Tilbud ⇒ Tagrender renses | Prisberegn og book online

Rense tagrender

Danmarks flinkeste haveservice. Vi renser gerne dine tagrender.


TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Tilbud rense tagrender

Rens af tagrender kan forhindre skader på dit hus, forlænge tagrendens levetid og forbedre udseendet af dit hus. Rens af tagrender reducerer behovet for reparationer. For at undgå blokeringer og skader på taget og huset bør tagrender renses årligt.

Hvis dine tagrender er fyldt med blade, grene og andet affald, kan det blokere for vandstrømmen og få vandet til at løbe over. Dette kan i længden føre til fugtskader i murværket og dit hus.

Affald i tagrenderne, kan ophobe fugt og tilstoppe afløbet over tid. Hvis tagrenderne er rene og fri for blokeringer, vil tagrendens levetid forlænges og kræve færre reparationer eller udskiftninger.

Din husforsikring dækker ikke nødvendigvis skader, der er forårsaget af misligholdte tagrender. Nogle forsikringsselskaber har som en del af deres betingelser nedsat eller ingen erstatning af skader som er kommet grundet fyldte eller ødelagte tagrender og nedløbsrør. Derfor er der ekstra god grund til at sikre sig at tagrenderne kan føre regnvand korrekt væk.

Tagrende rensning

Prisberegn

Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud du kan stole på. Vi arbejder efter kvalitetsstandarder. Din sikkerhed for et perfekt resultat hver gang.

Transport
Vores algoritme søger at præsentere vores kunder for den bedst mulige havehjælp. Der tages hensyn til at havehjælperen befinder sig i nærheden, så der spares transporttid og tages hensyn til miljøet. Derfor kan der oftest tilbydes gratis kørsel. Transport af større maskiner og redskaber kan dog nødvendiggør behov for bil.

Professionelt udstyr
Helt enkelt kan benyttes en stige, arbejdshandsker, spand og en dertil indrettet skovl. Man kan også støvsuge tagrenderne. Det kræver forberedelse i form af at få udstyret samlet og opstillet, samt efterfølgende rengjort.

Man kan købe tagrendebørste på 4-6 meter i byggemarkeder. Dette er tilstrækkeligt til langt de fleste almindelige villaer. Skal man længere op i højden og ønsker at benytte en forlænger bevæger vi os op i det professionelle udstyr og pris stiger kraftigt.

Men man kan jo også blot benytte en stige. At rense tagrender er trods alt kun noget man skal gøre hvert 2-3 år, medmindre man har et tag, der er særlig udsat for nedfaldsblade.

  • Stige
  • Spand
  • Arbejdshansker
  • Industri støvsuger
  • Affaldsposer
  • Vandslange, lang nok!

Tagrende rensning

Prisberegn

Højde tagrender
Der skelnes mellem om der er under eller over 4 meter til tagrenden. Langt de fleste almindelige villaer har under fire meter til tagrende.

Antal meter tagrende?
Med google maps kan nemt findes samlet længde af tagrender . Husk at medtage tagrender på udhuse, garage, carport etc. Vores pris pr meter tagrende er 9 kr. inkl. moms.

Skal affald bortskaffes?
I udregning af pris kigges også på om affald skal bortskaffes. Hvis affald fra tagrender skal medtages og bortskaffes kalkuleres med +10% af prisen. Hvis affaldscontainer er til rådighed, eller det på anden måde er muligt at komme af med bladene på grunden er det gratis.

Hvor ofte skal tagrender renses?
Der gives rabat ved gentagne besøg. Der skelnes mellem at der skal renses tagrender en enkelt gang. Eller automatisk hvert år.

Tagrende rensning

Prisberegn
Oversigt helpers
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service