Freelancer ⇒ FAQ | Din profil | Arbejdstøj og udstyr

Freelancer - Arbejdsbeklædning

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DIN ARBEJDSBEKLÆDNING

Generelt gælder at du som freelancer på vores portal er frit stillet med hensyn til hvilket arbejdstøj du ønsker at benytte. Du har dog mulighed for at købe (fradragsberettiget) arbejdstøj igennem os som er udstyret med vores logo, således at det er tydeligt for dine kunder at du er medlem af vores fællesskab. Det kan give dig et mere professionel fremtoning. Kontakt os hvis du gerne vil have tilsendt det aktuelle katalog. Endvidere har du frit mulighed for at benytte vores grafiske materiale så du nemt selv kan eksempelvis få trykt nogle t-shirts mv.

Freelancere som tilbyder hjemmepleje skal altid medbringe et legitimationskort. Dette får du gratis tilsendt af os når du er godkendt som freelancer indenfor hjemmeplejen. Også freelancere som arbejder med havearbejde eller rengøring er naturligvis velkomne til også at benytte et legitimationskort. Kontakt os og vi fremsender dette til dig.

Freelancer - Arbejdsbeklædning

FREELANCER HJÆLP OG VEJLEDNING
DIN FREMTONING

Generelt gælder at du som freelancer på vores portal er frit stillet med hensyn til hvilket arbejdstøj du ønsker at benytte. Du gør det dog nemmere for dig selv hvis du klæder dig efter den rolle du repræsentere. Kunden har på forhånd en forestilling om hvordan en professionel hjælper ser ud. Så ankommer du iklædt noget der signalere at du er klar til den services du kommer for at udfører, så indgyder du straks troværdighed og professionalisme.

Altså hjælper du dig selv til nemmere at gøre et godt indtryk og opnå gode anmeldelser hvis du klæder dig efter den rolle du repræsentere. Det er også en god ide at være opmærksom på vores profil som et miljøvenligt firma. De produkter vi tilbyder vores freelancere til kostpris er for at hjælpe i denne retning.

Eksempelvis vores cykelanhænger. Her har vi produceret en miljøvenlig cykelhænger i træ og bærbare materialer. Vi har virkelig anstrengt os for at få denne så langt ned i pris at den kan konkurrere med de meget billige cykelanhængere som kan købes i eksempelvis Harald Nyborg. Disse er fine, men der er tale om produkter som vanskeligt kan repareres og bestemt ikke er gode for miljøet når de kasseres.

Ligeledes med de andre produkter i vores katalog til freelancere. For det arbejdstøj, udstyr, produkter, som vi ikke selv producere, er aftaler indgået med producenter som kan sikre at deres produkter og fremstillingsmåde sker efter bæredygtige principper. Vi har opnået rigtig gode rabatordninger på mange forskellige produkter.

Godt til at udveksle ideer,
få gode råd og tips

Som freelancer kan du tilmelde dig vores facebook gruppe
Så kan du diskutere med andre freelancere tilknyttet vores portal

Social Facebook

Servicehelper - Din freelance profil
Freelancer
Freelancer succes
Få succes
Freelancer arbejdsområder
Arbejdsopgaver
Freelancer - Dine arbejdssteder
Arbejdsområder
Freelancer profil foto
Profilfoto
Freelancer - Din profilbeskrivelse
Profilbeskrivelse
Registreringstype
Registingstype
Priser og vilkår
Timepris
Freelancer kalender
Kalender
Freelancer sprog
Sprog
Freelancer sikkerhed
Verifikation
Kvalifikationer
Kvalifikationer
Support havehjælp udlejning
Værktøj
Freelancer - Transport, bil og cykel
Transport
Freelancer - Arbejdsbeklædning
Tøj
Freelancer - Personlig coach
Coach
Freelancer - Sociale profiler
Socialt
Vikarbureauer
Vikarbureau
Freelancer tilmelding
Tilmelding
Arbejdsregler og arbejdstilsyn
Arbejdstilsyn
Freelancer kalender
Fester!
Support havehjælp FAQ
FAQ
Support
Support
Om Servicehelper
Om os



SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service