Tilbud ⇒ Biodiversitet efterår | Gør haven klar til vinter

Biodiversitet sensommer

Danmarks flinkeste haveservice. Vi kommer og fremmer biodiversiteten i sensommeren.


TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Udpine jord, biodiversitet, næringsfattig jord

DIN HAVE
KLAR TIL VINTER

Har du en “vild med vilje have” eller vil du blot gerne fremme biodiversiteten i din have, er der brug for en indsats om foråret og om efteråret. For at gøre det nemt tilbyder vi de gøremål som er nødvendige i forhold til at styrke biodiversiteten, som en samlet pakke.

EFTERÅRSPAKKE

Vi kommer forbi og sørger for at de vilde blomster og urter kommer til at blomstre frit og mangfoldigt i din have.

Vi planter Liden skjaller
Vi komme i sensommeren og sår Liden skjaller. Såning af Liden skjaller gøres bedst om efteråret, i kortklippet græs. Vi sørger for at frøene kommer ned i jorden, bliver overdækket med lidt jord, så de ikke blot bliver til føde for fuglene! Det er vigtigt at Liden skjaller frøene får en periode på mindst fire måneder med kulde- og fugtpåvirkning.

Vi spreder frø og frøbomber
Vi kombinere med vores super frøblanding af vilde blomster og urter. Det bedste tidspunkt for såning af vilde blomster er i sensommeren. Her er jorden stadig lun og fugtig, og ved at lave såning i denne tid, efterligner vi blomsternes naturlige rytme.

Vi går systemetisk frem og sørger for at der er spredt frø jævnt alle de ønskede steder. Foruden at strø frøblandinger ud, kommer vi også med vores frøbomber. Disse fordeles også systematisk ud, så vi sikrer at hele din have bliver optimeret med biodiversitet.

For at sikre størst mulig succes med frøbomberne laver vi små huller med vores pælebor. Dette sikre at frøkuglerne kommer ned i den rigtige dybde og er helt beskyttet indtil de spirer i foråret.

Gratis brugerhåndbog 
Du får også vores gratis brugerhåndbog, vejleding i at sanke frø i egen have og således styrke den biodiversitet du har i forvejen. Endvidere får du også adgang til vores fremgangsmåder, så du nemt kan finde hjælp hvis du bliver i tvivl om noget undervejs.

Gratis jordprøve
Og som en ekstra bonus får du gratis jordprøver. Vi tager et par målinger og fortæller dig om de værdier, der er i din have og hvad det betyder for hvorledes du bedst plejer din have fremadrettet.

Optimering af jordforhold
Ud fra de målinger vi tager af jorden i din have, sørger vi for at rådgive om at regulere jorden i den rigtige retning, altså retningen som er optimal for biodiversiteten. Dette kan eksempelvis bestå i at tilføre lidt sand hvis din jord er meget leret, eller modsat tilføre lidt kompost hvis din jord er meget sandet.

Biodiversitet efterår, sensommerBiodiversitet efterår, sensommerBiodiversitet efterår, sensommer

Prisberegn Gør haven klar til vinter

FORÅRSPAKKE

Vi kommer forbi og sørger for at de vilde blomster og urter kommer til at blomstre frit og mangfoldigt i din have. Dette gør vi ved at fjerne de næringsstoffer vi kan ved at klippe græsset helt i bund. Vi sørger også for at haven systematisk får tilført vores super frøblanding og frøbomber, der sikre dig blomster hele sæsonen.

Vi sørger for at frøbomberne og frøene kommer godt ned i jorden, så chance for succes er optimeret. Vi laver små huller med vores pælebor. Heri kommer vi vores egne unikke frøblandinger og frøbomber, hvorefter vi dækker hullerne pænt til igen. Lige umiddelbart efterfølgende vil det ligne at muldvarpe har været systematisk på besøg! Men vi efterlader det pænt og indenfor få uger vil du opleve at det hele begynder at spirer.

Foruden at hjælpe biodiversiteten på vej, er der også mulighed for at få hjælp til generel forårsklargøring af din have.

Stier, gangarealer Arealer med sten belægning ryddes for ukrudt med buskrydder og fejes så de fremstår rene og indbydende. Træterrasse Eventuelle træ terrasser vaskes med rengøringsmiddel og vaskeklud. Havemøbler Havemøblerne sættes ud, vaskes og gives eventuelt lidt olie og efterspændes. Visne planter Skæres helt ned og der ryddes generelt op.

Vores primære fokus er at hjælpe dig så biodiversiteten bliver styrket og du kan imødese en sæson hvor de have er fyldt med de smukkeste vilde blomster og urter – til glæde for naturen og alle der kigger på.

Biodiversitet efterår, sensommer Biodiversitet efterår, sensommerBiodiversitet efterår, sensommer

Prisberegn Gør haven klar til vinter

faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service