Hjemmepleje ⇒ Info til kommune og plejehjem

Hjemmepleje kommune info

Hjemmepleje
Info til kommuner, plejehjem

Servicehelper tilbyder også levering af hjemmeplejere til kommuner, plejehjem og andre organisationer, virksomheder, som har brug for ekstra arbejdskraft. Alle vores hjemmehjælpere opfylder i forvejen alle krav til at tilbyde hjemmepleje og derfor er det også muligt at benytte hjemmehjælpere fra os som eksempelvis ekstra arbejdskraft, vikarer i en periode og lign.

Vores koncept er at tilbyde hjemmepleje, uafhængig af visitation. Da vores hjemmehjælpere arbejder lokalt og benytter cykel som primær transport kan vi tilbyde timepriser som er markant under det niveau som der almindeligvis betales for hjemmehjælp. Hvis vi kan være behjælpelige med at levere arbejdskraft til jeres behov for hjemmepleje så endelig kontakt os.

Når der leveres visiteret hjemmepleje er den pågældende virksomhed som levere arbejdskraften forpligtet til at være underlagt forskellig kontrol. Da vores hjemmehjælpere arbejder som freelancere er vi således ikke deres arbejdsgivere. Hvilket giver en udfordring i forhold til det etablerede system med visiteret hjemmehjælp. Det er dog heller ikke indenfor dette system at vi tilbyder hjælp.

Vi tilbyder hjælp til alle organisationer, plejehjem, private såvel som offentlige, og andre som har brug for arbejdskraft til billige priser indenfor hjemmeplejen.

♦ Fleksibel arbejdskraft
♦ Op til 100 freelancere pr dag kan tilbydes
♦ Du har kun en kontaktperson
♦ Automatisk erstatning ved sygdom mv.
♦ Mulighed for selvstyrende teams
♦ Du modtager én samlet regning
♦ Support døgnet rundt
♦ Dag og nattevagter tilbydes.

Hjemmepleje kommune info

Hjemmepleje
Info til kommuner, plejehjem

Bookning af hjemmepleje til plejehjem, og andre steder hvor der er brug for et antal medarbejdere i en kortere eller længere periode foregår centralt via os. Således har i en central kontaktperson der fungere på samme måde som hvis i havde en fast kontaktperson hos en leverandør af hjemmepleje til visiteret ydelser.

Jeres kontaktperson vil sørge for:

  • At levere de medarbejderne I har brug for når i har brug for dem.
  • Sørge for afløsere ved sygdom og ferie.
  • Sørge for administration og betaling til de enkelte hjemmehjælpere.
  • Sørge for at alle formalia er overholdt.
  • Sørge for at de enkelte hjemmehjælpere følger retningslinjer for det pågældende arbejdssted.
  • Være jeres kontaktperson og stille op til møder når nødvendigt.

Alle kan naturligvis også vælge at booke direkte. Så skal der blot koordineres og aftales med den enkelte hjemmehjælpere hver især. Og I skal selv sørge for afløsere ved ferie og sygdom. Hvis der er brug for et større antal hjemmehjælpere i en kortere eller længere periode så hjælper vi gerne med centralt at styre og koordinere, således at I kun har en enkelt fast kontaktperson som I kan henvende jer til. Men har I selv lyst til at booke direkte er I også meget velkommne hertil.


Hjemmepleje kommune info

Hvad kan vi hjælpe med?
Hjælp til borgere i eget hjem

faq

FREELANCER

Vil du være freelancer?

Havens kalender
SENIOR KALENDER
SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service