelancer

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
SUCCES SOM FREELANCER

Som freelancer i Danmark har du rigtig, rigtig mange muligheder for at få gratis rådgivning og vejledning. Skattemyndigheder er eksempelvis din ven! De stille massevis af værktøjer og vejledninger til rådighed for at gøre det så nemt for dig som muligt at overholde dine forpligtelser.

Ligeledes er fagforeningerne og a-kassen også på din side. Også her kan du få massevis af hjælp og vejledning. Kort sagt! Brug de mange, mange, mange! muligheder du har for at få gratis hjælp.

Din succes er vigtig for os!

Det mener vi helt bogstaveligt. Det at være freelancer på vores portal skal være en succes for dig. Du skal gerne trives, tjene fint med penge og i det hele taget have det godt som freelancer hos os. Du er i bogstavelig forstand hele vores forretningsgrundlag. Det er på grund af den store og flotte indsats vores freelancere lægger for dagen at kunderne elsker os.

Fordele
ved at være freelancer

Du er din egen chef! Altså bestemmer du helt selv, hvor lidt eller hvor meget du arbejder – og hvornår du arbejder. Du kan holde fri når du har lyst og knokle på når du har lyst. Som freelancer kan du vælge at arbejde inden for et bredt felt, eller du kan specialisere dig alt efter interesse og evne. Desuden kan du fravælge opgaver, som ikke interesserer dig, eller som ikke er inden for dit felt.

Hvis det går godt for dig så er det også dig der får indtjeningen og overskud. Du beholder selv det overskud, du får fra de timer, du arbejder (men du skal naturligvis stadig betale moms og skat). Har du en god ide eller gode evner indenfor et område kan det være rigtig godt at være freelancer da du selv nyder godt af alle fremskridt og indtjeninger.

Du kommer sjældent til at kede dig som freelancer, for med mange forskellige arbejdsopgaver følger mange forskellige typer mennesker, brancher og virksomheder. Og er der opgaver ved freelancerlivet, du ikke er så vild med, kan du outsource den. Mange freelancere outsourcer f.eks. deres regnskab til en bogholder eller revisor, så de selv kan koncentrere sig om de opgaver, de har mere lyst til – og kompetence indenfor.

Ulemper
ved at være freelancer

Det er spændende at være sin egen chef, men det er ikke nogen lille opgave. Du skal nemlig påtage dig alle chefens opgaver, som især er at at have en tilpas mængde opgaver, så du både tjener penge nok til at få det hele til at løbe rundt og ikke så mange, at du ikke kan følge med. Når du er selvstændig freelancer, vil du opleve, at din arbejdsbyrde svinger meget fra måned til måned – og det gør din indkomst dermed også. Du skal også huske at lægge penge til side til ferie, pension, løn under sygdom, skat og moms – det er der nemlig ingen, der gør for dig.

Som selvstændig freelancer kan man føle sig ensom. Derfor er det en god ide at søge mod netværk og/eller kontorfællesskaber, hvor det er muligt at få sparring på opgaver, der ikke lige falder inden for dine egne kompetencer. Samtidig giver et solidt netværk og/eller et kontorfællesskab dig støtte og kollegialt samvær, og du slipper dermed for at sidde meget alene og måske ende med at føle dig ensom.

Succes som freelancer

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DIN VEJ TIL SUCCES

Ønsker du at være freelancer hos os er det vigtigt at du indledningsvis forstår hvilke roller vi gensidigt har. Da vi ikke er din arbejdsgiver men blot formidler af jobmuligheder igennem vores portal, har vi ikke den såkaldte ledelsesret over dig. Dette betyder at vi eksempelvis ikke har ret til at bestemme hvordan arbejdet skal laves, af hvilken kvalitet, med hvilke hjælpemidler, med hvilke metoder og i hvilket tempo.

Dette betyder naturligvis ikke at du bare kan sjuske og gøre som du helt selv har lyst til. Ellers går der ikke ret lang tid før du har såvel kunder som sagsanlæg på nakken. Det betyder blot at vores forhold – altså forholdet mellem os som formidler af jobmuligheder – og dig som freelancer og opgaveløser – er af en karakter hvor vi hver især er mere frit stillet end i traditionelle arbejdsgiver og ansatte forhold.

Når vi således tilbyder rådgivning og vejledning omkring det at være freelancer hos os, er det fordi vi rigtig gerne vil have at du har det optimalt i din rolle som freelancer hos os. Vi tror meget på at jo mere du trives, jo bedre du har det i din rolle som freelancer hos os, jo bedre vil du servicere dine kunder. Og derfor vil vi meget gerne støtte og hjælpe dig langt mere end du måske er vant til fra andre portaler hvor du kan tilmelde dig som freelancer.

Vi gør en stor indsats for at vores freelancere bliver en del af et fællesskab. Dette være sig igennem vores facebookgrupper, vores sociale arrangementer, de lokale kontaktpersoner mv. Skønt du arbejder selvstændigt vil vi rigtig gerne have at du føler dig som del af noget større, del af et fællesskab, en familie.

Vi gør også en stor indsats for at du kan være stolt af dit arbejde. Dette eksempelvis igennem vores grønne profil, at dine arbejdsopgaver er meningsfulde og giver stor glæde for dine kunder.

Og hele vejen igennem søger vi at gøre en gevaldig indsats for at du kan få støtte og vejledning til alle spørgsmål du måtte have. Dette eksempelvis igennem vores online support og vores lokale kontaktpersoner som du frit kan benytte når du har spørgsmål eller blot lyst til at tale lidt løst og fast.

Freelancer succes

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
MASSEVIS AF HJÆLP

Opret en profil som freelancer på vores portal og bliv automatisk guidet til en succesfuld freelancer profil.

Vi hjælper dig gerne til at oprette en perfekt profil. Det er ganske elementært. Kunderne kan indledningsvis kun se dig via din profil, så er denne mangelfuld eller sjusket går du glip af massevis af jobs.

Du har en lang række muligheder for at gøre din profil perfekt og populær. Først og fremmest så fotos! Du kan enda få taget gratis fotos af os når du er tilmeldt vores portal, så der er rigelig mulighed for at præsentere dig godt via fotos. Dernæst så verificeringer. Det er super vigtigt at folk har tiltro til din profil så benyt vores muligheder for at vise at du har en tilknyttet profil på Google, Facebook etc.

Klik dig lidt rundt her på hjemmeside og læs meget mere om hvad det betyder at være freelancer hos os. Du finder massevis af artikler, hjælp og vejledning. Og bliver du i tvivl om noget undervejs, så sidder vores hjælpsomme support klar til at hjælpe.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service