Os os – Presse og reklamer

Presse og reklame

Pressemateriale
Download og markedsførings materiale

Har du brug for pressemateriale om Servicehelper finder du her fotos, pressemeddelelser, grafisk materiale og kontaktoplysninger. Har du brug for andet så endelig kontakt os. Materialet er også til brug for alle freelancere tilknyttet vores portal. Alle vores freelancere er velkomne til at benytte nedenstående fotos, skabeloner mv. til egen markedsføring.

 Lokal hjælp - ServicehelperReklame opslag Servicehelper


Opslag, flyers
Ledig job havearbejde

Opslag vi benytter til at reklamere for at der er ledige jobs som havehjælper. At vi søger folk der gerne vil arbejde med havearbejde. Du er meget velkommen til at printe og opsætte opslaget hvis du kender et sted hvor det kunne hjælpe nogle at få kendskab til denne mulighed for at få et job. Download version: dansk | engelsk


Havearbejde udføresHavehjælp tilbydes


Opslag, flyers
Havearbejde udføres

Opslag vi benytter til at reklamere for at vores freelancere tilbyder havehjælp. Vi opsætter det jævnligt i hele landet. I det lokale supermarked, den lokale frisør, den lokale grillbar, mv. Er du oprettet som freelancer hos os, kan du tilrette skabelonen med dit eget navn og benytte den til at promovere din egen profil. Download: Opslag | Skabelon


Hjemmehjælp jobs ledigeHjemmehjælp jobs ledigeHjemmehjælp jobs ledige

 


Opslag, flyers
Ledig job hjemmepleje

Opslag vi benytter til at reklamere for at der er ledige jobs som hjemmehjælper. At vi søger folk der gerne vil arbejde med hjemmepleje. Du er meget velkommen til at printe og opsætte opslaget hvis du kender et sted hvor det kunne hjælpe nogle at få kendskab til denne mulighed for at få et job. Download: dansk  |  engelsk  | thai


Billig hjemmehjælp

Billig hjemmehjælp


Opslag, flyers
Hjemmehjælp tilbydes

Opslag vi benytter til at reklamere for at vores freelancere tilbyder hjemmehjælp. Vi opsætter det jævnligt i hele landet. I det lokale supermarked, den lokale frisør, den lokale grillbar, mv. Er du oprettet som freelancer hos os, kan du tilrette skabelonen med dit eget navn og benytte den til at promovere din egen profil. Download: Opslag | Skabelon


Mail skabelon - Vi søger folk

 


Mail skabelon
Vi søger folk

Mail til folk, som kunne have interesse i at blive tilmeldt som freelancer. PDF, Skabelon (Pages).


Mail skabelon - Vi søger folk


Mail skabelon
Vi søger folk til hjemmepleje

Mail til folk, som kunne have interesse i at blive tilmeldt som hjemmeplejere. PDF (dansk). Skabelon (dansk). PDF (thai). Skabelon (thai).


Visitkort

Det er ganske nemt at lave en stak visitkort. Skønt elektronikken hastigt er i gang med at overflødiggøre visitkort kan de være rigtig gode. Du kan eksempelvis aflevere en lille stak hos en lokal butik. Det plejer at være meget effektivt. Du kan frit bruge vores skabeloner til at lave dine egne visitkort. I videoen “Gode råd til din markedsføring” gennemgås hvordan du laver dine egne visitkort og hvorledes du nemt og gratis kan lave markedsføring af dig selv som freelancer på Servicehelper.


Din egen markedsføring

Er du oprettet som freelancer hos os, kan du frit benytte de fotos du finder på vores hjemmeside til at lave opslag på sociale medier som Facebook mv. Det er en god ide at benytte dit link til din profil på Servicehelper. Så kommer folk direkte ind på din profil og kan booke dig direkte. I videoen “Gode råd til din markedsføring” gennemgås hvordan du laver dine egne visitkort og hvorledes du nemt og gratis kan lave markedsføring af dig selv som freelancer på Servicehelper.

Social Facebook Social Facebook Social Twitter  Social Instagram


Arbejdstøj og legitimationskort

Generelt gælder at du som freelancer på vores portal er frit stillet med hensyn til hvilket arbejdstøj du ønsker at benytte. Du har dog mulighed for at købe (fradragsberettiget) arbejdstøj igennem os som er udstyret med vores logo, således at det er tydeligt for dine kunder at du er medlem af vores fællesskab. Det kan give dig et mere professionel fremtoning. Kontakt os hvis du gerne vil have tilsendt det aktuelle katalog. Endvidere har du frit mulighed for at benytte vores grafiske materiale så du nemt selv kan eksempelvis få trykt nogle t-shirts mv.

Freelancere som tilbyder hjemmepleje skal altid medbringe et legitimationskort. Dette får du gratis tilsendt af os når du er godkendt som freelancer indenfor hjemmeplejen. Også freelancere som arbejder med havearbejde eller rengøring er naturligvis velkomne til også at benytte et legitimationskort. Kontakt os og vi fremsender dette til dig.


Pressemeddelelser og nyhedsbreve

Vi publicere alle nyhedsbreve og pressemeddelelser på vores Facebookside. Har noget specielt relevans for et lokalt område eller er på anden vis relevant for en bestemt gruppe sendes meddelelsen også til  f.eks. det lokale dagblad, den lokale radio-station.

Social Facebook


Logo

Oksen er vores logo. I kinesisk astrologi er Oksen et af de tolv dyretegn. Du kan frit downloade og benytte nedenstående logoer til lige hvad du har lyst til.

Logo Servicehelper

Logo Servicehelper

Logo Servicehelper


Logo Servicehelper

Logo Servicehelper

Servicehelper logo


Presse
Har du brug for pressemateriale om Servicehelper finder du her fotos, pressemeddelelser, grafisk materiale og kontaktoplysninger. Har du brug for andet så endelig kontakt os.

Logo Servicehelper

ServiceHelper ApS
Sorrentovej 28, 2300 København.
Tlf: 2623 5940
Info@servicehelper.dk
CVR 40 79 61 85
Reg. 3409. Konto 11 77 9999

 

Hvad kan vi hjælpe med?

 

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service