Om os ⇒ Support rengøring

Support - kontakt os

SeniorCleangarden

KONTAKT RENGØRING
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Tilbud grøn græsplæne

Bare spørg, vi hjælper gerne
Du er velkommen til at kontakte os pr mail, telefon, chat eller kontaktformular. Du kan hurtigt finde svar på det meste i vores omfattende FAQ sektion.

Tilbud grøn græsplæne

Prisberegn selv
Vi har lavet prisberegnere for de mest almindelige opgaver. Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes en pris, du kan stole på.
Bestil løse timer
For at sikre en god oplevelse for såvel dig som helper er minimumtid 2.5 time. I den tid du bestiller, hjælper din rengøring med de opgaver du sætter dem til.

Tilbud grøn græsplæne

VIL DU VÆRE FREELANCER?
Vi servicere dig med betalende kunder og sørger for alt det administrative med betaling, faktura etc.Du bestemmer selv hvor og hvornår du tilbyder din service. Du kan få tilbudt nye opgaver allerede i morgen ved at tilmelde dig som freelancer.

BOOK VIA POSTNUMMER?
Du kan bestille ved at gå til forside,  indtaste dato, post nr og antal timer – herefter ser du oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe dig.

BESTIL RENGØRING

KAN I VÆLGE MIN HJÆLPER?
Du kan også bestille rengøring ved at udfylde formular. Så finder vi en lokal hjælper til dig, ud fra dine ønsker til hvad der skal ordnes.

BESTILLINGSFORMULAR

HVAD KOSTER RENGØRING?
Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepris. Derfor kan timepris variere efter bl.a. geografi og tidspunkt. Du kan nemt selv se de aktuelle timepriser for dit område. Blot indtast dit post nr. og hvornår du ønsker rengøring. Så ser du oversigt over alle de hjælpere som står parat til at lave havearbejde og kan frit vælge din rengøringshjælp.

LÆS MERE OM PRISER

FAST TILBUD?
Vi har lavet prisberegnere for de mest almindelige opgaver. Du bestemmer frit hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud, du kan stole på.

PRISBEREGN RENGØRING

faq
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service