Freelancer ⇒ Din profil | Dine arbejdstyper

Freelance opgaver

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
Dine arbejdstyper

Du kan vælge at tilbyde din arbejdskraft indenfor forskellige arbejdsområder. Du kan frit vælge hvad du ønsker at tilbyde i din profil. Du kan vælge at tilbyde en enkelt service, eller flere. Hvis du tilbyder Haveservice vises din profil på Garden.Servicehelper.dk. Hvis du tilbyder Rengøring vises din profil på Ren.Servicehelper.dk. Tilbyder du Hjemmepleje vises  din profil på Senior.Servicehelper.dk.

Vi har en algoritme for hvordan kunder præsenteres for søgeresultater – altså hvordan din profil placeres når kunder søger på vores hjemmesider. Denne algoritme søger at præsentere kunderne for profiler i den rækkefølge de vurderes bedst. Her indrages kriterier som pris, geografisk afstand mellem kunde og freelancer, anbefalinger, etc.

Generelt gælder at jo flere arbejdstyper og jo bredere område du servicere, jo færre kunder får du! Derfor anbefales at du styrker din profil ved at gøre den målrettet – ved at vise at du er rigtig god til noget i et afgrænset område.

Det gælder således ikke at jo bredere din profil er – du tilbyder flere forskellige services, i mange postnumre – jo flere kunder får du. Snarere tværtimod! Du får generelt langt flere kunder hvis du har en præcis profil som viser at du er god til at varetage én bestemt arbejdstype i et afgrænset lokalt område.

Du kan tilmelde dig på alle vores hjemmesider. Hver især er de tilpasset et serviceområde. Men din profil, backend administration er helt den samme uanset hvilken hjemmeside du befinder dig på. Du kan således tilmelde dig og styre din profil helt identisk, uanset hvilken portal du foretrækker at benytte.

Udregn pris hjemmehjælpHjemmepleje

Den offentlige hjælp der tilbydes de ældre i dag begrænses til stadighed, og mange sidder tilbage med et uopfyldt behov for pleje og omsorg. Mange føler sig utilstrækkeligt hjulpet af den offentlige hjemmepleje. Besparelser har medført at alt andet end basal hjælp er skåret fra. Hvilket har efterladt såvel de ældre som hele serviceplejen med store udfordringer.

Kan man ikke blive visiteret til nødvendig hjælp, må man affinde sig hermed, ligge sine venner og familie til last, eller betale for privat hjemmepleje. At kunne betale for nødvendig hjælp har dog tidligere været en luksus forbeholdt de velhavende. For den almindelige seniorborger har der højest været råd til at basal hygiejne opretholdes og grundlæggende rengøring udføres.

Ønsker du som freelancer at tilmelde dig arbejdsområdet “Hjemmehjælp” kan du frit gøre det. Der er dog en række sikkerhedskrav mv. du skal opfylder. Hvilke kvalifikationer og regler der gælder for de enkelte arbejdsområder bliver du guidet igennem via vores onboarding proces.

Udregn pris havearbejdeHavearbejde

Vi tilbyder vores kunder at de kan få udført havearbejde af lokale havefolk. Vi fortæller kunderne at vi tilbyder hjælp til havearbejde til priser, som er overkommelige for alle. Vi fortæller kunderne at de kan få udført alle almindelige haveopgaver såsom at klippe hæk, slå græs etc.

Vi har opbygget et unikt system hvor vi kombinere lave timepriser med mulighed for billigt at leje professionelt udstyr, værktøj og maskiner. Hvilket sætter vores havefolk i stand til at kunne udføre havearbejde til Danmarks billigste priser. Udgangspunktet er at helpere betjener det nærområde som de kan betjene via transport på cykel. Dette fokus på lokalområder er både sundt for miljøet og gør endvidere at vores helpere sparer penge til transport, hvilket er med til at holde deres omkostninger nede.

Ønsker du som freelancer at tilmelde dig arbejdsområdet “Havearbejde” kan du frit gøre det. Hvilke kvalifikationer og regler der gælder for de enkelte arbejdsområder bliver du guidet igennem via vores onboarding proces.

Rengøring toilet
Rengøring

Privat rengøring af private hjem omfatter alle typer rengøring. Du kan få gjort alment rent regelmæssigt, få hjælp til at pudse vinduer, opvask, gulvvask, hjælp til oprydning, rengøre køleskab, vask af skabe, paneler støves af, dørkarme nedvaskes, afkalkning af fliser, afrimning af fryser, gardinvask, persiennevask, etc.

