Freelancer ⇒ FAQ | Din profil | Dine arbejdssteder

Freelancer - Dine arbejdssteder

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DINE ARBEJDSSTEDER

Som freelancer tilknyttet vores portal kan du vælge at tilbyde din arbejdskraft indenfor forskellige arbejdsområder. Du kan frit vælge hvad du ønsker at tilbyde i din profil. Du kan vælge at tilbyde en enkelt service, eller flere. Ligeledes kan du frit vælge i hvilke postnumre du tilbyder din service.

Generelt gælder at jo flere arbejdstyper og jo bredere område du servicere, jo færre kunder får du! Derfor anbefales at du styrker din profil ved at gøre den målrettet – ved at vise at du er rigtig god til noget i et afgrænset område. Det gælder således ikke at jo bredere din profil er – du tilbyder flere forskellige services, i mange postnumre – jo flere kunder får du.

Snarere tværtimod! Du får generelt langt flere kunder hvis du har en præcis profil som viser at du er god til at varetage én bestemt arbejdstype i et afgrænset lokalt område.

Freelancer - Dine arbejdssteder

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DINE POSTNUMRE

Du er naturligvis velkommen til at tilbyde din service i alle de postnumre du har lyst. Du gør det dog nemmere for dig selv hvis du begrænser dig til dit eget lokalområde. For at opnå effektive arbejdsdage er det vigtigt at dine bookninger ligger geografisk og tidsmæssigt i nogenlunde forlængelse af hinanden.

Hvilket er meget nemmere for dig at organisere hvis du ikke servicere en hel landsdel!

I mindre befolkede egne af Danmark kan det være nødvendigt at dække et større område for at få kunder nok. Men generelt gælder det at vi har rigeligt med arbejdsopgaver over hele Danmark – også i ydreområderne – hvorfor den bedste måde hvorpå du får tilbudt massevis af bookninger, først og fremmest er, ved at viser at du er god til dit arbejde og at dine kunder er tilfredse.

Freelancer - Dine arbejdssteder

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DIT ARBEJDSOMRÅDE

Som nævnt er du naturligvis velkommen til at tilbyde din service i alle de postnumre du har lyst. Du skal så være opmærksom på at du formentlig har brug for transport via bil. Hvilket du er frit stillet til under alle omstændigheder. Men vær opmærksom på at du så bør indkalkulere såvel transporttid som transportomkostninger i din timepris.

For at kunne være konkurrencedygtig i forhold til de andre freelancere, er din timepris naturligvis vigtig. Men vores erfarring fortæller at dette hovedsagelig er et kriterie for førstegangs kunder. Når du har opbygget en kundekreds og leveret gode resultater til dem, er de mindre tilbøjelige til at skelne til din timepris. Ved faste kunder er det i langt højere grad et spørgsmål om de kan lide dig, om de har tiltro til at du gør et godt stykke arbejde, at du kommer når det er aftalt etc.

Det er vigtigt for os at du har gode arbejdsdage og får en fornuftig indtjening. Derfor rådgiver vi om hvorledes du bedst kan opnå dette. Men det er altså helt op til dig selv, hvor mange postnumre du har lyst til at tilbyde din service i.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service