Freelancer ⇒ FAQ | Din profil | Personlig manager

Freelancer - Personlig coach

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FÅ EN PERSONLIG COACH

Som freelancer er det dit eget ansvar at sørge for dine bookninger, kommunikere med dine kunder, planlægge dine arbejdsdage etc. Skønt vi har gjort en stor indsats for at gøre det hele nemt for dig som freelancer kan du alligvel have lyst til, eller behov for, lidt ekstra hjælp. Og her har du mulighed for at få tilknyttet en personlig coach.

Din personlige coach vil hjælpe dig med at optimere din profil og planlægge dine arbejdsopgaver så de ligger tidsmæssigt og geografisk i forlængelse af hinanden. Med en personlig coach kan du overlade alt det administrative og selv skal du bare sørge for at udføre de enkelte bookninger til kundernes tilfredsstillelse.

 • Dine bookninger bliver optimeret
  Har du en personlig coach vil alle bookninger blive ordnet således at de så meget som muligt ligger tidsmæssigt og geografisk i forlængelse af hinanden.
 • Du får mere strukturerede arbejdsdage
  Har du en personlig coach vil du modtage oversigter over hvilke arbejdsopgaver du har den kommende uge. Du får således præsenteret et arbejdsprogram hvor tingene er struktureret og optimeret på forhånd.
 • Du får personlig rådgivning om din profil
  Du får personlig rådgivning  om hvorledes du kan gøre din profil bedre. Rådgivning om hvorledes du opnår gode anbefalinger, rådgivning om hvordan du får de bedste profilfotos, de bedste profilbeskrivelser – kort sagt hvordan du fremstår således at du får flest kunder.
 • Du får lavet regnskab for dig
  Du får et færdigt regnskab hvor det fremgår hvad du har tjent, hvad du skal betale i skat, hvad du kan fradrage, etc. Du behøver således ikke bekymre dig om at lave et regnskab, da dette bliver lavet for dig.

Freelancer - Personlig coach

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FÅ EN PERSONLIG COACH

En personlig coach kan hjælpe med at sørge for dine bookninger, kommunikere med dine kunder, planlægge dine arbejdsdage etc. En personlig coach er for dig som bare gerne vil udføre arbejdet og så overlade alt det andet til andre. En personlig coach kan sammenlignes med at du bliver ansat i et firma. Så skal du bare møde op og udføre de opgaver du bliver sat til.

Alt andet end at udføre selve opgaverne, bliver varetaget af din personlige coach. Således vil en person coach være ideel for dig som gerne vil have lidt ekstra hjælp, have en person som tager sig af alt det administrative, sørger for planlægning og optimering. Mens du blot selv kun skal udføre selve opgaverne.

Alt omkring forsikringer, feriepenge, skat, fradragsmuligheder, planlægning af arbejdsdage etc. bliver altsammen varetaget af din personlige coach. Din personlige coach er en blanding af revisor, arbejdsgiver, manager – det er en person, som sørger for at ordne alting omkring dine bookninger undtagen selve udførelsen.

 • Pris for at få tilknyttet en personlig coach er 10% af dine bookninger.
 • Der er ingen binding. Aftalen kan opsiges fra md til md.

Freelancer - Personlig coach

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
FÅ EN PERSONLIG COACH

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om osSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service