Tilbud ⇒ Græsplæne topdressing | Prisberegn og book online

Topdressing græsplæne

Få en planeret, behagelig og smuk græsplæneTILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Fjern græstørv, skræl græsplæne

Traditionelt har man brugt hvidt sand, som også kaldes strandsand til at lave topdressing på græsplænen – hvilket blot betyder udjævning af græsplænen så den bliver helt plan.

Man fordeler sandet nogenlunde jævnt med en skovl. Her er det vigtigt at investere i en asfaltrager. Med asfaltrageren kan du skubbe frem og tilbage i sandet, så det fine sand fordeler sig ned i lavninger og ujævnheder. Er der blot tale om mindre arealer kan bagsiden af en ganske almindelig haverive også benyttes.

Er græsplænen meget ujævn eller er der dybe huller, kan overvejes at lave topdressing ad flere omgange. Kommer man for meget grus, sand på ad gangen risikere man at kvæle græsset.

Biodiversitet, fjerne græs, skrælle græsplæne

Prisberegn

Hvis vi skal hjælpe med topdressing foregår det på den måde at vi indledningsvis beregner hvor meget sand der skal benyttes. Dette får vi vores vognmand til at levere ved din adresse. Derefter ankommer vi og laver topdressing. Vi medbringer elektriske trillebør, da der almindeligvis skal slæbes og transporteres rigtig meget sand.

Efter vi har lavet topdressing af din græsplæne laves almindeligvis en mindre eftersåning af græsfrø. Dette især i områder som er lidt tyde eller hvor der er ekstra tykt lag sand tilført.

Vi rydder pænt op og du kan frit benytte din græsplæne efterfølgende. Blot vær lidt forsigtig med belastning fra eksempelvis boldspil de første 3-4 uger.

Biodiversitet, fjerne græs, skrælle græsplæne

Prisberegn
faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service