Haveservice ⇒ Erhverv, foreninger, virksomheder

Bestil haveservice

Haveservice for erhverv, foreninger
Baggårde, grønne arealer, erhvervsservice

Vi kan sørge for at jeres grønne arealer altid fremstår velplejet. Vi levere kvalitetsservice og kan sørge for at alting er pænt og i orden. Vælger I os som leverandør af vedligeholdelse og pleje af grønne arealer vil I få en ansvarlig leverandør som vil sørge for at jeres ønsker altid bliver opfyldt. Vores nøgleord er professionalisme, kvalitet og fleksibilitet. Vi vil rigtig gerne være jeres leverandør af haveservice til alle former for grønne arealer.

Da alle virksomheder, baggårde og haveforeninger er forskellige, tager vores serviceaftaler altid udgangspunkt i jeres individuelle behov og ønsker. I kan vælge alt fra simple rutinemæssige opgaver som at græsplæner og hække bliver passet, til at der bliver beskåret, fældet træer, udført mindre anlægsopgaver. Med en serviceaftale er I altid sikker på at jeres grønne arealer altid bliver passet efter jeres ønsker.

Bestil haveservice

Sådan foregår det
Erhvervsservice for grønne arealer

For at holde omkostninger nede er den almindelige fremgangsmåde at vi først kigger på jeres ønsker online. Dette kan være en kombination af et videomøde, et telefonmøde, at I sender os et par fotos og beskrivelse af jeres ønsker. Herudfra kan vi hurtigt komme igang. Start med at kontakte os og fortæl om jeres ønsker. I får et tilbud I kan stole på. Og ønsker I at prøve vores service afholdes personligt møde ved opstart.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Bestil haveservice
Fordele ved en samlet pakke

Der er ingen binding
Aftalen kan frit opsiges når som helst. Der er ingen binding.

Du bestemmer frit hvad der skal udføres
Dine valg ovenfor kan du altid ændre på fra gang til gang. Du kan stadig, fra gang til gang, være med til at bestemme hvad der skal udføres. Det som er vigtigst for os er at du er tilfreds. Har der været uvejr og der derfor trænger til at blive ryddet op herefter så prioritere vi dine ønsker. Du får en fleksibel aftale hvor vi hele tiden vil lytte efter jeres aktuelle ønsker.

Du ser altid et velkendt ansigt
Det er altid det samme team du møder. De kender forholdene og jeres ønsker til udførelsen. Du vil altid møde et velkendt ansigt. Er der sygdom, ferie, så bestræber vi os på en afløser indenfor samme team. Har du brug for hjælp så har du en fast kontaktperson hos os som altid er til din rådighed.

Vi er proaktive og fleksible
Vi vil automatisk løbende følger op på de behov som er for blomster, træer, buske mv. Således er vi opmærksomme på årstiderne og de forskellige muligheder og udfordringer som disse giver. Vi følger også automatisk op på hvornår det er tid til at beskære, såning, at plante – og gør automatisk dig opmærksom på disse forhold.

Udenfor sæsonen
I vintermånederne er der massevis af gøremål som dit haveteam kan gøre. Da vores havefolk er praktiske anlagte kan de hjælpe med alle former for praktiske opgaver, såsom at feje fortove, lave småreparationer og lign. Men du kan også nemt sætte haveservice på standby. Der er ingen binding.

Professionelt udstyr
Vi medbringer professionelt udstyr som sikre den bedst mulige pleje. Vi garantere at alle vores løsninger er miljøvenlige.

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os via mail
Support

Bestil haveservice

Du kan også bestille direkte
– Alle former for haveservice

Tilbud om en samlet pakke er et supplement til vores almindelige service hvor man selv direkte booker den hjælp man har brug for. Hvilket du altså også kan gøre. Ønsker du at bestille direkte så indtaster du blot dit postnr, hvornår  og i hvor mange timer du ønsker service. Herefter ser du oversigt over de havefolk  som står klar til at hjælpe dig.

Bemærk i øvrigt at alle vores ydelser er omfattet af håndværkerfradrag (Servicefradrag). Håndværkerfradraget er et såkaldt ligningsmæssigt fradrag, som giver et tilskud på ca. 26 % af lønudgiften. 

faq
tilbud HAVEHJÆLP

FREELANCER

Vil du være freelancer?

SERVICEHELPER
Danmarks bedste serviceplatform
Vi gør det nemt at bestille lokal service