Tilbud ⇒ Beskæring af buske | Prisberegn og book online

Beskæring

Danmarks flinkeste haveservice. Vi beskære buske, hække, træer.


TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Beskæring

Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud du kan stole på. Vi arbejder efter kvalitetsstandarder. Din sikkerhed for et perfekt resultat hver gang.

Transport
Vores algoritme søger at præsentere vores kunder for den bedst mulige havehjælp. Der tages hensyn til at havehjælperen befinder sig i nærheden, så der spares transporttid og tages hensyn til miljøet. Derfor kan der oftest tilbydes gratis kørsel. Transport af større maskiner og redskaber kan dog nødvendiggør behov for bil.

Skal udstyr medtages?
Benyttes profesionelle redskaber kan arbejdet ofte udføres hurtigere og med bedre kvalitet. Pris for at medtage dette kan kalkuleres ud fra hvad det koster at leje udstyret i et byggemarked. At beskære er oftest meget nemmere hvis der benyttes gode professionelle redskaber.

Højde?
Pris for beskæring afhænger også af om vi kan komme til i jordhøjde, eller vi skal op i højden og har brug for stige eller lift.

Tilgængelighed?
Pris for beskæring afhænger også af om det, der skal beskæres, er nemt og frit tilgængeligt, eller om det fx står på en skråning, eller på anden måde er udfordrende at komme i nærheden af.

Antal beskæringer?
Pris for beskæring afhænger også af størrelsen af de beskæringer som skal udføres. Er det mange små som kan klares med en grensaks, eller skal der et ørnenæb til eller er vi oppe i beskæringer der skal saves?

Kunsteriske færdigheder?
Pris for beskæring afhænger også af om der er brug for kunsteriske færdigheder. Besøg i en typisk engelsk have vil hurtigt vise hvor kunstfærdigt man kan lave beskæring af hække og buske. Så er der brug for at beskårlig foretages i vinkler, linjer, kugleformet eller andet mønster vil dette tage lidt længere tid og kræve større færdigheder.

Hvad skal beskæres?
Er det en hæk, en busk, et frugttræ?

Tur til genbrugsstation?
Skal afskårne grene bortskaffes? På Google Maps kan du se hvor lang tid det tager at komme fra din have og til nærmeste genbrugsplads.

Beskæring

Biodiversitet, Vild med vilje, beskæring

Prisberegn
faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service