Handyman ⇒ Services | Hjælp til hus, have og hjem

Udførelse af alle typer handywork

Alle typer handywork
Billig lokal håndværkshjælp

Du kan få udført alle former for praktisk arbejde. Servicehelper er et stærkt landsdækkende netværk med mange faglige kompetencer. Vi kan derfor udføre stort set alle almindelige praktiske og håndværksmæssige opgaver. Du bestiller ved at finde din lokale helper via Danmarkskortet og kommunikere direkte via mail eller telefon.

  • HANDYWORK
   Hænge skabe op, samle reoler, sætte lister fast, ordne en dryppende vandhane, ordne et rindende toilet – kort sagt alle de mange småting af håndværksmæssig karakter som du sikkert har en lang liste med!
  • HAVEARBEJDE
   Dine muligheder for haveservice er alle traditionelle opgaver som at luge ukrudt, slå græs, klippe hæk. Du har mulighed for hjælp til alle aktiviteter og gøremål du har i din have, hele året rundt. Også større opgaver såsom at fælde et træ, rodfræse rødder, stubfræsning, male et haveskur, rense tagrender. Eller måske ønskes der anlagt ny terrasse, en ny indkørsel eller andet praktisk arbejde. Du kan få hjælp til alle disse opgaver.
  • TØMREROPGAVER
   En del mindre tømreropgaver kan udføres af kompetente handymen. Eksempelvis opførelse af et haveskur, cykelskur eller halvtag, konstruktion af træterrasser, udskiftning af døre eller vinduer, etc.
  • MALING
   De fleste af vores handyhelpere kan hjælpe med alle former for maler arbejde. Stort som småt. Vi kan male din lejlighed, male indenfor såvel som udenfor, male træværk eller metal – alle former for maler opgave.
  • BELÆGNING
   Der tilbydes udførelse af såvel mindre som større anlægsopgaver.  Mindre anlægsopgaver er eksempelvis afgrænsning af bed, støttemure, flisebelægning på terrasse eller indkørsel, anlæggelse af stier i haven, nedgravning af trampolin og faskine, etc. Større anlægsopgaver er hvor der skal flyttes meget jord, benyttes større maskiner,  udgravning og etablering af fundamenter, etc.
  • OPRYDNING
   Din lokale handyhelper kan hente alle former for affald. Der kan ryddes op i garagen, i haven, kælderen, loftet, redskabsskur mv. Alle former for affald kan fjernes; byggeaffald, haveaffald, elektronik, etc. Alt sorteres og afleveres på den lokale genbrugsstation.
  • EJENDOMSSERVICE
   Der tilbydes regelmæssig service og eftersyn af stort som småt. Der tilbydes alle former for tilbagevendende vedligeholdelse af grønne arealer og bygninger. Vi kan også passe dit sommerhus når du ikke selv benytter det. Eller sørge for vicevært tjansen i en ejendom.
  • NEDTAGELSE & NEDBRYDNING
   Alle former for mindre nedbrydninger kan med fordel udføres af din lokale handyhelper. Med værkstøj, bil og trailer kan nedbrydes og bortskaffes alt fra køkkener, legehuse, garager, beton, jord, etc.
  • MONTAGE & OPSÆTNING
   Samling og montering af et drivhus, et legehus, et nyt havesjur, en carport. Langt det meste kommer i dag som samlesæt og vores kompetente handyfolk kan hjælpe dig med at det bliver samlet og monteret korrekt
  • FLYTTEHJÆLP
   Flytning af selve flyttekasserne klares som regel bedst af et decideret flyttefirma. De har udstyret til at transportere ud af vinduer, ned af trapper etc. Men derfor kan du sagtens have stor glæde af en handyhelper når du skal flytte. Der kan hjælpes adskillelse af møbler, tilslutning af vaskemaskinen, ophængning af hylder, samling af skabe, sørge for aflevering af affald på genbrugspladsen, etc.
  • VINTERSERVICE
   Vinterservice som eksempelvis saltning og snerydning.

Faglighed og ansvar

Vi er meget stærke til mindre opgaver, men kan selvfølgelig også håndtere større projekter. Vi tilbyder udførelse af, stort set, alle praktiske opgaver og håndværksmæssige gøremål. Og er der noget vi ikke selv kan klare, kan vi formentlig pege dig i den rigtige retning.

Alle firmaer tilknyttet vores netværk skal leve op til at alt arbejde skal udføres i overensstemmelse med almindelige håndværksmæssige foreskrifter og standarder. Således er det i alles interesse at der siges fra hvis opgavens omfang og kompleksitet overstiger det konkrete faglige niveau. Du er altid meget velkommen til at kontakte de lokale afdelinger for rådgivning og afklaring.

Lokale hjælpere handyworkLOKALE HELPERE
Find din lokale hjælper
Netværk
OM NETVÆRKET
Tilmelding og info
Få et tilbudFÅ ET TILBUD
Beskriv din opgave
Få et tilbud
PRISER
Priser og vilkår
HandyworkHANDYWORK
Opgaver der løses
SupportSUPPORT
Mail, telefon