Hjemmepleje ⇒ Services | Få hjælp til ferie

Seniorhjælp aktivt ældreliv

Hjælp til seniorer
Få hjælp til det aktive liv

Det er sundt og inspirerende at komme udenfor. En gåtur i parken, få lidt frisk luft, besøge lokale butikker etc. Men for mange ældre kan det at bevæge sig udenfor sit hjem være en udfordring. Og derfor begrænset det aktive ældreliv. Man kommer sjældent ud og begrænser sin færden til nødvendige udflugter til fx. hospital, læge.

Bor familie og venner langt væk kan man ansøge kommunen om visiteret hjælp. Det er dog temmelig vanskeligt at få hjælp til at leve et aktivt ældreliv, få en ledsager med på udflugter og andet, som ikke er livsvigtigt. Ord som livsglæde, trivsel, velbefindende er ikke gyldige grunde til at udskrive offentlig betalt hjælp.

Så er der naturligvis også det private marked for selvbetalt hjælp. Her har priserne dog traditionelt været så høje at det er de færreste ældre, som har lyst eller råd, til at benytte selvbetalt hjælp til andet end det allermest nødvendige.

Du har nu mulighed for at få hjælp til oplevelser som fremmer din livsglæde, dit gode humør, giver dig inspiration, tryghed, glæde. Således aktiviteter som at besøg en kunstudstilling eller tage på byvandring. Aktiviteter som du måske tidligere har fravalgt da du ikke var tryg nok til at gennemføre dem alene.

Seniorhjælp aktivt ældreliv

At gå en tur i parken!

Også selvom man som ældre er fysisk i fin form, kan det være uoverskueligt at bevæge sig alene ud i det offentlige rum. Man kan frygte at blive skubbet, væltet, overfaldet, blive svimmel, for træt til at komme hjem igen, etc. Derfor vil det tit hjælpe at have en ledsager. Ikke kun for sikkerheden, men også for det sociale.

At have et fast tidspunkt hvor man skal lave et eller andet med sin ledsager er også godt for kreativiteten. Man skal finde på noget til næste gang der kommer besøg. Og således begynder man at få øjnen op for de mange muligheder der rent faktisk findes.

Alting er meget lettere at overskue når man har en at følges med. Og bare det at gå en ganske almindelig tur i parken kan være en dejlig fornøjelse når man har en at sludre med og støtte sig til.

Før sad min svigermor nærmest altid alene i sin lejlighed. Nu har hun en ledsager og er gevaldig blomstret op. Hele familien er meget glade for denne mulighed.
Den taknemmelige svigerdatter, Aarhus

Det er de lave priser som giver nye muligheder. Vores freelancere bestemmer selv deres timepris, som starter på 138 kr. pr time inkl. serviceomkostninger. Da vores service er omfattet af håndværkerfradrag (Servicefradrag) betyder det at timepris efter fradrag ligger fra omkring 103 kr.

Der er ingen grund til at lade sig nøje i livet, for du bliver både sjovere og gladere , når du under dig selv det absolut bedste. Benyt derfor den billig privat hjemmehjælp til ekstra hjælp, rengøring, oprydning, tøjvask, indkøb, madlavning, hygge, gå en tur, tage på udflugt.

Vi er en gruppe, som jævnligt tager på udflugter sammen. Og her splejser vi til en fælles hjælper som tager sig så pænt af os allesammen. Det er meget trygt og rart.
Helle Sørensen, Solbjerg

Vi hører at mange af vores kunder benytter vores Helpere til at støtte en hel gruppe. Således tager en gruppe en hjælper med på udflugt hvor de så undervejs kan blive hjulpet hvis de har behov herfor. Eksempelvis ved at det er hjælperen som hjælper dem op ad stejle trapper, det er hjælperen som sørger for at stå i kø og hente billetter, mens resten af gruppen nyder tiden på en bænk.

Vi overlader det med sindsro til vores kunder og vores hjælpere indbyrdes at aftale de nærmere regler for sådanne udflugter. Men kan dog nævne at det almindeligvis forventes at der også splejses til en billet til hjælperen hvis der skal besøges en attraktion eller lignende som kræver billet. Og er der fælles mad undervejs så er det god takt og tone at der også er tænkt på hjælper i den forbindelse.

Jeg tager altid min hjælper med i sommerhus. Så får vi sammen både gået ture, slået græs, syltet og hygget. Før jeg fandt jeres service var sommerhuset vokset mig over hovedet og var på nippet til at sælge det. Så glad for min hjælper og jeres service. Tak!
Pernille, Tisvilde.

Seniorhjælp aktivt ældreliv

Sådan bookes en hjælper

Du booker en hjælper, som du gerne vil have med på udflugter mv –  på samme måde som du booker en normal hjemmehjælper. Gå til forsiden af vores portal – Senior.Servicehelper.dk – og her indtast dit postnr., dato og hvor mange timer du ønsker hjælp. Herefter ser du alle de hjælpere som er til din rådighed.

Til valg af hvilken hjælper der er bedst til netop din opgave kan du bladre lidt imellem de forskellige hjælpere og se deres fotos, anbefalinger, beskrivelser af dem selv, etc.

Ved din bestilling kan du endvidere skrive en besked til din hjælper om hvad du ønsker. Efter din bestilling vil du have mulighed for at kommunikere yderligere med din hjælper via mail og telefon.

Skulle der være brug for hjælp eller vejledning til at aftale regler for udflugter med en hjælper, står support også klar til at hjælpe. Men ellers er det i stor grad op til dig og din hjælper at lave forventningsafstemning. Du kan tage din hjælper med på endags ture, eller sågar med på ferie i sommerhuset. Hvis der er tale om helt specielle omstændigheder såsom udenlandsrejse, anbefales at du forinden vejleder dig med vores support om hvad I bør have klarhed over før I tager afsted.


Seniorhjælp aktivt ældreliv

Hvad kan vi hjælpe med?
Hjælp til borgere i eget hjem

faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service