Om Servicehelper

Om Servicehelper

OM OS
OM SEVICEHELPER

Servicehelper er en online formidlingsplatform, der gør det muligt for dig at booke lokal hjælp direkte fra computer eller på telefonen. Konceptet er bygget på at det skal være nemt og billigt at bestille service. Vores ambition er at have en platform, hvor du kan finde god service, til markedets bedste pris. Vi har udviklet et online system der, på baggrund af dine input, udregner prisen og giver dig et tilbud du kan stole på. Hvad du end skal bruge af service, så er løsningen kun et par klik væk.

Da vi forsyner vores Helpere med betalende kunder, sparer de tid og omkostninger til markedsføring, tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration, da det alt sammen varetages centralt af os. Via forudbetaling sikrer vi os mod tab, hvilket er med til at holde vores priser nede. Vi kan således sikre lavere pris gennem central administration, forudbetaling og stordriftsfordele.

SERVICEHELPER
CVR 40 79 61 85

Ulrik Birchs alle 47, 2300 København.
Tlf: 2623 5940
Info@servicehelper.dk

Bank: Reg. 3409. Konto 11 77 9999
Åben: Hverdage 8-16, lørdag 8-14
Support telefon: Vores almindelige åbningstid.
Support mail:  Vi svarer på mails 24/7,

Social Facebook Social Facebook Social Twitter Social Linkedin Social Instagram Servicehelper på Youtube

Danmarks bedste serviceplatform
Hvordan ved vi egentlig det?

Vores priser er gennemskuelige. Du ser din pris ved at indtaste hvornår, hvor og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ses overblik over de helpers som står klar til at hjælpe dig og deres priser. Der er ingen skjulte gebyr eller ekstraomkostninger.

Vi har et stort fokus på at være Danmarks bedste serviceplatform overfor både vores kunder og vores freelancere. Centralt er vi dygtige til at få det hele til fungere, stå for administration, bogføring og markedsføring. Men hele rygraden i vores forretning er vores dygtige servicemindede helpers, hvorfor vi gør en stor kontinuerlig indsats for at tilbyde dem den bedste serviceplatform.

Det er vigtigt for os jævnligt at foretage undersøgelser og laver rundspørgelser blandt kunder og freelancere om deres oplevelse med vores serviceplatform. Her er vi naturligvis glade for de positive svar og al den ros vi modtager. Dette bruger vi til at sikre de områder som allerede fungere fint endnu bedre. Men vi efterlyser også kritik – og får den da også!

Således er vi fuldt bevidste om at man med statistik kan vise stort set hvad man har lyst til. Vi kan sagtens beregne den statistiske usikkerhed for en andel, når vi generaliserer fra stikprøvens konkrete svar til populationens formodede svar. Vi kan sagtens opstille flotte grafer og vise fremgang og tilfredshed. Men vi er egentlig mere interesseret i at skabe reelle kontinuerlige forbedringer. Når vi gennemfører vores jævnlige undersøgelser af tilfredshed hos kunder og freelancer er dette input til vores løbende forbedringer af platformen.

Top 3 kriterier freelancere lægger vægt på er:

– Kunder. At der er tilstrækkelig kunder på platformen.
– Omkostninger. At vores servicegebyr holdes nede på rimeligt niveau.
– Support. At der er mulighed for at få personlig support, hjælp og vejledning.

Top 3 kriterier kunder lægger vægt på er:

– At det er nemt at bestille service.
– At service bliver udført professionelt.
– At service er billig. 

Har du ideer, forslag til os? Vi hører meget gerne fra dig hvis du har ideer til samarbejde eller hvis der er noget du synes vi kan gøre bedre. Du er velkommen til at skrive, ringe eller chatte med os. Ved generelle spørgsmål kan du også selv hurtigt finde svar. Se hovedmenu som giver overblik over muligheder for at finde svar på det meste.

Om Servicehelper
OM OS
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskab
MILJØ ANSVAR
Social ansvarlighed - Et naturligt valg
SOCIALT ANSVAR
Presse og reklamer
PRESSE
Teams sammensættes efter dine ønsker
BRUG FOR ET TEAM?
Servicehelper Serviceaftale
BRUG FOR SERVICEAFTALE?
Servicehelper Få et tilbud
BRUG FOR ET TILBUD?
Samarbejde med os
LYST TIL AT SAMARBEJDE?
Servicehelper - Din freelance profil
FREELANCER
Netværk
LOS LOCALES
Support Servicehelper
SUPPORT