Seniorliv ⇒ Tips til maj måned | Hjemmepleje

Havens kalender maj

Hjemmehjælp  kalender
Seniorliv maj
Tilmelding havens kalender

Vi tilbyder så lave priser på hjemmepleje at det åbner op for nye muligheder. Du har nu mulighed for at få hjælp til oplevelser som fremmer din livsglæde, dit gode humør, giver dig inspiration, tryghed, glæde. Aktiviteter som du måske tidligere har fravalgt da du ikke var tryg nok til at gennemføre dem alene og ikke havde lyst/råd til at betale for hjælp hertil. Med vores billig pris på privat hjemmehjælp åbner der sig nye muligheder.

Læs her tips for maj måned.

1. maj skal fejres
Du bør fejre 1. maj. Om ikke andet så fordi det er starten på sommeren og de lyse tider. Det er en oplagt mulighed for at være aktiv, komme ud og opleve noget. Mange ældre undlader dog at opsøge noget denne dag. Fordi de føler sig usikre ved større grupperinger af mennesker i festligt humør. Men din hjemmehjælper kan passe på dig. Og der findes massevis af arrangementer som er rolige og hyggelige.

Rundt omkring i landet afholdes talrige majfester af flere dages varighed. Hvis man ankommer om formiddagen kan man sagtens nyde en afslappet atmosfære selvom der er etableret boder, streetfood, lagkagetelt, hoppeborg, gynger og fest for os alle. I kan også være en gruppe eller et par, der deles om at hjemmehjælper ledsager på kortere eller længere ture og passer på jer. Husk at booke din favorit hjemmehjælper i god tid før mærkedage som eksempelvis 1. maj.

Pinsen byder på muligheder
Pinsen som falder i slutning af maj, start juni, byder på talrige muligheder for aktiviteter. I forbindelse med pinsen er der tradition for pinsefrokost. Her kan din hjemmehjælper være dig behjælpelig både med forberedelse, gennemførelse og oprydning efterfølgende således at det hele bliver nemt og overskueligt for dig.  Pinsen står også naturligt i kristendommens tegn, og her kan din hjemmehjælper være din ledsager til en tur i kirken eller en tur på kirkegården med nogle blomster.

Pinsen byder også på megen festivals. Således afholdes større eller mindre karneval rundt omkring i hele landet i forbindelse med pinse. Her kan du typisk opleve en farveeksplosion af magi, glimtende pailletter, glade sambarytmer, jazz og verdensmusik. Sådanne arrangementer afholder mange ældre sig fra da de er utrygge ved større forsamlinger af festglade og lettere overislede mennesker. Men hvis man ankommer om formiddagen kan man sagtens nyde en afslappet atmosfære. Og med hjemmehjælper ved jeres side skabes tryghed.

Pinsen byder også på muligheden for at opleve den folkelige tradition med at danse om majstangen. Traditionen har tidligere været ganske udbredt i Danmark men er veget for sankthansbålet. Du kan dog stadig mange steder opleve hvorledes en høj masteligende træstang udsmykkes med løv, blomster og bånd og rejses, så man kan danse omkring den til fejring af sommerens komme.

Madklub
Hele livet igennem, men især når man bliver ældre, kan med fordel bruges maden, måltider og ernæring som et aktivt redskab til at fremme livskvalitet og sundhed. Din hjemmehjælper  kan hjælpe dig med at købe ind til måltiderne, kan gå med dig på det lokale marked, eller supermarked. Eller du kan få din hjemmehjælper til at medtage alle nødvendige ingredienser.

Din hjemmehjælper kan lave mad alene i køkkenet, eller sammen med dig. Din hjemmehjælper kan lave mad til dig alene, eller til dig og din familie. Du kan invitere gæster til middag og få din hjemmehjælper til både at lave maden, anrette og servere maden, ja sågar også at rydde af bordet og tage opvasken efterfølgende.

Hvis du har en have
Så er maj tidspunktet for en hel masse gøremål. Det kan du læse meget mere om i Havens kalender, hvor du kan se tips og inspiration til gøremål  i haven igennem alle årets måneder. Hvis du er interesseret i blomster, træer og buske kan det også anbefales at du her i maj måned tager på udflugt til eksempelvis Botanisk have, Jesperhus blomsterpark, Landbohøjskolens Have, den geografiske have i Kolding – mulighederne er mangfoldige.

Du kan få din hjemmehjælper til at ledsage dig på alle former for udflugter hvis du gerne vil have en som passer på dig undervejs. I kan også være flere der tager sammen afsted og får følgeskab af en hjemmeplejer som sørger for at alle i gruppen passes på.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender

Hjemmehjælp kalender
Hjælp i eget hjem

Vores koncept er enkelt. Vi levere lokal billig hjemmehjælp til alle former for hjemmepleje. Du finder og booker selv nemt din lokale hjemmehjælper ved at indtaste dit postnr og hvornår du ønsker service. Du kan få udført alle former for hjemmepleje. Du kan få udført almindelige gøremål som rengøring, hjælp til personlig pleje mv. Og du kan også få hjælp til de sjove spændende livsgivende aktiviteter som du får overblik over i kalenderen.


Hjemmepleje kalender Maj Hjemmepleje kalender Maj Hjemmepleje kalender MajHjemmepleje kalender Maj Hjemmepleje kalender Maj Hjemmepleje kalender Maj Hjemmepleje kalender MajHjemmepleje kalender Maj

Tilmelding gratis

Senior kalender
TILMELDING

Pris: Gratis.
Adresse: Sorrentovej 28.
Adgang: Tilmelding nødvendig.
Sted: Vores hyggelige lille orangeri
Tid: Hver den første i måneden kl 12.30-14.30.
Virtuelt: Ja muligt at  følge med virtuelt.
Servering: Kaffe & the, hjemmebagt kage.

Velkommen til inspiration om hvordan du får glæde af dit seniorliv året rundt. Vi mødes i vores hyggelige lille orangeri og gennemgår hvad der aktuelt er af tilbud for ældre og kommende arrangementer. Det er også muligt at byde ind med ønsker til nye aktiviteter og gøremål. Alle spørgsmål er velkommne. Du kan deltage fysisk eller virtuelt pr Skype, mv. Arrangementet foregår hver den 1 i måneden kl 12.30-14.30.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender
faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service