Freelancer ⇒ FAQ | Din profil | Transport og bil

Freelancer - Transport, bil og cykel

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
TRANSPORT CYKEL & BIL

Som freelancer tilknyttet vores portal kan du vælge at tilbyde din arbejdskraft indenfor forskellige arbejdsområder. Du kan frit vælge hvad du ønsker at tilbyde i din profil. Du kan vælge at tilbyde en enkelt service, eller flere. Ligeledes kan du frit vælge i hvilket område du tilbyder din service.

Du behøver ikke have en bil. Du vælger selv, hvilke områder du har lyst til at være aktiv i. På denne måde kan du sikre dig, at du ikke skal tage langt væk til en booking, men kan holde dig til dit nærområde.

Som udgangspunkt bestiller kunden blot at du kommer på cykel og udfører arbejdet med de redskaber som stilles til din rådighed af kunden. Du kan naturligvis frit benytte bil hvis du har lyst hertil. Hvis kunden har bestilt at der skal medtages bil, værktøj eller andet modtager du ekstra betaling for dette.

Du kan i din profil tilbyde at trailer og bil kan medbringes. Ekstra betaling for at medbringe trailer er 7 x din timepris. Skal traileren eksempelvis tømmes på en nærliggende genbrugsplads skal den tid som medgår til transport indgå i det antal timer der er booket.

Skal der benyttes bil til at hente noget på forhånd – eksempelvis noget i et bygemarked – modtager du ekstra betaling for denne service. Altså betaling udover dine almindelige arbejdstimer. Transport som er bestilt af kunden aflønnes med 1 x din timesats hvis det kan foregå på cykel og 5 x din timesats hvis bil er nødvendig.

Freelancer - Transport, bil og cykel

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
TRANSPORT CYKEL & BIL

Udgangspunktet er at kunden sørger for at udstyr, og hvad der ellers er brug for til at udføre opgaven, er til stede og funktionsdygtigt. Kunden har dog også mulighed for at vælge, at der skal medbringes noget som mangler til at løse opgaven og som kunden ikke selv er i besiddelse af.

Du kan i din profil frit vælge om du har mulighed for at medbringe redskaber, værktøj, bil mv. Skønt du måske ikke har alting på forhånd kan det alligvel betale sig at tilbyde disse ekstratjenester. Den ekstra betaling du får herfor vil hurtig kunne betale dine omkostninger til at købe eller på anden måde anskaffe sig det som efterspørges. Har du i forvejen værktøj, bil, mv. er disse ekstratjenester en rigtig god mulighed for at tjene ekstra penge oveni din normale timeløn.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service