Om Servicehelper

Om Servicehelper

OM OS
SEVICEHELPER

Servicehelper er en online formidlingsplatform, der gør det muligt for dig at booke lokal hjælp direkte fra computer eller på telefonen. Konceptet er bygget på at det skal være nemt og billigt at bestille service. Vores ambition er at have en platform, hvor du kan finde god service, til markedets bedste pris.

Vi har udviklet et online system der, på baggrund af dine input, udregner prisen og giver dig et tilbud du kan stole på. Hvad du end skal bruge af service, så er løsningen kun et par klik væk.

Da vi forsyner vores helpers med betalende kunder, sparer de tid og omkostninger til markedsføring, tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration, da det alt sammen varetages centralt af os. Via forudbetaling sikrer vi os mod tab, hvilket er med til at holde vores priser nede. Vi kan således sikre lavere pris gennem central administration, forudbetaling og stordriftsfordele.

Du ser din pris ved at indtaste hvornår, hvor og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ses overblik over de helpers som står klar til at hjælpe dig og deres priser. Der er ingen skjulte gebyr eller ekstraomkostninger. Vi har et stort fokus på at være Danmarks bedste serviceplatform overfor både vores kunder og vores freelancere.

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave kan du henvende dig til firmaet “Service Inde og Ude“, der tilbyder fast pris og tilbud på diverse haveopgaver.

SERVICEHELPER ApS
CVR: 40 79 61 85

ADRESSE: Ulrik Birchs alle 47, 2300 København
TLF: 26 23 59 40
MAIL: Info@servicehelper.dk  
BANK: 3409 – 11 77 9999  

ÅBEN: Hverdage 8-16, lørdag 8-14 

Social Facebook Social Facebook Social Twitter Social Linkedin Social Instagram Servicehelper på Youtube

Om ServicehelperOM OS
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskabMILJØ ANSVARLIGHED
Social ansvarlighed - Et naturligt valgSOCIAL ANSVARLIGHED
Teams sammensættes efter dine ønskerBRUG FOR TEAM?
Servicehelper ServiceaftaleBRUG FOR SERVICEAFTALE?
Servicehelper Få et tilbudBRUG FOR TILBUD?
Samarbejde med osLYST TIL SAMARBEJDE?
Servicehelper - Din freelance profilFREELANCER INFO
Support ServicehelperKONTAKT SUPPORT
Vikarbureauer
LEDIGE JOBS
Presse og reklamerPRESSE INFO
Lokal haveservice og havehjælp
Haveservice

Lokal privat hjemmepleje
Hjemmepleje

Billig rengøring tilbydes
Rengøring