Om os ⇒ Et grønt miljøvenligt selskab

Team freelancer

OM OS
MILJØ ANSVARLIGHED

Vi er et grønt selskab. Det betyder helt naturligt noget for os at passe på vores miljø. Derfor tilstræber vi at alle vores forskellige ydelser og tilbud udformes således at der tages hensyn til miljøet. Lokal hjælp til lokale opgaver. Det er godt for arbejdspladser i lokalområdet og det er godt for miljøet. Vores freelancere benytter cykel som transportmiddel og har adgang til et omfattende netværk hvorigennem de kan låne maskiner, trailer, værktøj og udstyr. Ved at være fælles om tingene sparer vi på ressourcerne.

Det betyder gode ting for miljøet når man handler lokalt. Alt andet lige er det bedre for hele jordens økosystem at vi i større grad benytter af os af det som er til stede hvor vi er. Benytter de madvarer som lokalt er til stede, bruge de ressourcer, som er til stede der hvor vi er, etc.

Igennem vores havefolk slår vi et slag for biodiversiteten. Vi sørger at hjælpe folk med at fremme biodiversiteten i deres haver ved at give dem rådgivning og vejledning som gør det nemt og enkelt. Vi opfordre til at lade ukrudtet stå der hvor det giver fin mening.  Igennem vores rengøringsfolk slår vi et slag for de bæredygtige rengøringsmidler. Vi hjælper med rådgivning og vejledning således at der nemt kan gøres super rent uden nødvendigvis at bruge alle de skrappe midler som hverken er gode for miljøet eller sundheden.

Igennem vores handyfolk slår vi et slag for genbrugstanken. Vise folk at det rent faktisk er muligt at gøre andet end bare udskifte med nyt. Vise at en vandhane godt kan repareres, vise at ting i det hele taget ofte godt kan genbruges. Vi gør også aktivt vores kunder opmærksom på de miljømæssige konsekvenser når der i haven benyttes kunstige belægninger, skal laves terrasser af plastiktræ, etc.

Vi synes der er megen fornuft i ideen “Tænk globalt, handl lokalt”. Vores tilgang til at løse opgaver og udvikle os tager ganske naturligt hensyn til bæredygtig udvikling, da det er det eneste rigtige overfor miljøet og fremtidige generationer. Vi reducerer mængden af affald og begrænser vores miljøbelastning ved at genanvende, spare på energiudledning og reducere brugen af plastik, transport og emballage.

BLIV VEN MED DIT UKRUDT
Læs mere 

Regelmæssig hjemmepleje

Kontakt os

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service