Om os ⇒ Support | Hvordan bestilles service?

Praktisk hjælp til alle gøremål

Praktisk hjælp

Vi tilbyder praktisk hjælp til alle almindelige gøremål, Hjælp tilbydes af lokale mennesker med almindelige kvalifikationer. Du kan få en hjælpende hånd med alle praktiske gøremål, inde såvel som ude. Vi tilbyder alle former for praktisk hjælp, stort som småt.

Hvis de praktiske gøremål du ønsker hjælp til er  indenfor havearbejde, rengøring eller hjemmehjælp, finder du hurtigt hjælp ved at se overblik over hjælpere i dit område. Blot indtast dit postnr. hvorefter du ser overblik over lokale hjælpere i dit nærområde.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Til alt andet
Praktisk hjælp

Hvis det du gerne vil have hjælp til, falder udenfor havearbejde, rengøring, hjemmehjælp – kan du stadig få hjælp.

 • Ledsager på udflugt
 • Hjælp til at shoppe
 • Computerhjælp
 • Hjælp til at passe huden mens I er på ferie.
 • Hjælp til at vande blomster mens I er på ferie
 • Hjælp til at vaske bilen…

Kort sagt er der næsten ikke det, du ikke kan få hjælp til.

Vores hjælpere er lokale folk, der primært benytter cykel som transportmiddel. Endvidere benyttere vores hjælpere oftest de redskaber som stilles til deres rådighed. Dette gør at vores hjælpere kan holde deres faste omkostninger nede og tilbyde ganske fordelagtige timepriser. Du kan få praktisk hjælp til stort set alle alle former for gøremål.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Havearbejde
Praktisk hjælp

Du kan få udført alle former for havearbejde. Service udføres indendørs som udendørs. Vores Helpers er servicemindede mennesker med praktisk sans og flair for havearbejde. Du kan få slået græs, klippet hæk, luget ukrudt, alle former for havearbejde. Vores lokale havehjælpere benytter cykel som transportmiddel og benytter de redskaber du stiller til rådighed.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Rengøring
Praktisk hjælp

Vi tilbyder rengørings hjælp på dine præmisser. At du nemt og fleksibelt kan få den service du har brug for. På det tidspunkt som passer dig bedst. Du kan få hjælp til alle former for rengøring. Din helper kan hjælpe med at pudse vinduer, vaske gulve, støvsuge, vaske tøj, gøre hovedrent, etc. Vi udfører rengøring for private såvel som virksomheder.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Hjemmehjælp
Praktisk hjælp

Et alternativ til den offentlige hjemmepleje, uafhængig af kommune og visitation, og fuldstændig på dine præmisser. Det er dit hjem, dine regler og dig der bestemmer. Vi yder en særdeles fleksibel lokal hjælp og vil gøre vores ypperste for at opfylde dine individuelle behov. Hos os er tiden din, og du vil altid møde et kendt ansigt. Vi vægter nærhed, overskud og kærligt engagement højt, og løser alle opgaver med et smil.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Gør det nemt!
For os at hjælpe dig!

Vores helpers er dygtige mennesker med mange talenter. Så derfor kan vi i vores store team sikkert også finde hjælp til netop dine gøremål.

Gør det nemt for os at hjælpe dig! Fortæl om forventning og behov. Det gør det meget nemmere at finde netop den hjælp som vil være bedst til dig. Jo mere du fortæller os om hvad du ønsker, jo nemmere bliver det for os at hjælpe dig. Vi har et meget stort team. Mange forskellige mennesker med hver deres kvalifikationer.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Hvad du ikke kan forvente!
Vi passer på vores folk!

Vi gør også en stor indsats for at vores freelancere kan være stolte af deres arbejde. Dette eksempelvis igennem vores grønne profil, at sørge for ordentlige arbejdsforhold, at sørge for at arbejdsopgaver er meningsfulde, at sørge for at freelancerne kan se at deres arbejde bringer glæde og nytte.

Således gør vi en del ud af at passe på vores Helpers. Vi har stor fokus på freelancernes muligheder for igennem vores portal at opnå en fair løn. Således at de ikke blot skal konkurrere på timeprisen, men har muligheder for at tjene ekstra hvis de også gør noget ekstra.

Vi betragter det som sund fornuft. Når vores freelancere har det godt, har ordentlige arbejdsforhold, der bliver passet på dem menneskeligt og socialt, når de igennem os kan tilbydes muligheden for en fair løn, selvbestemmelse og medansvar – så får vi gladere og sundere freelancere tilknyttet vores portal. Hvilket er til glæde for vores kunder. Større punktlighed, venligere hjælp – det hele bliver en god cirkel til gavn for alle.

 • Fysisk hårdt arbejde
  Du kan ikke booke vores helpere til fysisk hårdt arbejde – fx at hjælpe til med en flytning, flytte tunge emner, lave hårdt havearbejde, betjening af tunge maskiner og lign.
 • Beskidt eller uhumsk arbejde
  Du kan ikke booke vores helpers til beskidt eller uhumsk arbejde. Selvfølgelig hjælper vores rengøringsfolk med at gøre rent, men der må ikke være tale om sundhedsskadelige forhold. Ej heller decideret uhumske gøremål, Altså hvis noget er meget beskidt og ildelugtende.
 • Forudsætter diplom eller eksamen
  Du kan ikke booke vores helpers til gøremål, der forudsætter specielle kvalifikationer eller kompetencer. Og i øvrigt skal almindelige arbejdsregler overholdes. Men er du okay med disse forudsætninger, så endelig kontakt os og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Praktisk hjælp til alle gøremål

Få praktisk hjælp
Bestil praktisk hjælp
Hvad kan vi hjælpe med?

Din besked til os. Fortæl hvad vi kan hjælpe med. Bare spørg hvis du har spørgsmål. Husk at fortælle hvor i landet du befinder dig og andre relevante informationer. Gør det nemt for os at hjælpe dig!

 

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service