Om os ⇒ Service ⇒ FAQ | Hjemmepleje | Video online support

Support videoforbindelse

SUPPORT SERVICEHELPER
SUPPORT VIA VIDEO

Vi har gjort stor indsats for at det er nemt at komme i kontakt med os. Vi tilbyder support via telefon, chat, mail, samt videoløsninger som Skype, FaceTime, Zoom, Google Meet. I forbindelse med levering af service indenfor hjemmehjælp imødekommer vi også ønsker om personlig support i kundens eget hjem. Og hvis der i en periode eller permanent, er brug for adgang til support hele døgnet rundt, er dette også muligt.

Support via video er nemt. Der findes massevis af muligheder og vi benytter stort set dem alle. Ønsker du at komme i kontakt med os via video så blot benyt den forbindelse du foretrækker. Det er helt frivilligt om du har lyst til at kommunikere med os via video. Du har muligheden herfor.

KONTAKT OS VIA:
 SKYPE
 WHATSAPP
FACETIME
GOOGLE HANGOUTS

SUPPORT SERVICEHELPER
VIDEO EKSEMPLER

Eksempelvis ved en klage over rengøring. Her kan du nemt guide os rundt og vise os hvorfor du er utilfreds. Og vi kan samtidig forstå hvad der er brug for og sørger for at det bliver leveret til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker tilbud på en haveopgave er det nemt at vise os hvad du gerne vil have lavet og vi kan ofte fortælle dig med det samme hvor lang tid en opgave tager og hvad det vil koste at få den udført. Vi kan enda også give dig lidt rådgivning undervejs hvis du har spørgsmål om havearbejde.

Hvis du ønsker hjælp og rådgivning om hjemmepleje – eksempelvis visitation, hvordan vores platform fungere, hvordan du skal forholde dig hvis du vil have din hjemmehjælp med til sommerhuset, eller din personlige hjemmeplejer med på ferie, mv. I disse tilfælde kan der arrangeres et videomøde hvor alle spørgsmål bliver besvaret. Som oftest arrangere vi sådanne videomøder således at også et familiemedlem deltager.

Du kan også indledningsvis benytte formularen nedenfor og fortælle os at du gerne vil i kontakt med os via video. Så sender vi dig yderligere vejledning hvis du har brug herfor. Og ønsker du at vi kontakter dig via video så bare fortæl tidspunkt du ønsker at blive kontaktet og hvorledes du ønsker at vi kontakter dig.

Kontakt os

Support videoforbindelse

Om Servicehelper OM OS
Miljø ansvarlighed - Vi er et grønt selskab MILJØ ANSVAR
Social ansvarlighed - Et naturligt valg SOCIALT ANSVAR
Presse og reklamer PRESSE
Teams sammensættes efter dine ønsker BRUG FOR ET TEAM?
Servicehelper Serviceaftale BRUG FOR SERVICEAFTALE?
Servicehelper Få et tilbud BRUG FOR ET TILBUD?
Samarbejde med os LYST TIL AT SAMARBEJDE?
Servicehelper - Din freelance profil FREELANCER
Netværk LOS LOCALES
Support Servicehelper SUPPORT
Vikarbureauer LEDIGE JOBS