Freelancer ⇒ Din profil | Sociale medier

Freelancer - Sociale profiler

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DE SOCIALE MEDIER

Er du oprettet som freelancer hos os, kan du frit benytte de fotos du finder på vores hjemmeside til at lave opslag på sociale medier som Facebook mv. Det er en god ide at benytte dit link til din profil på Servicehelper. Så kommer folk direkte ind på din profil og kan booke dig direkte. I videoen “Gode råd til din markedsføring” gennemgås hvordan du laver dine egne visitkort og hvorledes du nemt og gratis kan lave markedsføring af dig selv som freelancer på Servicehelper.

Social Facebook Social Facebook Social Twitter Social Linkedin Social Instagram

Freelancer - Sociale profiler

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FACEBOOK

Vi benytter Facebook til at vække interesse for vores portal hos kunder. Dette gør vi ved at have en facebook side hvor vi præsentere os selv. Og ved igennem vores personlige profiler at gøre opmærksom på denne side, samt dele opslag fra denne side. Endvidere er vi også opmærksomme på når folk på de sociale medier efterspørger serviceydelser som rengøring, haveservice, hjemmepleje – indsætter vi link til siden i kommentatorfeltet.

Vi benytter Facebook til at vække interesse for vores portal hos freelancere. Dette gør vi ved at være medlem af grupper for de 100 største byer i Danmark. Og igennem disse grupper efterspørger vi jævnligt lokale hjælpere. På denne måde søger vi at gøre potentielle freelancere opmærksom på muligheden for at få arbejdsopgaver igennem vores portal.

Endelig har vi en Facebook gruppe. Denne er beregnet som et forum for vores freelancere. Vi opfordre vores freelancere til at benytte denne gruppe til at komme i kontakt med kollegaer. Det er en mulighed for at tale med andre freelancere og gensidig udveksle gode råd. Det er også en mulighed for at komme med input til os om hvordan vi kan gøre det hele endnu bedre for vores freelancere.

Freelancer - Sociale profiler

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
INSTAGRAM, TWITTER, LINKEDIN

Vores Instagram og Twitter profil eksisterer, men vi ved ikke rigtigt hvad vi egentlig skal bruge dem til. Har du ideer så hjertelig gerne fortæl os herom.

Vores LinkedIn profil har to formål. Dels er den en service til alle vores freelancere at de på deres egen LinkedIn profil kan vise deres tilknytning til vores firma. Og dels benyttes profilen til at vedligeholde og udvikle vores professionelle relationer til andre firmaer, vigtige beslutningstager, politikkere, investeringsfolk mv.

Freelancer - Sociale profiler

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
BRUG AF SOCIALE MEDIER

Login via de sociale profiler. Du kan bruge de sociale medier til at logge ind på din profil. Efter! du har oprettet en profil kan du vælge at tilknyttet login til sociale medier, således at du kan logge ind på din profil via disse. Du kan ikke logge ind på din profil før du har oprettet en sådanne. Altså kan du først logge ind med sociale medier efter du har oprettet en profil!

Markedsføring via sociale medier. Som freelancer kan du markedsføre dig selv via de sociale medier ved at være opmærksom på når der er nogle som efterlyser de services som du tilbyder. Hvis du her indsætter et link til din egen profil i kommentatorfeltet kan kunder booke dig direkte til opgaven.

Som freelancer på vores platform er det vores opgave at stå for den helt store markedsføring og sørge for at der er massevis af kunder på portalen. Vi reklamere også på Facebook og her er der tale om betalte annoncer. Vi har respekt og forståelse for at reklame for vores portal iøvrigt kun sker  via Facebook sider og grupper hvor dette er velkomment – og opfordrer i øvrigt også vores freelancere til at respektere dette.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service