Seniorliv ⇒ Tips til juni måned | Hjemmepleje

Hjemmepleje kalender Juni

Hjemmehjælp  kalender
Seniorliv juni
Tilmelding havens kalender

Vi tilbyder så lave priser på hjemmepleje at det åbner op for nye muligheder. Du har nu mulighed for at få hjælp til oplevelser som fremmer din livsglæde, dit gode humør, giver dig inspiration, tryghed, glæde. Aktiviteter som du måske tidligere har fravalgt da du ikke var tryg nok til at gennemføre dem alene og ikke havde lyst/råd til at betale for hjælp hertil. Med vores billig pris på privat hjemmehjælp åbner der sig nye muligheder.

Læs her tips for juni måned.

Få den smukkeste have
Din hjemmehjælp kan hjælpe dig med alle praktiske opgaver. Vi tilbyder et alternativ til den offentlige hjemmepleje, uafhængig af kommune og visitation, og fuldstændig på dine præmisser. Vi yder en særdeles fleksibel hjælp og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov. Således kan du få din hjemmehjælp til at hjælpe med at luge ukrudt, klippe hæk, slå græsset, etc. Hvis der er noget din hjemmehjælper ikke kan finde ud af, har han/hun vores bagland at trække ressourcer og kompetencer fra.

Tag din hjemmehjælp med i sommerhuset
Du har mulighed for at få hjælp under midlertidigt ophold, hvis du er i sommerhus, i kolonihave eller på anden måde udenfor dit hjem. Hvis du er villigt til at dække transport omkostninger, kan du benytte din sædvanelige servicehelper. Alternativt kan du vælge en servicehelper fra det nærområde du befinder dig i.

Tag del i pulveriserende liv
Når man bliver ældre kan det pulveriserende liv virke for hektisk og uforudsigeligt hvorfor man holde sig på afstand. Hvilket er fint, i den udstrækning at man finder nye græsgange og ikke blot isolere sig selv. Via vores billige hjemmehjælp kan du få en ledsager som kan følges med dig til alle former for udflugter og således skabe tryghed og passe på dig. Her i juni eksempelvis til Skt hans en tur på stranden eller se dragefestival på Fanø.

Skt Hans
Sankt Hans er opkaldt efter Johannes Døberen. (Hans var tidligere en almindelig forkortelse af navnet Johannes).  Ifølge Lukasevangeliet 1,13 blev Johannes født et halvt år før Jesus og kirken har sat datoen til den 24. juni. Johannes Døberen var en omvandrende prædikant, der forestod dåben af Jesus, deraf tilnavnet Døberen. I nordisk tradition fejres højtider ofte aftenen før helligdagen, og derfor fejres sankthansaften den 23. juni, ligesom juleaften holdes dagen før juledag.

Dragefestival Fanø
Verdens største dragetræf afholdes hvert år i juni på Fanø. Adskillige hundrede drageflyvere mødes og skaber en fest, med drager i alle størrelser og former på de fantastiske strande på Fanø. Det er et helt fantastisk syn at se så mange drager på een gang. Fra traditionelle rombeformede drager til store fantasidyr. Mange er hjemmelavede drager, som er konstrueret i løbet af vinteren, og som vises frem for første gang på festivalen. Stemningen er uformel og drageflyverne fortæller gerne om deres sport og deres nyeste drager.

Du kan få din hjemmehjælper til at ledsage dig på alle former for udflugter – eksempelvis hvis du har lyst til være med til at se heksen sendt til bloksbjerg, deltage i bålfesten, og deltage i fællessang omkring bålet. Eller hvis du har lyst til at opleve drage festival på Fanø, mv.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender

Hjemmehjælp kalender
Hjælp i eget hjem

Vores koncept er enkelt. Vi levere lokal billig hjemmehjælp til alle former for hjemmepleje. Du finder og booker selv nemt din lokale hjemmehjælper ved at indtaste dit postnr og hvornår du ønsker service. Du kan få udført alle former for hjemmepleje. Du kan få udført almindelige gøremål som rengøring, hjælp til personlig pleje mv. Og du kan også få hjælp til de sjove spændende livsgivende aktiviteter som du får overblik over i kalenderen.


Hjemmepleje kalender Juni Hjemmepleje kalender Juni Hjemmepleje kalender Juni Hjemmepleje kalender JuniHjemmepleje kalender Juni

Tilmelding gratis

Senior kalender
TILMELDING

Pris: Gratis.
Adresse: Sorrentovej 28.
Adgang: Tilmelding nødvendig.
Sted: Vores hyggelige lille orangeri
Tid: Hver den første i måneden kl 12.30-14.30.
Virtuelt: Ja muligt at  følge med virtuelt.
Servering: Kaffe & the, hjemmebagt kage.

Velkommen til inspiration om hvordan du får glæde af dit seniorliv året rundt. Vi mødes i vores hyggelige lille orangeri og gennemgår hvad der aktuelt er af tilbud for ældre og kommende arrangementer. Det er også muligt at byde ind med ønsker til nye aktiviteter og gøremål. Alle spørgsmål er velkommne. Du kan deltage fysisk eller virtuelt pr Skype, mv. Arrangementet foregår hver den 1 i måneden kl 12.30-14.30.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender
faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service