Om Servicehelper

Om Servicehelper

OM OS
OM SEVICEHELPER

Servicehelper er en online formidlingsplatform, der gør det muligt for dig at booke lokal hjælp direkte fra computer eller på telefonen. Konceptet er bygget på at det skal være nemt og billigt at bestille service. Vores ambition er at have en platform, hvor du kan finde god service, til markedets bedste pris. Vi har udviklet et online system der, på baggrund af dine input, udregner prisen og giver dig et tilbud du kan stole på. Hvad du end skal bruge af service, så er løsningen kun et par klik væk.

Da vi forsyner vores helpers med betalende kunder, sparer de tid og omkostninger til markedsføring, tilbudsgivning, kundeservice, projektledelse, fejlhåndtering, fakturering, bogføring og administration, da det alt sammen varetages centralt af os. Via forudbetaling sikrer vi os mod tab, hvilket er med til at holde vores priser nede. Vi kan således sikre lavere pris gennem central administration, forudbetaling og stordriftsfordele.

SERVICEHELPER
CVR 40 79 61 85

Ulrik Birchs alle 47, 2300 København.
Tlf: 2623 5940
Info@servicehelper.dk

Bank: Reg. 3409. Konto 11 77 9999
Åben: Hverdage 8-16, lørdag 8-14
Support telefon: Vores almindelige åbningstid.
Support mail:  Vi svarer på mails 24/7,

Social Facebook Social Facebook Social Twitter Social Linkedin Social Instagram Servicehelper på Youtube

Du ser din pris ved at indtaste hvornår, hvor og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ses overblik over de helpers som står klar til at hjælpe dig og deres priser. Der er ingen skjulte gebyr eller ekstraomkostninger. Vi har et stort fokus på at være Danmarks bedste serviceplatform overfor både vores kunder og vores freelancere.

Har du ideer, forslag til os? Vi hører meget gerne fra dig hvis du har ideer til samarbejde eller hvis der er noget du synes vi kan gøre bedre. Du er velkommen til at skrive, ringe eller chatte med os.

Vores system fungerer på den måde at du bestiller timer efter eget valg. Dette enkle system med lave timepriser er bedst og billigst til de fleste opgaver. Ønsker du i stedet en fast pris på en opgave kan du henvende dig til Service Inde og Ude, der tilbyder fast pris på diverse haveopgaver.

Besøg
SERVICE INDE OG UDE

Om Servicehelper
OM OS
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskab
MILJØ ANSVAR
Social ansvarlighed - Et naturligt valg
SOCIALT ANSVAR
Presse og reklamer
PRESSE
Teams sammensættes efter dine ønsker
BRUG FOR ET TEAM?
Servicehelper Serviceaftale
BRUG FOR SERVICEAFTALE?
Servicehelper Få et tilbud
BRUG FOR ET TILBUD?
Samarbejde med os
LYST TIL AT SAMARBEJDE?
Servicehelper - Din freelance profil
FREELANCER
Netværk
LOS LOCALES
Support Servicehelper
SUPPORT
logo Servicehelper

HAVESERVICE   |   HJEMMEPLEJE   |   RENGØRING