Tilbud ⇒ Rengøring vinduer | Prisberegn og book online

Vinduespudsning

Vindues rengøring
Hvor lang tid tager vinduesrengøring

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Du skal således ikke afkrydse hvilke vinduer du har, anføre deres type og størrelse, samt fortælle om de kan nås med stige, etc. Du skal blot bestille det antal timer du skønner der er brug for – har du skønnet for meget er der sikkert noget andet din vinduespudser kan hjælpe med i den overskydende tid og har du skønnet for lidt så booker du bare ekstra timer til et senere tidspunkt.

Dette enkle system med lave timepriser er bedst og billigst til langt de fleste opgaver. For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / t. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave – fx hvad koster det at få rengjort mine vinduer – kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude – der tilbyder fast pris på diverse praktiske opgaver.

Når din vinduespudser kommer på besøg første gang, kan I hurtig sammen finde det timeantal som skal bestilles til næste gang. Hvis du altså vil benytte vores service igen. Der er ingen binding eller abonnement. Du bestemmer helt selv om du ønsker vinduespudsning en enkelt gang eller gentagen service.

Udregning af hvor lang tid det tager at lave vinduesrengøring afhænger af en lang række faktorer. Almindeligvis er det første man ser på hvor du bor. Hvis du bor langt væk fra vinduespudserens rute, vil det tage vedkommende længere tid at køre ud til dig, og det vil afspejle sig i prisen. Da vores rengøringsfolk er lokale er transportiden minimal. Det tager naturligvis også længere tid, hvis det er svært at komme til vinduerne. Det kan for eksempelvis være, at der vokser en stor tjørnehæk foran vinduet.

Tiden afhænger selvfølgelig også af hvilke vinduer du har. Dannebrogsvinduer, hvor der i princippet sidder fire vinduer i ét vindue, tager længere tid på grund af sprosser og kanter. Det vil også koste mere tid, hvis vinduespudseren skal til at finde stigen frem, hvis du fx har vinduer på førstesalen. Hvis vindue er meget beskidt, der er klistermærker eller andet på vinduet tager det også lidt ekstra tid den første gang. Endelig har det også stor betydning for såvel tid som resultat hvilket udstyr der anvendes.

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service