Rengøring | Serviceaftale ⇒ Rengøring på abonnement

Serviceaftale Havearbejde

Serviceaftale
Rengøring

Med en serviceaftale er du altid sikker på at din bolig er rengjort. Der er ingen binding og du kan frit regulere det bestilte timeantal op og ned. Med vores serviceabonnement har vi gjort det nemt at få rengøring. Har du en serviceaftale kan du nemt få løftet alle de forskellige ønsker du har omkring rengøring af såvel din bolig som eventuelle udenomsarealer.

  • Danmarks billigste serviceaftale.
  • Du kan opsige din serviceaftale når som helst.
  • Nemt. Opgaver kan frit varieres efter behov.
  • Fleksibel. Tid og frekvens kan ændres
  • Kontinuitet. Samme rengøringshjælper fra gang til gang.

Der er to muligheder når du ønsker en serviceaftale:

Lav selv dine aftaler
For alle typer rengøring har du mulighed for at sætte dit eget team. Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv de rengøringsfolk, der er brug for og laver selv selv aftaler med de enkelte hjælpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Book rengøringshjælp

Få en serviceaftale igennem os
Vi kan også stå for at levere et samlet team. Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning hvis der er tale om større arealer, erhvervesrengøring.

Se vores abonnementer

Serviceaftale havearbejde

Hvad kan vi hjælpe med?
Lokal billig rengøring

Serviceaftale

Rengøring toilet
Rengøring
Lokal rengøringshjælp
Bestillingsblanket
Bestil rengøring
Book selv
Rengøring vinduer
Services
Priser og vilkår
Priser
Servicehelper Serviceaftale
Serviceaftale
Erhvervsrengøring
Erhverv
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Oversigt helpers

Danmarkskort

Rengøring

Vinduespudsning - Opvask - Gulvvask Privat rengøring Hjælp til oprydning - Rengøre køleskab - Vask af skabe - Aftørre flader Flytterengøring Paneler støves af Hovedrengøring Dørkarme nedvaskes - Afkalkning fliser Vinduer - Afrimning fryser - Gardinvask - Persiennevask Rengøringsteam Vinduespolering Erhvervsrengøring  kontor - reception - restaurant - konferencelokaler - gæstearealer Trappevask Ejendomsservice Udenfor Udendørs rengøring - Feje fortove - Renøring terrasse - Rengøring fliser - rengøring altan - rengøring facade Affald - Sortering - Afhentning - Storskrald - Farligt affald - OprydningSERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service