Freelancer ⇒ Din profil | Timepris

Du kan få hjælp til at vaske det meste

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DIN TIMEPRIS

Som  freelancere fastsætter du selv din timepris i intervallet 120-800 kr. Generelt er anbefalingen at du starter i den lave ende og når du så har fået opbygget en god portefølje af kunder samt gode anbefalinger kan du hæve din timepris. Generelt er anbefalingen også at du som udgangspunkt kun tilbyder services i de områder du kan nå via cykel som transportmiddel. Arrangere du tillige dine bookninger så de geografisk og tidsmæssigt lige nogenlunde i forlængelse af hinanden kan du nemt have en meget konkurrencedygtig timepris og alligvel opnå fin indtjening.

Som freelancer på vores portal har du kun én enkelt timepris. Denne gælder på alle de tidspunkter du tilbyder services. Du kan således ikke opkræve ekstra for nattevagter, skæve tidspunkter, helligdage mv. Ønsker du at tilbyde din service på disse tidspunkter så tilpas din timepris og din kalender herefter.  Inspiration til hvordan du fastsætter din timeløn kan fås ved at kigge i fx Danmarks statistik over timepriser for faglært og ufaglært. Du skal huske at den gennemsnitlige timeløn her inkluderer pension, løn under sygdom, ferie, samt tillæg til for eksempel natte- og weekendarbejde.

Generelt gælder at du kan få høj løn hvis du går efter jobs som ligger udenfor almindelig arbejdstid (altså aften og natarbejde), job hvor du skal sikkerhedsgodkendes giver godt, blandt andet sikkerhedsvagt, butiksvagt eller lufthavnsmedarbejder. Nogle plejejob giver godt, men det kræver en del oplæring og kan være ret hårdt. Personlig plejer, personlig assistent osv. Også job hvor du skal være væk hjemmefra giver traditionelt godt. Fx arbejde på en boreplatform, arbejde på Grønland.

Omvendt gælder at de jobs som er eftertragtede på grund af atmosfære eller det kulturelle miljø presser lønnen. Det gælder eksempelvis efterskoler og højskoler. Medhjælper på filmarbejde, medhjælper ved festival og lign.

Priser og vilkår

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FIND PRISNIVEAU

Her på vores portal kan du tilbyde service indenfor havearbejde, rengøring og hjemmepleje. Det interessante er derfor hvilket prisniveau der er indenfor disse områder. Nærmere bestemt det serviceområde som du satser mest på i din profil. Til hjælp med at belyse hvad timeprisen er for dine “konkurrenter” skal du kigge på det afsnit som hedder “priser” under det serviceområde du er interesseret i. I disse afsnit er søgt belyst hvad timeprisen er for det pågældende område.

For kunderne er din timeløn naturligvis vigtig. Men der er andre faktorer som også er vigtige og som kan få dine kunder til at vælge dig selvom du måske har en højere timeløn end dine konkurrenter. Anbefalinger, verificeringer, punktlighed, sikkerhed, din indstilling, din viden, dit humør! Du kan styrke din profil på mange måder. I afsnittet “Uddannelse og kvalifikationer” belyses hvorledes du via kurser, certifikater, kan hæve din timeløn.

    • Din basis timepris
    • plus pension
    • plus feriepenge
    • plus kørselsomkostninger
    • plus forsikring
    • = din samlede timepris

Specielt af interesse for havefolk

  • Vær opmærksom på at du tjenere ekstra oveni din timeløn hvis kunden beder dig om at medtage haveredskaber, værktøj eller andet skal medbringes.

Specielt af interesse for hjemmehjælpere

  • Vær opmærksom på at såfremt du er godkendt til at tilbyde visiteret hjemmepleje kan dette også formidles igennem vores portal. Således at når folk søger efter visiteret hjemmepleje kommer du frem – i de kommuner du er godkendt – og til den timepris som du almindeligvis tager for at udføre visiteret hjemmepleje.

Specielt af interesse for rengøringsfolk

  • Vær opmærksom på muligheden for at tilmelde sig vores netværk hvorigennem du får direkte kontakt med kunder og helt selv kan fastsætte dine timepriser, da alle transaktioner i disse forbindelser går udenom vores almindelige system.

Lokal hjælp - Servicehelper

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
ARBEJDSTIDER

Når du som freelancer skal fastsætte din timepris bør du skelne til hvilke tidspunkter på døgnet du tilbyder services. Skønt der for dig måske ikke er så meget forskel mellem om noget udføres på det ene eller det andet tidspunkt, er der stor forskel i hvad kunderne forventer af timepriser – og er villige til at betale for – afhængig af ugedage og tidspunkter på døgnet. I det helt høje område finder vi eksempelvis aflønning for nattevagter i hjemmeplejen, der sagtens kan ligger på timepris mere end 1000 kr.

 • Almindelig arbejdstid antages sædvanligvis at være alle hverdage 7-17.
 • Helligdage aflønnes sædvanligvis med 30-50% oveni almindelig timeløn.
 • Nattevagter, altså tidsrum 00-06 aflønnes sædvanligvis til dobbelt takst.

Har du nogle ideer? Vi hører meget gerne fra dig hvis du har nogle ideer til hvorledes vi kan løfte timeløninger. Altså ideer til ekstraydelser eller måder at præsentere noget på som kunderne er villige til at betale for. Nogle ideer? Kontakt os eller del dine ideer og tanker i vores facebookgruppe.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service