Seniorliv ⇒ Tips til juli måned | Hjemmepleje

Hjemmepleje kalender - juli

Hjemmehjælp  kalender
Seniorliv juli
Tilmelding havens kalender

Vi tilbyder så lave priser på hjemmepleje at det åbner op for nye muligheder. Du har nu mulighed for at få hjælp til oplevelser som fremmer din livsglæde, dit gode humør, giver dig inspiration, tryghed, glæde.

Aktiviteter som du måske tidligere har fravalgt da du ikke var tryg nok til at gennemføre dem alene og ikke havde lyst/råd til at betale for hjælp hertil. Med vores billig pris på privat hjemmehjælp åbner der sig nye muligheder.

Læs her tips for juli måned.

Tag en strandtur
Hele året rundt er det vigtigt at være i vigør og holde kroppen i form. Her ved højsommer er der massevis af muligheder for at sætte sig et tilfældigt sted og nyde en frokost, eller bare det at se verden passere forbi. Da vi tilbyder billig hjemmepleje med meget fordelagtige timepriser har du mulighed for at få en ledsager som kan passe på dig undervejs. Til at sikre motivationen og kontinuitet er det godt at have faste aftaler. Aftal eksempelvis med din hjemmehjælp at I skal mødes en gang om ugen og gå en tur i lokalområdet. eller tage bussen til stranden og kigge på bølgerne.

Tag din hjemmehjælp med i sommerhuset
Du har mulighed for at få hjælp under midlertidigt ophold, hvis du er i sommerhus, i kolonihave eller på anden måde udenfor dit hjem. Hvis du er villigt til at dække transport omkostninger, kan du benytte din sædvanelige servicehelper. Alternativt kan du vælge en servicehelper fra det nærområde du befinder dig i.

Tag del i pulveriserende liv
Når man bliver ældre kan det pulveriserende liv virke for hektisk og uforudsigeligt hvorfor man holde sig på afstand. Hvilket er fint, i den udstrækning at man finder nye græsgange og ikke blot isolere sig selv. Via vores billige hjemmehjælp kan du billigt få en ledsager som kan følges med dig til alle former for udflugter og således skabe tryghed og passe på dig. Her i juli er der massevis af sommerkoncerter, udendørs aktiviteter, muligheder for at se udendørs teater, høre musik, eller leje en båd og sejle lidt rundt og kigge på det hele fra vandsiden.

Tag på udflugt
Sommeren giver mulighed for massevis af endags udflugter. Saml et par venner og tag offentlig trafik eller en minibus til et eller andet sted! En vikingborg, en jernalderlandsby, den gamle by i Aarhus, Den Blå Planet i København, H.C. Andersens hjem i Odense, eller Aalborg Zoo. Du kan nemt finde noget sjovt og spændende og som ledsager til at passe på hele gruppen kan I medtage en hjemmehjælper.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender

Hjemmehjælp kalender
Hjælp i eget hjem

Vores koncept er enkelt. Vi levere lokal billig hjemmehjælp til alle former for hjemmepleje. Du finder og booker selv nemt din lokale hjemmehjælper ved at indtaste dit postnr og hvornår du ønsker service. Du kan få udført alle former for hjemmepleje. Du kan få udført almindelige gøremål som rengøring, hjælp til personlig pleje mv. Og du kan også få hjælp til de sjove spændende livsgivende aktiviteter som du får overblik over i kalenderen.


Hjemmepleje kalender - juli Lokal hjælp - Servicehelper Hjemmepleje kalender - juli Hjemmepleje kalender - juli Hjemmepleje kalender - juli Hjemmepleje kalender - juli Hjemmepleje kalender - juli Hjemmepleje kalender - juliHjemmepleje kalender - juli

Tilmelding gratis

Senior kalender
TILMELDING

Pris: Gratis.
Adresse: Sorrentovej 28.
Adgang: Tilmelding nødvendig.
Sted: Vores hyggelige lille orangeri
Tid: Hver den første i måneden kl 12.30-14.30.
Virtuelt: Ja muligt at  følge med virtuelt.
Servering: Kaffe & the, hjemmebagt kage.

Velkommen til inspiration om hvordan du får glæde af dit seniorliv året rundt. Vi mødes i vores hyggelige lille orangeri og gennemgår hvad der aktuelt er af tilbud for ældre og kommende arrangementer. Det er også muligt at byde ind med ønsker til nye aktiviteter og gøremål. Alle spørgsmål er velkommne. Du kan deltage fysisk eller virtuelt pr Skype, mv. Arrangementet foregår hver den 1 i måneden kl 12.30-14.30.

SENIOR KALENDER
Inspiration til gøremål og aktiviteter
JAN   FEB   MARTS   APRIL  MAJ  JUNI  JULI  AUG  SEP  OKT   NOV  DEC

Havens kalender
faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service