Om Servicehelper

Servicehelper

Om

Servicehelper er en online formidlingsplatform, der gør det muligt for dig at booke lokal hjælp direkte fra computer eller på telefonen. Konceptet er bygget på at det skal være nemt og billigt at bestille service.

Vores ambition er at have en platform, hvor du kan finde god lokal service, til markedets bedste pris. Vi har stort fokus på at være Danmarks bedste serviceplatform, både for vores kunder og freelancere. Vores mission er at gøre det nemt at bestille lokal service.

Vores værdier er social ansvarlighed, hensyn til miljøet og den lokale forankring. Servicehelper er 100% danskejet. Vi har naturligt stort fokus på sikkerhed og trivsel overfor vores medarbejdere. Vores filosofi er at jo bedre vores medarbejdere og freelancere har det, jo bedre service kan de også tilbyde vores kunder.

Servicehelper

SERVICEHELPER

Kontakt os via chat, mail, telefon.
Bare spørg. Vi  hjælper gerne.

Servicehelper

Vores historie

Servicehelper er et 100% dansk selskab. Vi startede med at være et traditionelt håndværksfirma. Igennem årene har vi lavet utallige brolægninger, opført diverse skure og tilbygninger og varetaget traditionelle håndværksmæssige opgaver.
I år 2016 voksede vores haveafdeling meget og derfor blev den ført over i et selvstændig selskab. Vi indså hurtigt at vejen frem for at kunne tilbyde lave priser var at være lokalt til stede. Og således bredte vi os fra at være baseret på Amager i København til at være landsdækkende. I dag har vi over 4000 freelancere tilknyttet og tilbyder service indenfor havearbejde, rengøring og hjemmehjælp.

Logo

Miljøvenlig selskab

Vi er et grønt selskab. Det betyder helt naturligt noget for os at passe på vores miljø. Derfor tilstræber vi at alle vores forskellige ydelser og tilbud udformes således at der tages hensyn til miljøet. Lokal hjælp til lokale opgaver. Det er godt for arbejdspladser i lokalområdet og det er godt for miljøet. Vores freelancere benytter cykel som transportmiddel og har adgang til et omfattende netværk hvorigennem de kan låne maskiner, trailer, værktøj og udstyr. Ved at være fælles om tingene sparer vi på ressourcerne.

Læs mere

Social ansvarlighed

Social ansvarlighed er sund fornuft. At udvise social ansvarlighed betyder i sin essens at man tager vare på sine medarbejder udover hvad der nu end aktuelt er påskrevet. At udvise social ansvarlighed betyder at man passer på sin nabo, på sit lokalområde, at vi i det hele taget passer på hinanden! Det er sund fornuft til glæde og gavn for alle.

Læs mere

Samarbejdspartnere

Alle former for udfordringer løses bedst gennem et stærkt samarbejde. Derfor deltager Servicehelper som en aktiv og fokuseret partner i mange sammenhænge. Det ligger os stærkt på sinde at bidrage til en miljørigtig udvikling, samt at udvise lokal social engagement.

Læs mere

Info freelancere

I sektion for freelancere er hjælp og vejledning. Alt er lavet for at gøre dit job som freelancer hos os til en succes. Det er her du finder opskriften på hvorledes du får succes som freelancer.

Freelancer sektion

Presse

Har du brug for pressemateriale om Servicehelper finder du her fotos, pressemeddelelser, grafisk materiale og kontaktoplysninger. Har du brug for andet så endelig kontakt os. Materialet er også til brug for alle freelancere tilknyttet vores portal.

Social medier

Vi er til stede på de sociale medier. Da vi er landsdækkende kan du finde os i tilknytning til grupper for de 100 største byer i Danmark.

Læs mere

Social FacebookServicehelper på YoutubeSocial FacebookSocial TwitterSocial Instagram
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service