Om os ⇒ Support Servicehelper | Kontakt os

Support freelancer Servicehelper

SeniorCleangarden

KONTAKT OS
Hvad kan vi hjælpe med?

Bare spørg. Vi  hjælper gerne.

Logo

Miljøvenlig selskab

Vi er et grønt selskab. Det betyder helt naturligt noget for os at passe på vores miljø. Derfor tilstræber vi at alle vores forskellige ydelser og tilbud udformes således at der tages hensyn til miljøet. Lokal hjælp til lokale opgaver. Det er godt for lokalområdet og det er godt for miljøet.

Læs mere

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed er sund fornuft. At udvise social ansvarlighed betyder i sin essens at man tager vare på sine medarbejder udover hvad der nu end aktuelt er påskrevet. At udvise social ansvarlighed betyder at man passer på sin nabo, på sit lokalområde, at vi i det hele taget passer på hinanden! Det er sund fornuft til glæde og gavn for alle.

Læs mere

Samarbejdspartnere

Alle former for udfordringer løses bedst gennem et stærkt samarbejde. Derfor deltager Servicehelper som en aktiv og fokuseret partner i mange sammenhænge. Det ligger os stærkt på sinde at bidrage til en miljørigtig udvikling, samt at udvise lokal social engagement.

Læs mere

Info freelancere

I sektion for freelancere er hjælp og vejledning. Alt er lavet for at gøre dit job som freelancer hos os til en succes. Det er her du finder opskriften på hvorledes du får succes som freelancer.

Freelancer sektion

Presse

Har du brug for pressemateriale om Servicehelper finder du her fotos, pressemeddelelser, grafisk materiale og kontaktoplysninger. Har du brug for andet så endelig kontakt os. Materialet er også til brug for alle freelancere tilknyttet vores portal.

Social medier

Vi er til stede på de sociale medier. Da vi er landsdækkende kan du finde os i tilknytning til grupper for de 100 største byer i Danmark.
Social FacebookServicehelper på YoutubeSocial FacebookSocial TwitterSocial Instagram

Læs mere

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service