Rengøring – Oversigt alle ydelser

Vi udfører alle typer rengøring

Alle typer rengøring
Billig lokal rengøringshjælp

Privat rengøring

Privat rengøring af private hjem omfatter alle typer rengøring. Du kan få gjort alment rent regelmæssigt, få hjælp til at pudse vinduer, opvask, gulvvask, hjælp til oprydning, rengøre køleskab, vask af skabe, paneler støves af, dørkarme nedvaskes, afkalkning af fliser, afrimning af fryser, gardinvask, persiennevask, etc.

Kort sagt kan du få hjælp til alle typer rengøring i privat hjem. Naturligvis skal krav til arbejdsmiljø overholdes. Så du kan altså ikke få din rengøringsassistent til at gøre rent hvor det er farligt eller forbundet med risiko at udføre arbejdet. Eksempelvis vinduer hvor der ikke er fast sted at udføre rengøringen fra. Men ellers kan du få hjælp til det meste og på dine præmisser.

Da rengøringshjælpen benytter de rengøringsartikler og midler som du stiller til rådighed er det således helt op til dig hvad der benyttes til at udføre rengøringen.

Erhvervsrengøring

Rengøring af erhverv omfatter alle typer rengøring. Dette kan være rengøring af kontor, rengøring reception, rengøring restaurant, rengøring konferencelokaler, rengøring butikker, hospitaler mv. Alt erhvervsrengøring tager udgangspunkt i en aftalt serviceplan så rengøringspersonale altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler. Med faste mellemrum, revideres serviceplanen så alt fungerer optimalt og tilfredsstillende.

Du kan dog godt direkte booke almindelige cyklende rengøringshjælpere hvis du har et mindre erhverv, selv kan stille redskaber og rengøringsmidler til rådighed, og selv kan stå for at instruere rengøringspersonalet om hvad der skal udføres. Her styrer du selv dit rengøringspersonale. Du booker selv direkte den rengøringshjælp der er brug for og laver selv aftaler om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Brug for udstyr
I erhvervsrengøring er der ofte brug for at rengøringspersonalet selv medbringer rengøringsartikler og professionelt udstyr som støvsuger, gulvvasker etc. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Brug for specielle kvalifikationer
I erhvervsrengøring kan der være brug for rengøringspersonale med specielle kvalifikationer. Eksempelvis hvis der er emner, som kun tåler bestemt temperatur, behandling eller som skal rengøres ud fra forskellige sikkerhedshensyn eller lovmæssige standarder. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Sikkerhedsaspekter
I erhvervsrengøring er der ofte brug for udlevering af nøgler og adgangskoder til rengøringspersonale. Sådanne forhold aftales i en serviceplan.

Ejendomsservice

Ejendomsservice er ligesom erhvervsrengøring formuleret i en serviceaftale, så der er klarhed over hvad der skal udføres. Serviceaftalen bygger på kvalitetsstandarder, således at det er objektivt målbart at sikre standarden for rengøringen. Ejendomsservice for rengøring omfatter typisk blot trappevask.

Rengøringsteam

For alle typer rengøring – privat rengøring, erhvervsrengøring, ejendomsservice – har du mulighed for at sætte dit eget team. Dette er oftest den billigste løsning. Her booker du selv de rengøringshjælpere der er brug for og laver selv selv aftaler med de enkelte hjælpere om hvad der skal udføres, hvordan og hvor ofte.

Vi kan også stå for at levere et samlet team. Så er det os som koordinere og din kontakt er så kun med os. Hvad der leveres formuleres i en serviceaftale. Dette er den bedste løsning for dem, som bare vil have at rengøringen fungere og ellers ikke beskæftige sig meget mere hermed.

Og endelig er der muligheden for at benytte et af de professionelle rengøringsfirmaer, der er tilknyttet vores portal. Disse har selv folk ansat og kan således også tilbyde en samlet løsning, hvor  det som leveres formuleres i en serviceaftale. Og så står de derefter for rengøring, uden at du skal beskæftige dig meget mere hermed.

Rengøringshjælp
Alle former for rengøring

Privat rengøring |  Vinduespudsning  |  Opvask  |  Gulvvask  |  Hjælp til oprydning  |  Rengøre køleskab  |  Vask af skabe  |  Flytterengøring Paneler støves af  | Hovedrengøring Dørkarme nedvaskes  |  Afkalkning af fliser  |  Afrimning af fryser  | Gardinvask  |  Persiennevask  |  Rengøringsteam Vinduespolering  | Erhvervsrengøring  | Rengøring af kontor | Rengøring reception | Rengøring restaurant Rengøring konferencelokaler | Rengøring gæstearealer Trappevask

Rengøring vinduer

Nemt og enkelt

Du bestille selv
Du bestiller ved at gå til Ren.Servicehelper.dk  og her indtaste dato, postnr og i hvor lang tid du ønsker rengøringshjælp – herefter ser du en oversigt over alle dem, som er klar til at hjælpe dig. For at sikre en god oplevelse for både dig og hjælperen er minimum tid 2,5 timer. Vores helpers arbejder som freelance og fastsætter selv deres timepriser som starter ved 138 kr / t.

Du kan fortælle hvad du gerne vil have hjælp til ved bestillingen, eller du kan vente indtil din servicehjælper kommer på besøg med at give instrukser og forklare hvad du gerne vil have lavet. På det aftalte tidspunkt møder din servicehjælper op og du får hjælp. Hvis du er tilfreds med din servicehjælper og du har lyst til at bestille igen så vil det være den samme servicehjælper, som kommer på besøg næste gang.

Vi har lavet en omfattende sektion med de mest almindelige spørgsmål og svar. Hvis du er i tvivl om noget sidder vores søde support klar til at hjælpe.

Rengøring vinduer

Hvad kan vi hjælpe med?
Rengøring stort som småt

 

Rengøring toilet
RENGØRING
Rengøring vinduer
SERVICES
Priser og vilkår
PRISER
Bestil rengøring
BESTIL RENGØRING
Servicehelper Serviceaftale
SERVICEAFTALE
Support havehjælp FAQ
FAQ
Lokal hjemmehjælp
FIRMAER
Support
SUPPORT
Lokal rengøringshjælp
LOKALE HJÆLPER
Logo Servicehelper
SERVICEHELPER
Vi gør det nemt at bestille service
Danmarks bedste serviceplatform
Havearbejde....Hjemmepleje....Rengøring