Rengøring af erhverv omfatter alle typer rengøring. Dette kan være rengøring af kontor, rengøring reception, rengøring restaurant, rengøring konferencelokaler, rengøring butikker, hospitaler mv. Alt erhvervsrengøring tager udgangspunkt i en aftalt serviceplan så rengøringspersonale altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler. Med faste mellemrum, revideres serviceplanen så alt fungerer optimalt og tilfredsstillende.

Ønsker du som freelancer at tilmelde dig arbejdsområdet “Rengøring” kan du frit gøre det. Da mange af vores kunder efterlyser erhvervs rengøring kunne det måske også have interesse at kigge lidt nærmere på muligheden for at blive medlem af vores netværk.

HANDY WORK
Håndværk

Servicehelper er en platform hvor freelancere kan tilmelde sig og tilbyde deres services indenfor ældrepleje, havearbejde og rengøring. Kunder bestiller ved at indtaste dato, postnr og i hvor mange timer de ønsker service – herefter ses en oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe. Mens det giver fin mening at lade kunder bestille på timebasis, ældrepleje, havearbejde og rengøring, er der ved handyhelp brug for at kunne bestille pr opgave.

Skal man have samlet et skab, sat en hylde op, etc. har man brug for nemt at kunne finde en lokal handyhelper, som kan give et tilbud. Kunder søger efter det de kender, har tillid til, dem som er anbefalet af andre. Via netværket kan kunder blive opmærksom på netværksmedlemmerne og kontakte dem direkte. Således er netværket en service over de kunder som gerne vil have udført handywork. Vi tilbyder vores kunder at de kan finde en lokal prisvenlig handyhelper som de kan have tillid til.

Ønsker du som freelancer at tilmelde dig arbejdsområdet “Håndværk” kan du frit gøre det. Det kunne måske også have interesse at kigge lidt nærmere på muligheden for at blive medlem af vores netværk.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook


Servicehelper - Din freelance profil FREELANCER
Freelancer succes FÅ SUCCES
Freelancer arbejdsområder ARBEJDSOPGAVER
Freelancer - Dine arbejdssteder ARBEJDSOMRÅDER
Freelancer profil foto PROFILFOTO
Freelancer - Din profilbeskrivelse PROFILBESKRIVELSE
Registreringstype REGISTRERINGSTYPE
Priser og vilkår TIMEPRIS
Freelancer kalender KALENDER
Freelancer sprog SPROGKUNDSKAB
Freelancer sikkerhed VERIFIKATIONER
Kvalifikationer KVALIFIKATIONER
Support havehjælp udlejning VÆRKTØJ & UDSTYR
Freelancer - Transport, bil og cykel TRANSPORT
Freelancer - Arbejdsbeklædning ARBEJDSBEKLÆDNING
Freelancer - Personlig coach FÅ PERSONLIG HJÆLP
Freelancer - Sociale profiler SOCIALE MEDIER
Vikarbureauer VIKARBUREAUER
Freelancer tilmelding TILMELDING
Netværk NETVÆRKET
Netværk NETVÆRKET - REGLER
Netværk NETVÆRKET - FORDELE
 • Intro til nye freelancere

  Freelancer - Personlig coach

  Regelmæssigt arrangeres et webinar for alle nye freelancere. Her fortælles live om hvordan man får succes på platformen, gode råd til hvordan du styrer dine bookninger og i det hele

  april 23|14:00 - 15:00
 • Den årlige Sommerfest

  Amager strand

  Vores årlige sommerfest er en hyggelig mulighed for alle til at hilse på hinanden. Her er alle velkommne. Såvel kunder som freelancere er inviteret. Stemningen er uformel. Serveringen er fadøl,

  juni 4|12:00 - 20:00
 • Intro til nye freelancere

  Freelancer - Personlig coach

  Regelmæssigt arrangeres et webinar for alle nye freelancere. Her fortælles live om hvordan man får succes på platformen, gode råd til hvordan du styrer dine bookninger og i det hele

  august 27|14:00 - 15:00
 • Gløgg og æbleskiver julehygge

  Hjemmepleje kalender - december

  Vores årlige “Gløgg og æbleskiver” julesammenkomst er en hyggelig mulighed for alle til at hilse på hinanden. Her er alle velkommne. Såvel kunder som freelancere er inviteret. Stemningen er uformel.

  december 3|15:00 - 18:00