Tilbud ⇒ Trappevask | Trappe rengøring, prisberegn

Trappevask

Vi udfører trapperengøring for private og erhverv.

TILFREDSHEDSGARANTI
Via vores kvalitetsstandarder er du sikret perfekt kvalitet, – hver gang!
Rengøring privat, tilbud, se pris med det samme

RENGØRING
TRAPPEVASK

Vi rengør altid efter skemaer og kvalitets standarder. Din sikkerhed for en perfekt rengøring, hver gang! Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud, du kan stole på. Du betaler først når rengøring er udført.

Du får fast kontaktperson og nem adgang til support. Vi finder automatisk afløsere ved sygdom. Du kan bestille med kort varsel. Service er omfattet af servicefradrag.

Der udføres opgaver, der er aftalt på forhånd. Du kan aftale med din rengøring fra gang til gang, hvis du hellere vil have gjort noget andet end det planlagte.

Trappevask, erhvervs rengøring

PRAKTISKE FORHOLD

Adgangsforhold, nøgle?
Er det afklaret hvordan vi kommer ind?

Trappevask, erhvervs rengøring

FAST TRAPPEVASK

Fast vask af trapper
Efter et fastlagt skema, kommer vores erfarne personale for at vaske og vedligeholde trapperne i din forening eller virksomhed. Udover selve trappevasken, tørrer vi også alle gelændere af, for at sikre en hygiejnisk og tiltalende berøringsflade.

Vi sørger også for at feje og ryste hoveddørsmåtten udenfor, fjerne spindelvæv og generelt aftørre de overflader, der er langs med trappen og opgangen.

Så hvis din boligforening eller virksomhed har brug for rene og ordentlige trapper, så prisberegn og book online. Det kan ikke blive meget nemmere. I tvivl om noget så kontakt os, vi hjælper gerne.

Trappevask, erhvervs rengøring

KLARMELDING & KVALITESSIKRING

Klarmelding
Klarmeld boligen via SMS / App.

Kvalitetssikring
Vi rengør altid efter skemaer og kvalitets standarder. Din sikkerhed for en perfekt rengøring, hver gang! Vi foretager selv uanmeldte inspektioner, så vi tager alting på forhånd. Vi har procedurer således at der automatisk findes afløsere ved sygdom. Altså så du ikke behøver bekymre dig herom. Sæt os til at vaske jeres trapper og vi sørger for for en perfekt rengøring, hver gang!

Trappevask, erhvervs rengøring

PRISER

1-50m2
Basis rengøring  599,-
Luksus rengøring  799,-
51-69m2
Basis rengøring  699,
Luksus rengøring | 899,-
70-89m2
Basis rengøring  799,-
Luksus rengøring | 999,-
90-119m2

Basis rengøring  949,-
Luksus rengøring | 1.149,-
120-149m2
Basis rengøring  1.099,-
Luksus rengøring | 1.299,-

GENEREL PRISLISTE
RENGØRING

Det forpligter at ville være Danmarks bedste serviceplatform. For at afstemme forventninger og sikre sikre en god oplevelse for begge parter er vores serviceydelser formuleret som standarder, der objektivt nemt kan verificeres.

Hvis vi ikke opfylder disse standarder, og der iøvrigt ikke er nogle forhold som taler for at rengøringen skulle være specielt udfordrende, tilbydes gratis en ækvivalent serviceydelse.

kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI
Garanteret professionel kvalitet
– hver gang!

Du bestemmer hvad der ønskes udført og ud fra dine valg udregnes et tilbud, du kan stole på. Du bestiller ved at benytte vores formular

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service